Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні.

Дівчата, багато реальних картинок тут

Тепер будемо планувати нову кухню, хочу трохи схоже на це [​IMG]

2. odree

odree Well-Known Member

як я люблю білу кухню :)
    тут вже раніше викладала фото кухні, що дуже подобається

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

мені так подобається! особливо тумби під вікном. цю свою мрію я в себе так і не втілила
    і ще питання - а батарея у вас там є в тих тумбах? і взагалі, як ви цю проблему вирішили?

4. skarlet

skarlet Well-Known Member

Я тепер найбільше люблю класику. Гарно! Але я б плитку на підлогу іншу дала.

5. mashynka

mashynka Well-Known Member

Жовтий - він насправді не жовтий а оливковий ))). То просто фотік якось так дивно передав колір. А оливковий колір там не просто так - а в контексті всієї квартири (кухня є частиною вітальні). В квартирі проскакують 2 кольори - оливковий і теракотовий. Спальня, наприклад, взагалі насичено теракотова. Сама кухня - дуб венге. Полоща кухні - 5,4 м.кв.

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

А ми з чоловіком втілюємо в реальність ось таку кухню, прада в нас тільки одне велике вікно і є ще вихід на терасу ( ще не придумали, як з ним бути...).

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я вам по білому заздрю,тераса -це моя маленька мрія:girl_in_love:.

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

зробити французькі вікна, так, як у вас на тому фото

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

Хочемо, щоб кухня була дійсно такою світлою, так, як на фото... Нам "виділили" три кімнати, тому задумкою стала саме ця кухня, щоб було дві зони: кухня і відпочинкова зона.

10. seryj

seryj Member

Пані Соколова , кухня на ніжках це добре тільки потрібно поставити цоколь який знімається при прибирані кухні він легко знімається . Весь інший час цоколем закриваємо низ

Шановні жінки я займаюсь виготовленням меблів , при потребі звоніть моб. 0676899302 Роблю непогані кухні .

Останнє редагування модератором: 7 Листопад 2009
  11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ні, батарея у нас поруч. Під плитою. Планувалось закрити її декоративною сіткою, але так ті плани ще не реалізовані і досі :) Вона дуже в очі не кидається, тому ніхто не поспішає.

12. Андріана

Андріана Well-Known Member

хоч питання стосувалося не мене, відповім, бо в нас таке планується. Нарешті ми намалювали нашу кухню, десь під кінець року мають зробити, не можу дочекатися. Кухонні меблі будуть на кут, одна частина під вікном, в середині буде захована батарея, на меблях в стільниці і внизу в тій частині, що закриває ніжки будуть решітки, щоб повітря могло циркулювати.

13. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

а може в когось велика кухня-вітальня? поділіться враженнями-досвідом:)
    планується ремонт і то одна з моїх мЄчт:girl_in_love:, але чи то справді практично?

14. Редвумен

Редвумен Active Member

Якщо там не будете ліпити вареники з дітьми і варити холодець,то реально,а так - ні :)

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

потрібно потужну витяжку, от і всі проблеми.
    ну, і все одно ділити простір варто хоч наполовину. принаймні робочу зону кухні варто планувати так, щоб повітря там циркулювало обмежено - щоб відразу до витяжки прямий доступ був

100%

16. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

і вареники будуть, і діти :) але ж душа прагне свята:girl_in_dreams:
    насправді нічого пафосного-блискучого не хочеться, то був би кантрі стиль чи шось типу того.
    я найбільше боюсь запахів від приготування їжі, якби то їх так позбутись зовсім-зовсім.то зрозуміло що треба шукати мега витяжку:).
    а на рахунок поділу на зони то 100%

17. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Добротну витяжку і все буде чудово. Я обома руками ЗА такий варіант! І всім рекомендую.

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В нас зараз кухня 15 метрів, правда, поки без ремонту. Але всі завжди товчуться там. Просто після кожного "пахучого" приготування відкриваємо двері на балкон на кілька хвилин. А ще рятує висока стеля.

19. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

і в нас стеля височенька 3.20 :)
    .хочу сказати що зараз в нас взагалі вхід в квартиру через кухню:girl_cray:, тому хочеться викрутити якесь нормальне планування, щоб коридор як в людей,кухня велика:girl_in_love:

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В нас кухня без дверей і є прямий вихід на вітальню/їдальню. Діти в кухні не люблять їсти а все виносять в їдяльню або й вітальню, так що ми робимо рейди по великому прибиранню з відсуванням меблів що-тижня. Але діти самі смітять і самі прибирають.
    Проблем з кухнею яка переходить в їдальню нема ніяких, бо ж ми працюємо не на кухонному столі а на стільниці яка стоїть на робочому столі. А плюс, ще собі можна зробити острівок (як місце позволяє) і на ньому ліпити все на світі.
    В мене кухня не дуже велика але дуже хочу власне такої щоб душа мала де розвернутись. Мені бракує робочої поверхні. А щоб дуже запахів не було у нас над кухонкою висить мікро з витяжкою. Дуже гарно все витягує на двір, плюс, маю в кухні французькі відсувні двері з виходом на балкон. Дуже вигідно, якщо багато запаху, бо включаю витяжку і привідкриваю двері - запах зникає дуже швидко.

Статус теми:
Закрита.