Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Korzuk

Korzuk Active Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

Якщо виберу кремові меблі то однозначно дуже світленькі! А світло буде за рахунок світлих меблів, тюлі або грецької штори, ну і декор, вазони в білій кераміці, фото в білих рамках на оливковій стіні теж розбавлять...люстра з світлими флаконами..якось так уявляю собі! І ще диван світлий) Що скажете?

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ну так, звичайно. Але думаю і з кремовими буде ок. Якщо напр. до кремових взяти стільницю таку як я показувала на фото, то точно буде гарно.
    Ну і крем то є крем. Не беж, не капучіно не ще щось, а таки якщо брати кремовий, то щоб він і був таким.

Єдине, що мене трохи бентежить, це фартух. Я би таки дала трохи світліший, може якусб капучинну мозаїку...

Або щось таке

Ага ну і підсвітка роб. поверхні. Взагалі багато електр. світла.

3. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Думаю так буде добре. І підсвітка б точно не помішала як радить Лідочка!

4. Korzuk

Korzuk Active Member

Згідна я просто забула сказати, що вона передбачена майже над усією робочею поверхнею (бо вікно виходить за спиною), приблизно як на останній картинці. Доречі там досить цікава раковина!

5. boshik

boshik New Member

Ще кілька варіантів кухонь, може щось візьмете на озброєння
    [​IMG][​IMG][​IMG]

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата,порадьте..фасади-низ глянець зебрано..верх-слонова кістка глянц...
    техніка-чорна,мийка+кран-онікс..
    яку вибрати столешню..колір/відтінок?

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Улян, я би брала щось світле, капучинно-сірувате, щось таке як в цьому дописі:

Темну я би не брала, в тебе гарна світла кухня і темна стільниця мені не вписується (ІМХО)

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

та то не мені...робимо друзям кухню....
    низ - зебрано..глянець..верх-слонова кістка..глянець...
    щось таке схоже
    http://firmakedr.ru/sovremenna-kuxnya-zebrano/

техніка чорна...мийка+кран-теж чорні..
    стіни там світло-оливкові...
    їздили по фірмах в пошуках варіантів..томені темніші підходили більше...попелястий..щосьтаке,але не була впевнена і не взяли..

9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Ще таке мене хвилює, як лічильник газу. Як його ,сховати,замаскувати.Але при цьому не ховати у тумбочку, бо на тій стіні немає жодних меблів?

10. silvia

silvia Well-Known Member

ох той зелено-салатовий. у нас фартух буде такого кольору, але що робити з стіною навпроти ( там буде лише стіл) ? просто пофарбувати її в такий же яскравий колір чи щось інше думати? гарнітур світлий.

11. Korzuk

Korzuk Active Member

Якщо помалювати ту стінку в зелений то можна розбавити її по всякому, повісити картину чи поличку і на неї квіти чи всякі штучки. А якщо зробити її світлою, то кольоровий акцент можна дати на штори або лампу....

12. boshik

boshik New Member

Як віріант, зробити дзеркальне відображення фартуха, а знизу і зверху від нього пофарбувати в інший колір.

13. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата , в кого в кухні на підлозі глянцева плитка? слизько? що порадите, вона мені дуже подобається, але щоб не було як на катку

14. boshik

boshik New Member

В мене глянцева плитка вже 10 років, правда вона не рівна/гладка, а з текстурою. За цей період був один випадок, коли мама посковзнулася на мокрій плитці і ошпарила себе кип'ятком. Тому думайте, краса - красою, а безпека життя головніше.

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хто робив фартух на кухню з гартованого скла? Дайте контакт пліз

16. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А мусить бути гартоване? В нас звичайне скло 6-ка вже три роки гарно експлуатується. Дуже, до слова, такою витівкою задоволена, лише мусіли позабирати заплановані розетки на цьому шматку кухонного фартуха.

Останнє редагування: 7 Лютий 2014
  17. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Ми також плануємо робити скляний фартух. А чому забрали розетки? Не можна було прорізати для них дирочки у склі?

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Гартоване скло-то ідея дізайнера і тому дуже треба чоловіку, бо на ньому має бути якийсь принт. Я різниці між гартованим і звичайним не бачу, але оскільки просто ненавиджу ремонт, рада що він робиться без мене, тому не особливо втручають. Мені дали задачу знайти, хто робить.
    А ще в нас має бути чорна стільниця і мийка, цікаво як воно буде виглядати?

19. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Нам пояснювали, що гартоване скло більш стійке до механічних пошкоджень, тому краще брати гартоване.

20. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Три роки нам такий фартух служить і жодних механічних пошкоджень. З будь-якими отворами в склі немає проблем, вирізають усе, що заманеться. Забрали розетки оскільки скло 6-ка і розетки надійно не буде можливості закріпити.

Статус теми:
Закрита.