Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

і у нас 20 розеток на 18 м.кв. Ще не знаю чи достатньо, бо на кухні ще не господарювала, але на фартуху зробили 2 планки по 3 штуки розеток, решта або поховані або для іншого призначення.

2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В нас 8 прихованих (плита, холодильник, духовка, вбудована пароварка, витяжка, котел, пмм, підсвітка). Три розетки на стіні за телевізором для самого телевізора, тюнера і одна вільна під гірлянди, фумігатор і тд при потребі. Дві біля робочої поверхні на фартуху зайняті комбайном та чайником. І є ще дві по дві на фартуху в різних місцях. Також ще дві по дві в різних місцях над плінтусом.

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Файно тим хто має 20 розеток!
    А тим хто сумнівається радила б ставити про запас, потім згодиться!
    я зараз бавлюсь в головоломку, на 2 розетки на робочій поверхні маю морозилку, посудомийку, електрочайник, мікрохвильовку, йогуртницю та електрозапал для духовки.Нервів моїх не вистачило, чоловік поставив ще переноску тому тепер розеток 4 шт і я далі бавлюсь "вкл" "викл".
    Як буде капітальний ремонт то розеток добавлю 15 шт точно, як кажуть "на всі випадки життя"

---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 02:07 ----------

о і ще мясорубка якою користуюсь кожного дня та міксер блендер якими користуюсь через день

4. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

І ще порада- порахуйте навантаження на проводку добре, щоб потім можна було без проблем включати всі прилади, які потрібно, одночасно і без проблем.

5. Музик

Музик Мартуська

в нас взагалі кухня на 2 лінії розведена, щоби навантаження не було завеликим

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

чоловік вже випустив з щитка новий дріт(4 квадрати,знаю що сильний але толком не розуміюсь що це означає)

7. Burberry

Burberry Well-Known Member

А у мене питання щодо світла в кухні. Чи потрібні ті лампочки в стелі, наприклад, над шафками, чи це просто для краси?і чи потрібне додаткове світло над робочою поверхнею під верхніми шафками? Кухня у нас має 12 кв і два вікна.
    І ще таке, де є гарний вибір простих біленьких кухоньок з мдф, щось схоже на ікеівські, можна в пп? Бачила в епіцентрі білу кухню з назвою прованс, але виглядала якось вона ніяк, дуже дешево.

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Особисто мені такі лампочки суто для краси. Коли ми розробляли наш проект кухні, то зразу просили майстра, щоб зробив
    І не прогадали! В нас є тих лампочок 3 штуки: 2 над робочою поверхнею і одна над мийкою. Остання просто супер зручна.

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Мені дуже треба, зараз маю підсвітку робочої поверхні на панелі над верхніми шафками. В новій кухні будемо робити під шафками, неуявляю кухні без тої підсвітки, деколи лише її і використовую, якось так затишніше відразу на кухні ну і люблю багато світла.
    А в мене проблема - вирішила робити кухню із вмонтованим холодильником, а куди чіпляти магніти? В мне їх така колекція....

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

дуже потрібно, і під шафками біля мийки, і над робочою.
    А в мене у витяжці світло перегоріло - то взагалі жах, нічого тепер не бачу, що готую, ггг.

вішайте на стіну щось в якості декору, на що можна буде магнітики ліпити, інакше ніяк:girl_wink:

11. Burberry

як варіант, можна такий мольберт на стіну повісити для магнітів, ну яким діти бавляться. Мені от подобаєтьсч, коли в кухні є така поверхня, де можна писати крейдою:)

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

значить на стелі не робити тих ламп, достатньо одного світильника, а під шафками- мус:)

12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Хто вкурсі , скільки коштує нормальна столешня для кухні метр квідратний? Ще чула що вони є різної товщини. Порадьте яку товщину краще брати.

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ціна залежить від матеріалу з якого вона буде зроблена.

14. Burberry

Якщо така штучна, не знаю як точно називається, щось типу тирсоплити вкритоі плівкою, то в середньому 300 грн метр. Брали таку мамі років 5 тому в Епіцентрі, але з дорожчих італійських чи іспанських.І як нова, не страшні ні вода, ні гаряче, ні бруд. Вона в нас світла така під мармур. Собі б хотіла дерев'яну, але боюся, що важка в догляді, а я люблю і щось гаряче поставити, і порізати щось на ній. Десь чула, що великий вибір є в магазині на Маршала Рибалки.

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ще в Дімексі на вул. Садовій. там вибрали свою італійську.

16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Цікавить мене практичність такої штуки як Карго . Замовила собі таку шуфлядку, але мучить мене питання , хочу тримати там вино олію, бутилки . Яке купляти на дві секції , чи на три? І чи на три секції влазять ті бутилки?[​IMG][​IMG]і чи регулюється висота тих полок?

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В нас на дві секції. Пляшки всі влізають нормально. На третю секцію таку,щоб пляшка від вина чи олії влізла в нас місця нема. Якби було три, то такі, що вино точно не влізло б

18. silvia

silvia Well-Known Member

мене шось заштопорило..
    як декорують стіну навпроти ( протилежну) кухонного гарнітуру ( де переважно стоїть стіл), що буде зручне в догляді як для кухні і гарно виглядати? просто побілка..шпалери... що ще.?

19. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Укр виробник приблизно від 230 грн за м. п. , а італійській 330 і вище, власне якщо товщина більша тоді і дорожчий. Щодо товщини це вже діло смаку, особисто мені подобається груба стільниця і ще кромка така квадратна щоб була , а це ще дорожче виходить. Ну і від стилю залежить.

Для таких цілей як на мене дуже практична штука, дуже її хотіла , тому при плануванні кухні про неї наголосила. В мене буде дворівнева

цегла, плитка (мені цей варіант не дуже), ламінат, пластик, чи наприклад тільки зона стола якоюсь цікавою штукатуркою. Якраз сама над тим питанням мучусь, але в мене зона стола буде не посередині стіни , а зміщена до вікна в ліву сторону , тому виходить , що та декорація буде не посередині, якось то не дуже буде виглядати

20. silvia

silvia Well-Known Member

у нас теж, тому і в роздумах як то файно зробити..

Статус теми:
Закрита.