Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Дизайн нашої кухні

а я б радила використати простір максимально, завжди знайдеться що туди запхати, і навіть якщо зараз буде вльний простір то з часом його може бракувати.
    не раджу прив"язуватись до холодильника, ми як робили 2 роки тому ремонт в туалеті вирішили нішу зробити під конкретний розмір ришітки 45 на 45 а потім купити, купували 1,5 роки і ніяк не докупили, а коли спохватилися то їх в продажі вже нема. І тепер намагаюсь взнати чи можна замовити=зробити під замовлення чи прийдеться щось мудрувати з тим

2. AndVira

AndVira New Member

в мене аналогічно, верхні тумби високі, що навіть я зі своїми 173 см не дістаю верхні полки :) щось не подумали зразу, правда чоловікові якраз файно діставати, але в нього ріст 195 см :)

3. flame

flame невгамовний експериментатор

дивно, а яка у Вас висота кухні. Навіть, якщо взяти середню 3 м, то виходить, що верхні шафки будуть максимально 60 см високі і під саму стелю:girl_nea:. Мабуть все ж помилка в розрахунках:girl_yes:

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

Не втрималася, пішла переміряла:girl_flag_of_truce:. Шафки починаються на висоті 1.35м і мають 90 см висоти. До верхніх полиць дістаю тільки за допомогою табуретки:girl_crazy: Виглядає так

4. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Дівчата, терміново потрібно застелити чимось стіл, стіл лакований білий, крісла білі з чорним, кухня теж така, шукаю от таке щось наподобі
    [​IMG][​IMG]
    В Польщі валом, а в нас де таке купити? В Польщу нема можливості зараз поїхати...
    На Південному в одному тільки магазинчику бачила, там нема вже з чого обрати(( Потрібна он така як на зображенні кольору фуксії.
    П.С. Як робити щоб зображення не були такі великі?

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

В епіцентрі дивилися? Там тепер об'єднали колишній декор, зробили досить великий відділ з посудом і декорами кухонними.

6. JaNazarkova

Дякую, дивилась, і в 1-му, і в 2-му, і в Практікері, і в Ашані були... нема.

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Шкода, що home&you закрили, там такі були, ми собі коричневий взяли... Ще можна в нас на форумі в темі ikea запитати.

8. JaNazarkova

Це точно, гарний був магазин, а на сайті їхньому зараз пусто, була в IKEA, теж нема, хіба спитати може де)

9. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

на південному продавець з відділу меблів мені сказала, що такі фетрові салфетки вони купляють на гуртівні біля е автостанцї на Б.Хмельницького, де саме точно не знаю

10. byzja

byzja New Member

як нападете на таке, гукніть де знайшли, теж таке хочу))

11. fiesta

fiesta Well-Known Member

Закохалась в отаку кухню:
    Які бачите недоліки або підступні місця такого дизайну?

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. littlebird

littlebird Well-Known Member

Це не недолік, а так... Не подобаються мені такі заокругленні кухні. Але це тільки на мій смак.

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

дороговато просто виходить) і мені здається що на темно глянці буде видно і пальці і жир.

14. Deidra

Deidra Well-Known Member

То не зовсім про кухню, але крісла і стіл видаються не зручними. Також не бачу жодної розетки на фартусі. Якщо ж мова лише про фасад, то якщо колір і форма пасують до вашого приміщення - то чому б і ні?! ;)

15. flame

flame невгамовний експериментатор

Дуже гарна кухня, але мені асоціюється з т.з "гостьовою" - типу чаю з тортиком-морозивом попити і салатик зробити. Де духовка? Де поставити мікрохвильовку? Як до такого "безкутового" дизайну допасувати холодильник?:girl_in_dreams:
    розетки легко ховаються в стільниці. Це зараз вже не проблема.
    пальці точно буде дуже видно, а скільки того жиру. Якщо раптом щось капне легко можна витерти, завжди ж витираємо,якщо щось капнуло, а от щоразу постійно протирати після того, як доторкнувся до чогось мабуть незручно.
    +1
    Пи.Си. В мене є знайома, яка в будинку має 2 кухні. Одну на якій готує, яка повністю всім "напакована" і використовується для повсякденних потреб (в цоколі, мало хто про неї знає), а іншу (саме такого плану), яку використовує для гостей. Ну але то вже інший "діагноз".

16. Pozitiv

Pozitiv New Member

Дуже гарна, ніжна кухня. Трошки замаленька, як на мене, якщо кімната дозволяє, то я б зробила її довшою по лівому боці, тоді і мікрохвильовку можна буде приткнути))

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Глянц. З маленькою дитиною - то вееееликий недолік. Я колись писала прямо протилежні враження, бо маю глянцеву темно-вишневу кухню. Але то мій Сашко вже був чуть більший й не пхався так до неї, а тепер, з 2 дитинкою - це жах. Марчик весь час ставить всюди відбитки, "цілує" й облизує все, часто-густо якусь їжу розітре...
    А якщо щодо дизайну - то мені навпаки, дуже подобаються такі закриті заокругленості :).

18. La asiano

La asiano New Member

Підтримую попередні дописи щодо глянцу. В мене скляні фасади - я тепер їх мию раз в два тижні, але це потрібно спеціально їх мити і протирати, не спасає відразу витирати жир, що капнув чи сліди пальців, бо все одно лишаються сліди від усього - навіть капельки води, які скапують з рук лишають помітні сліди. Це не дуже складно, якщо систематично робити.

19. Муська

Муська Well-Known Member

Підкажіть чи получиться реально повноцінна кухня-вітальня у 18 кв.м (щоб і гостей приймати і не було тіснувато на кухні (бо гостей в мене на свята завжди мінімум 12-15 людей). Чи то не паритись і все ж приймати гостей у кімнаті. Бо не можу ніяк зорієнтуватись по тій площі, бо щось мені виглядає, що буде тіснувато на таку кількість гостей.
    Ось параметри кухні (мийка та плитка плануються нижній лівий кут на ліва стіна):

20. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

У нас кухня 16 кв, як приходять всі свої 10-12 людей то сидимо в кухні, мені нормально. У вітальні ще нікого не приймала.

Статус теми:
Закрита.