Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

нєєє, то канарковий салатовий :girl_crazy:
    може то екран жовтим передає

2. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

У мене теж колір плюс мінус, бо на екрані ніби такий самий, але на стіні здається такий сочний , ух!Не можу натішитись. Поєдную його з білим, а від цього ще яскравішим стає.(біла плитка ,з срібними малюнками.)

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

у нас теж 3 кольори: салатовий, білий і сірий. гарно поєднуються. стіл калігаріс Key біле скло та сатинові ніжки і каркас, побутова техніка з нержавійки.
    Ще покажу нашу витяжку Gorenje, ледве в цьому кольорі знайшли на якомусь складі в Польщі.

4. Gorbywka

Цікава витяжка , симпатична . А ми поєднуємо колір дерева (не білий а ,більше як коричневий світлий, білий і салатовий) Спочатку думали робити лише біло салатову, але з практичної точки , то все треба буде дуже часто мити(а не все завжди відмивається,брудного не люблю), тому вирішили поєднати ще з кольором дверей.

5. arushka

arushka завжди досягаю мети

Marcipanka, Gorbywka, при нагоді познимкуйте кухні, будь ласочка!
    Починаємо в лютому ремонт, в моїй голові вже вінігрет з ідей:8:

6. Korzuk

Korzuk Active Member

Навіть незнаю з чого почати:girl_crazy: класні салатові стіни! Так от в мене інша проблема з кольорами вроді оприділилась, стіни хочеться оливкового кольору, такі насичені! Плитка на підлозі і фартух шоколадного кольору вже купили, думаю над кремовими меблями чи наполовину кремовими, низ темні а верх світлі...або кремові з шоколадною стільницею:girl_in_dreams: Тільки проблема в тому що холодильник білий і скоріше за все що ховати ми його не будемо, тоді якого кольору духовку і поверхню вибирати, білі??? Чи може взагалі відмовитися від кремового і зробити білі меблі? Чи можливо якісь є цікавіші варіанти поєднання кольорів для шокодадної підлоги і фартуха? Вже голова пухне:confused:

7. Gorbywka

Та фото закину , але ремонт закінчимо скорше, кухню (меблі привезуть в лютому) . тому то ще не скоро буде.

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

Я б брала білі, а то і так кольорів повно , а ще стальний , тоді холодильник треба міняти ,щоб плясало.
    Якщо підлога дуже темна , то мебель світла(кремова), а якщо не надто темна, то можна низ меблів шоколадний, а верх кремовий. Багато залежить ще від вікна ,щоб було достатньо освітлення , я не люблю мрачних кухонь.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Буде дуже гарно!!!! Я "за" білу кухню.

9. Gorbywka

Ось щось схоже, тільки б стіни в оливковий[​IMG]
    такий варіант теж нічого , але для мене за темний якщо уявити темно шоколадну підлогу[​IMG]

10. Лідочка

+ ще шоколадний фартух і оливкові стіни. Для мене затемно. Білі меблі:)

Або такі типу кремові але не зовсім:) Ну зараз фото скину

Розумієте?:girl_smile:

І, до речі стльниця такого кольору, як на мене, виглядала б також гармонійно.

11. Korzuk

Korzuk Active Member

Приблизно уявляється ось так, тільки з темною стільницею і фартухом. Ну і звичайно розміри нашої кухні 16 квадратів, а не такы як на фото + це ще мусить бути і вітальня, кухня студія:girl_yes: з невеличким столиком і диванчиком

[​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Дуже гарна стільниця але тоді треба однозначно кремові меблі!

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Вікно дає не дуже багато світла, а холодильник міняти немає змоги бо наш новенький, тому треба крутитися навколо того що маємо:girl_in_dreams:

12. Лідочка

Так з такою стльницею тільки такі меблі. А якщо білі, то більше пасуватимуть в тон до фартуха.
    Мені ваша задумка подобається. Вже хочеться побачити результат.

13. Korzuk

Korzuk Active Member

14. Лідочка

Я би робила білі, не світле дерево. Кольорів і так досить - шоколад, оливка, білий/крем, тому світле дерево я би вже на двері не давала.

15. Gorbywka

Ті фото які ви скинули трохи протиречать бо фото 1 має темну підлогу і оливкові стіни, але отримує багато світла від білих меблів кухні та дивану. А додайте туди шоколадні меблі чи кремові+ фартух і столешня темна , дуже темно нє?
    А фото 2 , має білі стіни ,білі меблі кухоні, та білі тюлі. Тому там теж багато світла.

16. Лідочка

Якщо меблі будуть білі чи кремові, то темно не буде.
    ну і диван теж не чорний потрібно, 100%

17. Gorbywka

А у вас світло получається зарахунок чого?

18. Лідочка

19. Gorbywka

Мені зається білі так, а кремові хто зна..Там де є темна підлога і фартух однозначно мають бути білі меблі, або дуже -жуже світло кремові(бо кремовий теж буває різний.)

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

я маю на увазі,не електрику...а стіни , меблі, фартух, підлога,...тюль...

20. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата , хто має глянцеві фасади на кухні? Як вони, по догляду? по царапинах? Ніби хочу глянцеви, але цілими днями бігати з тряпкою витипати пальці теж не охота, перед тим мала рамковий фасад, то кажу що не хочу, бо плями тк вїдаються, не знаю може сам матеріал не добрий був

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Подоюається фасад Нікольвін йде без структури дерева в розрізі і весь в суцільні горзонтальні срібні полосочки

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

І я за білі меблі

Статус теми:
Закрита.