Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

А вам тільки така довга на весь стіл треба? Бо я в практікері бачила таких підставок досить багато у відділі одразу поряд з побутовою хімією, в самому кінці ряду. Вони більше прямокутні, не довгі. Вибір кольорів теж був. Побачила їх, і про вас згадала, чи ви їх бачили, і то не такі виявилися?

2. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

Дівчата, в кого на кухні ламінат? Чи не псується якщо на нього попадає вода? Бо думаєм чи то класти плитку всюди чи то лише біля робочої зони.
    І ще підскажіть в ПП де можна замовити кухню на індивідуальне замовлення, щоб було якісно і недорого. Так щоб приїхав майстер, щоб ми заміряли, склали проект такий як я хочу і щоб приїхали і скрутили на місці. Дякую наперед.

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нас 4 роки стояв, то абсолютно нічого йому не сталося, лише в одному місці впало щось важке і гостре, і вибило дірку. єдине що потрібен ламінат вищого класу.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я б напевно, зараз всюди плитку клала. Бо на ламінаті буде стояти стіл, стільці і то місце вишуруються. В нас правда ще все добре, але думаю, що це питання часу. Ну хіба який килимок класти, али килим в кухні то якось не альо.

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я теж за плитку але лише за умови що є підігрів, інакше дуже холодно в ноги, а ще діти люблять по підлозі валятись.

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ми понаклеювали на стільці войлок, а на куток - ні. хоч ним не суваєм, але вишурувалося.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Не буде, я своїм столиком щодня совгаю туди-сюди, й нема ніяких слідів, хоч ніжки столика не мають ні войлока, ні гумки якоїсь - просто металеві ніжки з пластмасовими такими бляшками внизу.
    п.с. Соваю вже 7 рік.

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

В нас ламінат на старій квартирі в кухні - від совання стільців немає слідів, а біля робочої поверхні є кілька чорних крапок, коли щось важке впало. Мені ламінат холодний і слизький, це я порівнююю в паркетною дошкою, яка в нас тепер на відпочинковій частині кухні (там ми маємо войлок на стільцях/столі і софі).
    Плитка біля робочоі кухні - керамограніт, штучний камінь. В знайомих на дешевшій плитці витопталися доріжки з часом, тому плитка на підлозі має бути дуже якісна і стійка до ударів.

9. kolobok

kolobok Member

Потребую поради, бо щось самі нічого не можемо вибрати :sad:. Треба якимось захисним покриттям одну стіну кухонну покрити. В нас кухня довга досить, з однієї строни меблі, з іншої стіл і столик дитячий, де малі їдять і "творять". Кухня була просто пофарбована, і от ця стіна за неповних два роки вся в плямах від стільців, десь їжа похляпала малим, фарби і тд. Що там можна зробити, щоб легко витиралось. Як на панель з плиточки, вроді завелика площа, шпалери на кухні теж щось не дуже уявляю. Меблі кухонні у нас дерев'яні, колір венге.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

перефарбуйте латексною фарбою ту стіну.
    У нас так вся квартира пофарбована, кухня само собой, на вигляд як звичайна фарба для стін, але від неї відмивається безслідно ( ну те що реально відмити) жирні пальці, плями, бризги ягід, соків, шоколад, олівці-фломастери, десь шаркнули взуттям - все начисто просто мильним розчином, любим універсальним засобом для прибирання.

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

тут вам просто треба фарбу, яка буде легко митися. Це акрилові, латексні, силіконові якщо не помиляюся.

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

Яка площа стіни?
    Ми зараз робимо ремонт, то виклали повністю стіну довжиною 5м висотою десь 2.7 і з дверним пройомом плиткою, такою ж як і фартух кухонний. Там стоятиме стіл біля неї.

13. kolobok

kolobok Member

Висота 3 м, стіна 5.5 м. Фартух в нас з плитки 10*10, викласти таким всю стіну, особливо аж до стелі мені щось не дуже подобається

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Площа майже та сама. Але ми брали плитку 23*35. Чоловік якось так затер шви, що виглядає як чи то обої, чи щось суцільне, не знайдеш де шов навіть.
    У нас така
    [​IMG][​IMG]

15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

мені подобаються бамбукові обої.. але в кухні їх тре буде лаком покривати .. а ще можна декоративну мраморну крошку..

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А нащо іх лаком покривати? У мене вся кухня ними обклеєна як звичайними шпалерами, ну крім робочоі поверхні, звичайно, ім вже майже три роки і все нормально. В сусідки так само вже чотири роки. Ніяких скарг.

17. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В нас в кухні склообоі під по фарбування. За 4 роки теж не обдерлося, миється легко.

18. kolobok

kolobok Member

Нам власне майстер наш радив ці бамбукові шпалери. І що вони справді такі практичні в користуванні? Бо в нас 3 малих дітей, тому випадки, що на стіну щось хляпне, розлиється, руками брудними доторкнуться і тд досить часті.

19. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

У нас вже років 7, але купляли вже лаковані. Проблем жодних. Протер і все.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в нас вже 3й рік бамбук на кухні, не лакований. і ніц йому не є. можна помити легко

Статус теми:
Закрита.