Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Mawa, 27 Травень 2015.

1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Тут дуже багато нюансів - вид фасаду, фурнітура, ручки, послуги майстра тощо. Ну і поняття економна у всіх різне))). Ми брали плівкові фасади, але не найдешевші, фурнітура хороша, але не Блюм, ручки теж трохи дорожче середнього, а також карго, сушка під тарілки дорожчі. Але ми зекономили на послугах майстра))). зараз більшість майстрів пропонує вже певну ціну за кухню, тобто все у комплексі.А вони рахують дуже класно))), платиш і за роботу, і за матеріали переплачуєш. Ми ж взяли майстра, який брав гроші за роботу, усі складові ми купували з ним, але ми самі вибирали що ми хочемо і самі за це платили. В нас вийшло де 18 000 матеріали + до 10 000 роботи. В нас кухня 5 метрів з копійками.

• Подобається Подобається x 2
  2. Naturals

Naturals Well-Known Member

Можна детальніше які саме і також цікавить стільниця. І фасади ви замовляли в майстра чи на якійсь фірмі?

3. Rodionochka

Фасади замовляли на фірмі, що знаходиться за Бомбою. Точну адресу та назву фірми не скажу, завіз нас туди майстер. Там якісь склади, все у битих горщиках))). Казав, що там добре роблять. Але я поки за якість фасадів не скажу, бо вони ще у плівці, ну і не користовані. Майже всю фурнітуру і ручки купували у магазині "все для меблів", що знаходиться у тому ж приміщенні, що і радіобазар, біля Епіцентру. Дещо докуповували вже без мене, десь біля ДСК на якійсь фірмі. Плиту на корпус купували на фірмі, що знаходиться за БТІ. Там купували також стільницю з постформінгу. Казав майстер, що найкраще брати на Левандівці, у Сучасному дизайні, але та, що нам сподобалась, була лише під замовлення, тому взяли там, де була вже))).

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Naturals

Naturals Well-Known Member

Часом не ВЕЕМ? Корпуса я замовила на Сучасному дизайні, там хотіла і стільницю але також треба під замовлення, а зможуть привести а ж після нового року, мені запізно(((. От шукаю де вона може бути в наявності.

5. Rodionochka

Ні, не ВЕЕМ. Ця фірма знаходить ніби за спиною БТІ. Здається мені, що називається ДС, але можу помилятись. В них стільниця була в наявності.

• Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Покажу і я вам кухню свою вже з холодильником і здертими клейонками. На купу всьоно не звертати увагу, в нас ще такий етап життя на коробках і розпаковуванню. Хочу спершу позастеляти усі полички фолією захисною і тоді пороскладати усе по місцях

Колір шафок власне такий як я союі уявляла і хотіла, дуже тішусь.

Вкладення:

• DSC_0058.JPG
      DSC_0058.JPG
      Розмір файлу:
      94,5 КБ
      Переглядів:
      396
    • Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Вікторіє, а стільниця дерев*яна чи це щось таке під дерево? Теж хочу таку стільницю і білу кухню, хоч у вас бачу легкий крем, чи як цей колір називається? дуже гарна кухня у Вас).
    І ще, мені сподобалась духовка в такому кольорі легкого золота, думаю вона б теж вписалась, але тоді і холодильник такий треба шукати, а я не зустрічала.

8. Vittoriya

ні, не деревянна, а під дерево щось, я назви не знаю. виглядає дуже натурально.
    ага, ванільний колір :)

9. Mawa

Mawa Member

гарно виглядає. Я теж хтіла такого кольору, але вибрала світло-жовтий. А по висоті вам не за низька? Я вже скоро теж буду мати кухню. Вже не можу дочекатись

10. Rodionochka

Ваша кухня виглядає такою просторою і спокійною))). Люблю прості речі, і вона якраз така, в моєму стилі))). Цікаво виглядає та ніша, де холодильник. Таке враження, що він трохи повернутий, і стелаж там класно вписався. Ми якось трохи притупили і не зробили такої ніші, хоча мали таку можливість (ніша вийшла в сусідній їдальні, хоча в кухні вона б була корисніша). Є в мене така думка щось схоже (маю на увазі стелаж) за кухонними дверима. Там вільна стіна ще, правда, вийде не дуже широкий, але можна на всю висоту. А що туди понапихати я точно знайду))).

11. Vittoriya

вона стандартна :), може то на фото так видається
    та ніша була по проекту (не по нашому, від забудовника) і стелаж власне зроблений, щоб максимально використати місце, бо та ніша таку мала нестандартну форму. В ідеалі то би мав бути вбудований холодильник, так було намальовано в проекті, але ми дивились вбудовані, вони всі досить малі, а я хотіла нормальний вмісткий холодильник.

• Подобається Подобається x 1
  12. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

А що це за фолія захисна, і де продається?

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

13. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

На вул. Левандівській також є фірма що має в наявності багато плит/постформінгів, ціна навіть дешевша ніж на Сучасному дизайні

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

14. Mawa

Mawa Member

а стелі яка висота?

15. Vittoriya

То mata antyposlisgowa dla szuflad з Ікеї, Variera.
    --- дописи об"єднано, 2 Грудень 2015 ---
    Десь 2м 76 см

Останнє редагування: 2 Грудень 2015
  16. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А ми знайшли такий холодильник ,але золото наситчене. Везли з Білорусії

17. Mawa

Mawa Member

в нас десь 2,65, то ми під стелю взяли. Цікаво як буде

18. Vittoriya

я не хотіла загружати кімнату, в нас кухня разом з салоном, хочеться простору

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

Була я в Блумі на тест-драйві кухні. Прийшла додому вся така захоплена... Чоловік вдома приземлив. За ті їхні кутові шухлядки - завелика втрата площі. Фурнітура дуже класна, в 3 слонах є їхня стара з такою ж гарантією але простіша. Я б, певно, скоріше на механіку схилялась. І ті їхні алюмінієві ручки... бррр. Я ще радянські такі пам'ятаю і як зле їх відмивати.

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Vittoriya,