Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

дуже гарна у Вас кухня! В мене до-речі вбудована теххніка в такому ж кольорі!! О класна мийка і змішувач я теж на такі заглядала.(тільки чоловік каже що керамічна може розбитись чи тріснути...от тепер не знаю) Стосовно поличок в куті дійсно вони величезні!! Дякую за демонстрацію :) Супер! Тепер в мене є вже два варіанти облаштування кутка.

2. Aelita

Aelita Well-Known Member

В нас кутова мийка - дуже зручно, у тумбочці над мийкою - котел, під мийкою смітник, і зберігаю овочі...

Знаю, що фартух до кухні не пасує )), так вийшло, планую з часом його поміняти і мийку теж поміняла б на керамічну, якусь таку напр.

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Naama гарний колір фасадів та просто шикарний фартух(так би зїла круасана), з чого він, скільки вийшов в пп?

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ну на вигляд вона ніби міцна ,користуємось кухньою лише 2 тиждні, єдине, що коли миєш посуду в ній, не залишати залишків, бо чоловік якось мив чашку з чаю і залишив листочок в мийці, то пляма залишилась, ледь помітна, але є
    І давайте на "ти"

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Нам казали, що по нових правилах котел не можна зашивати

5. Aelita

Aelita Well-Known Member

там тільки фасадна стінка, верху і низу нема

6. Annyuta

приймається :)

дякую! в мене зараз якраз процес планування кухні і хочеться все продумати :)

7. Naama

кухня, це твоє місце, роби все під себе!

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

блін, а нам про цене сазали, можна теж було зашити гарно, шкода...

8. Annyuta

буду пробувати, стикаюся з купою нюансів, ніби здається неважливо,а насправді все складається з дрібниць.

9. Naama

А вже тоді , коли все зробиш вилізе ще всяких нюансів трохи, бо на практиці все по-іншому виглядає

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

все залежить від кухні. В мене кухня площою невелика, то подумую на замовлення виготовити щось на зразок отакого, і зі стінки буде шухляда вилазити

диванчик під стінкою, перед ним стіл і два табурети, щоб під стіл сховати.
    а сам стіл на колесиках, щоб можна було в центр в якості острова висунути

кому цікаво, маю підбірку хатніх цікавостей у пінтересті. постійно поновлюю
    http://www.pinterest.com/redfox1988/03apartments-of-my-dream/

11. Відповідь: Дизайн нашої кухні

От і ми з того виходили, коли вирішували брати чи ні. І тепер я дуже задоволена - для моєї малечі це саме те, гарненько собі вилазять, сидять поки мама підігріває/накладає їсти. Мені якось спокійніше, з кріслами я більше переживала, особливо за меншого, щоб не впав, а на диванчику він собі збоку іграшку може покласти чи книжечку і бавиться.
    Хоча крісла дуже гарно дивляться, можливо, коли діточки підростуть, і диванчик втратить вигляд, поміняємо на крісла...

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

чоловік теж хоче таку мийку, і заодно щоб зі знищувачем, який подрібнює усі відходи, тільки не знаю наскільки це ефективно?

13. Руда Лисиця

краще композитні або гранітні мийки.

14. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

може і так, але ікеївська керамічна 2-ох секційна - мммммммммммм

15. Руда Лисиця

так, красиво. але варто пам"ятати що тою мийкою користуватимешся не один рочок, а значить треба обрати добротну

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а з якої б радості ікеа давала на неї 25років гарантії?

17. Руда Лисиця

А так, таа..25 років це файно. Думка помінялася. Але все-таки як дружить з буряком наприклад?

18. Aelita

Aelita Well-Known Member

можливо, не цікавилась ще такими, просто не подобається зараз моя з нержавійки, вона має не гладку структуру і дуже заходить залишками їжі..

Композитні - то щось новеньке,погуглила, опис сподобався:

Мийки, виготовлені з композитних матеріалів — самий практичний варіант. Матеріал мийок складається з полімерного сполучного і наповнювача. Тверді речовини використовуються в якості наповнювача (скловолокно, гранітна крихта, кварцовий пісок). Подібні мийки володіють високою міцністю і стійкістю до подряпин, що дозволяє відмінно зберегти їх первісний вигляд протягом довгих років. Переваги композитної миття:
    • на неї можна ставити гарячий посуд;
    • завдяки шорсткій поверхні дна мийки забезпечується звукопоглинальний ефект;
    • жирні плями на мийці не залишаються (завдяки низькій пористості композитів);
    • барвні речовини продуктів (буряк, червоне вино) не проникають вглиб матеріалу і легко видаляються губкою;
    • мийки з композитних матеріалів не потребують ніякого спеціального догляду і абсолютно невибагливі в експлуатації.

глянула на керамічні і гранітні - дуже схожі з вигляду, але (цитата з нету) "Гранітна мийка на відміну від керамічної, не сколюється і не б'ється, стійка до хімічних і температурних впливів".
    Значить буду приглядатись до таких...

19. PinKey

PinKey New Member

Поділюсь і я історією про свою кухню. Перше - потрібно знайти нормального дизайнера. Замовляти там не обов"язково ( здебільшого набагато дорожче, ніж у інших майстрів), а ось на дизайн витратитись варто, особоливо, якщо кухня "з нюансами". У мене була саме така - сантиметрів за 40 від стелі через всю кухню якись розумник провів газову трубу. Краса просто неземна. Майстр, який мав робити кухню, чого тільки не малював - и козирьків якихось, і накладок, і чорт знає якої біди, щоб ту трубу заховати. Виглядало все просто жахливо. Поки не прийшов нормальній дизайнер і не запропонував просту ( як і все геніальне) ідею : зробити кухню під саму стелю. І місця більше і труби не видко. Як самі не додумались - не знаю, але на те він і дизайнер.
    Ну а далі вже, залежно від статків, думайте самі. В проект дизайну нашої кухні нам намалювали горизонтальну витяжку. Знайшовши її в інтернеті за 19 тисяч гривень я різко обламалася:) але погугливши далі, знайшла дуже схожу, від українського виробника, за 1300 чи 1700, вже не пам"ятаю. Вірно служить вже четвертий рік.
    Мийка. Стільниця на моїй кухні з акрілового каменю, тож мийку я хотіла таку саму. Подивилась ціни - обламалася вдруге. Вихід також знайшовся - майстри, котрі робили столешницю, з цього ж каменю самі змайстрували мийку. Вийшла дешевша, ніж покупна, разb в 3-4. Правда, переробляли її 3 рази - протікала, зараза, але це вже, я думаю, залежить від розташування рук майстрів.
    Біля мійки - моя величезна любов. Пиптик для миючого засобу. Зусиль вимагає мінімум - зробити дірку в робочій поверхні. Коштів - також мінінум, свій пиптик я купила на південному за 200 гривень. А щастя - повні штани. Дозувати дуже зручно, натиснув і маєш, ну і вигляд пляшки якогось-там "Фейрі" очі не мозолить.
    Плита. Тоді я хотіла, щоб все було гарно. Плита в мене чорна і скляна. Зараз я хочу, щоб все було практично ( мити її - ще те задоволення), але, як то кажуть, пізно пити боржомі.
    Сама кухня зроблена зі скла. Ну тобто, звичайно, з дерева, але фасади скляні. Виглядає дуже классно, і дуже практична - не царапається, шпон ніде не відходить. Всі тумбочки зроблені без ручок, на магнітах. Теж дуже раджу - відкриваються і закриваються ударом коліна, не треба мацкати брудними руками.
    Фартук також зробили скляним, правда вже багато років не доходять руки помістити під то скло наші знимки, як ми спочатку і планували. Також дуже зручно мити і чистити.
    Результат найважчої моєї роботи з усього ремонту виглядає ось так:

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

До речі, прочитала тут про мийку в кутку. В мене саме така. Під неї чудово влізлися смітник, пом"якшувач води і система фільтрації питної води ( краник від неї якраз біля мийки - зручно, бо не страшно, як порозливаєш). Де ще я впхала всю ту чесну компанію, як не в куток - я не знаю.

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

кввітка писала що ніби ок)

Статус теми:
Закрита.