Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Mawa, 27 Травень 2015.

1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

а холодильник куди?

2. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

там де тепер стіл. виходить непоганий трикутник : холодильник - потім трошки робочої поверхні (1 тумбку доставити) - мийка, роб поверхня і газова плита. потім купа вільного місця біля вікна!!! +2 тумбки знизу.
    розкладні стільці рулять, можу тебе запевнити, хіба що ви важите по 100кг кожен.
    я б таку перестановку тоді в попередньому мешканні зробила, тільки не думаю, що господиня би втішилася

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Bree van deKamp

Якось так?
    Тільки(фото 2) біля ми1ти холодильник

Вкладення:

• 4NSHwDR8nds.jpg
      4NSHwDR8nds.jpg
      Розмір файлу:
      40,7 КБ
      Переглядів:
      133
    • mljGZqr4pq4.jpg
      mljGZqr4pq4.jpg
      Розмір файлу:
      35,6 КБ
      Переглядів:
      130
  4. Raven

Raven Мама малятка

А які маєте? Хочу собі в кухню, а табурети мені шось не альо.

• Співчуваю Співчуваю x 1
  5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

складені 5 шт лежать в дивані. самі не стоять. треба пробувати сісти на один, бо нашим 100кг гостям було вузьковато сидіти.
    в дупу твердо, звичайно, краще суцільне сидіння. я думала пошити подушечки-накладки.

Вкладення:

6. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я б навпаки ту частину де холодильник заставила тумбами з робочою зоною, холодильник поставила б біля входу, мийку б так і робила під вікном , а в тому куті, де зараз мийка я б поставила стіл. А стосовно батереї, якщо є можливість, то можна зробити теплу підлогу
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2017 ---
    Так як на фото 1 буде не добре. Навіть, якщо зробити дірки в тій столешні, щоб тепло від батереї піднімалось вверх, все одно, як будете сидіти за таким столом, від батереї буде ну дуууууже тепло.

7. Raven

Raven Мама малятка

теж над тим думала, як то на ньому сидіти, тре ж подушки

8. Bree van deKamp

біля входу там де стіл?
    Холодильник має 60см глубини, як поставити там де стіл, то на пів кухні заходить((((

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А в який бік там 1,8 м.? То кухня виходить 3,6 м.кв.? Точно? Бо навіть в мене в малосімейці кухня 2,4*2,2 м.
    По суті. В мене зараз стоїть мийка, плитка, 40 см простору і холодильник біля вікна. Біля тієї стіни, де в тебе холодильник, стоїть стіл і ми 4 поміщаємося. Мінус - я на ньому і готую. Ще мінус - холодильник трохи закриває світло до плити. Якби я робила тепер: холодильник на місці мийки, далі мийка і через 40 см варильна поверхня на 2 комфорки. Я не багато готую одночасно, мені б вистачило. Верхні тумби по обидва боки кухні (над столом вони не заважають). Для тебе варіант холодильник, плита і мийка під вікно. Для обіду або столик, як Надя показала, або робити таку висувну стільничку, якщо там треба тільки швиденько поїсти.

• Подобається Подобається x 1
  10. Bree van deKamp

там де умивальник і плита
    Переміряла))) 1,8 на 2,5м
    2,5м то там де вікно

11. Haidee

Bаляй стіну до кімнати:)))
    В мене коліжанка в твоєму будинку живе, вони об'єднали, то три сторони заставили меблями і технікою, і то без холодильника, бо він в ніші поруч.
    Якщо стіна під вікном 2,5, туди точно треба щось перенести.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ruda kishka

Ні. На тій же стіні, що і стоїть, але ближче до входу. Тобто поміняти місцями з робочою поверхнею.

13. Haidee

• Подобається Подобається x 1
  14. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я підозрюю, що дехто капремонт робити не хоче))
    підозрюю, виходиться з того, щоб так скомбінувати, що менше всяких комунікацій рухати, я добре зрозуміла @Bree van deKamp?
    ще ж ще лічильники газу, витяжку, переносити.
    згадала війни за кожен см, Іра, не заздрю тобі, в мене 28 см реально робочого простору між плитою і раковиною, які всі регулярно заставляють брудним посудом. знаєш чого? бо лічильник має бути на скількись там см від плити, щоб прийняли ))

15. Bree van deKamp

в кімнаті баба, вона не зацінит))
    лічилька на газ нема, на разі не планується
    витяжка одСУЦтвУєт:girl_haha:
    в мене паніка. Кухня в мене робоче місце(часом по 12год. поспіль) так що має бути мега продумане і практичне. Зараз на кухні крупи і запаси не зберігаю(маю величезну кладовку в коридорі, але планую її переобладнати в гардероб) і так місця мало((
    А що по кольоровій гамі порадите? Так щоб візуально більше місця було

16. ruda kishka

Нам одні наші майстри теж розказували, що треба весь наш дизайн кухні переробляти, бо від котла до мийки має бути скількись там і від мийки до плити ще скількись там. І це при нашій великій площі нам би в кухню банально не вмістилось. А, і ще там лічильник теж був задіяний. Теж лякали, що не приймуть. Враховуюче те, що будинок зданий (тобто хтось приймав це вже) і всі виводи були в одній купі, а ми то трошки розтягніли по кухні, то нас то не обходило.
    А стосовно батереї то я з досвіду. В нас так робочий стіл зроблений. То так шпарить по ногах, що дурно робиться. Добре в нас автономне опалення і ще й регулятори на батереях стоять. А якщо центральне опалення і, як знаю, в деяких будинках кочегарять так, що доторкнутись не можна і то не зважаючи на температуру за вікном, то я б так не робила.
    Особисто для мене практичним є велика робоча поверхня. Тобто, щоб не була розділена холодильником наприклад. Плита чи мийка допустимо, ну бо ж використовується
    Однозначно має бути світла кухня. І багато освітлення. Якщо маєте можливість, зробіть окреме світло над робочою поверхнею.
    Ще підлогове покриття. Якщо лінії йдуть по діагоналі - це візуально збільшує простір

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Bree van deKamp

Біле з червоним? червоного трошка:girl_blush2:

18. ruda kishka

А ви гуглили щось по своїй площі? є купа готових рішень, може і собі якісь ідеї знайдете
    Мало б бути добре. Головне, щоб не в темних кольорах. А взагалі я за те, що має бути так, як бажає Ваша душа. Бо це ж ВИ проводите на тій кухні найбільше часу. Тому треба робити так, як хочеться

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Bree van deKamp

• Смішно Смішно x 1
  20. Chekay

Chekay Well-Known Member

@Bree van deKamp, в мене знайома винесла холодильник за двері кухні, в Вас, я так розумію, там теж кладовка як і в тої знайомої, може так зекономите місце