Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Mawa, 27 Травень 2015.

1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Навісні полиці - це гарно, але не є практично. А кухня - це те місце, де все має бути зручно і функціонально. При виборі гарно чи зручно, я б обрала останній варіант.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Natur

Natur Well-Known Member

Ось і моя кухня готова. О, як довго я на неї чекала. Залишилися дрібнички.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Natur

Natur Well-Known Member

Зі сторони вікна не сфоткала. Там де підвіконник поставила плиту таку як робоча поверхня (ніби, як стіл). І перпендикулярно переходить в барну стойку, ту що ви бачите

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

@Natur де холодильник?)

5. Natur

Natur Well-Known Member

Холодильник і куточок зі столом буде на другій стлроні.
    Але це вже пізніше. Зараз черга інше робити

6. PNL

PNL Well-Known Member

Чиї це фасади?

7. Natur

Natur Well-Known Member

Вибирали на Б.Хмельницького (недалеко Фуршету). Як називаються незнаю.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Там є "Едісан". У них МДФ, обклеєний плівкою, виробництво у Франківську. Ну або ще деревяні фасади вони мають.

9. Natur

Natur Well-Known Member

В мене МДФ патеноване

10. texstyle

texstyle New Member

Привіт. Починаємо пошуки ідеальної кухні :) Можна якісь контакти магазину, майстрів і фірми?
    За скільки часу вони впоралися з Вашею кухнею?

• Подобається Подобається x 1
  11. Raven

Raven Мама малятка

Хтось в епіцентрі робив кухню на замовлення? Щось майстра "свого"не знайду. Тре високі тумби і з пеналом побавитись, а більшість мають стандартні розміри.

12. Takamine

Takamine Well-Known Member

@texstyle кухню вони мені зробили швидко. Зазвичай кажуть 1-1.5 місяця. оскільки багато чого залежить від того як фабрика у Польщі виготовить ваші фасади. Мою кухню від моменту оплати завдатку. до монтажу минув місяць. Контакти скину в пп.

13. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Мама поставила БРВ - уже десь за рік кухня мала жалюгідний вигляд.

14. Raven

Raven Мама малятка

Хелп)) Вихідні дані: зелені стіни світла плитка під дерево, духовка, холодильник і витяжка - нержавійка, варочна поверхня-біла. Які меблі обирати? Бо мені троха ота варочна панель карму попсула:), але сподобалась дууже

15. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

можна білі або наприклад теплий відтінок світло-сірого кольору. Нержавійка і біла плита будуть непогано виглядати.

16. Raven

Raven Мама малятка

Я вже думала над білими фасадами і сірим столом. Але смущає моя коричнева плитка на підлозі. Ото тепер в роздумах.

17. Руда Лисиця

ну, тут трохи дисонанс - холодна нержавійка, коричнева плитка під дерево і мабуть теплого відтінку. Хоча коричнева плитка загалом нормально пасує до білих фасадів.

18. Takamine

Takamine Well-Known Member

я б обрала колір фасаду під натуральне дерево.

19. Руда Лисиця

фасад "натуральне днрево" так собі дивитиметься з духовкою, холодильником і витяжкою в нержавійці

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Фасади білі (або молочного кольору, залежно від відтінку зелених стін), а столешня під дерево, аби співала із плиткою на підлозі. З білою варочною поверхнею виглядатиме шикарно. От мої фасади білі з патиною трішки, холодильник білий, варочна, духовка та ін. дрібніша техніка - нержавійка, мийка біла керамічна, а столешня з дерева, тонованого під горіх. Дуууже гарно мені виглядає, тішусь, як дітьо))) Варочна поверхня ще зі старої кухні, подумую, коли мінятиму, взяти білу. Той білий на темному дереві і в білих фасадах - така смакота!