Казали люди що вона ( мийка) тріскає . За фасади ,ні плівкові ні фарбовані не рекомендував би ,подивітся в епіцентрі фасади з масиву сосни .
Я б обирала під дерево плитку однозначно. Це і модно зараз, і буде гарни контраст з світлими меблями. Щодо фасадів для Радіоночки, то тут справді потрібна думка незалежної сторони, бо кожен майстер хвалить своє. Наш казав, що якісні фасади з мдф зараз виходять не дешевше за дерево, мдфівські не радив точно львівські, але якісь українські - казав, що непогані.Думаю, що фартух тих 5 см ролі не відіграє.
тому що ті мийки не можна хімкою від каменю мити (типу Ціліт) і кислотою. В нас ще проблема в тому, що кухня не окремо , а з вітальньою і плитка буде лиш коло шафок , а далі буде йти ламінат дубового кольору і я от не знаю, брати ту плитку темнішу, то чи підійде вона під підлогу? бо певно треба тоді вибирати подібну. А якось так виходить тоскно... а та світла з шафками зливається..ні то , ні інше..
Я якраз зараз роблю кухню з фасадами з-під Києву. (м.Біла Церква). Була там влітку - здивувалася кількості меблевих фірм та різноманіттю фасадів та фурнітури. Замовила собі світлі фасади з ясеню с срібною патиною. Десь тиждня два-три треба чекати. Потім поділюся фотками, що вийшло, якщо комусь цікаво.
Ми так зробили, але не піднімали рівень шаф. Бо я теж низького зросту, і мені і так, як є досить напряжно діставати щось з вищих шафок. Типу не по стандартам зробили, бо між поверхнею і витяжкою має бути більше, ніж 60 см (точно не пам"ятаю скільки), але інакше в нас не виходило. Не знаю, правда, чим чрєвато, поки користуємось 5 місяців, особливих незручностей не помітила, витягує добре. --- дописи об"єднано, 16 Вересень 2015 --- Щодо мийки з штучного каменю, то нам продавець сказав перед встановленням ошпарити її крутим кип"ятком. Якщо не трісне - то служитиме довго. Сказав, що це рекомендація виробника, щоб виявити заводський брак перед установкою.
Я хотіла радити плитку під дерево, поки ти не написала про кухню-студію. В нас була та сама проблема. Тому я одразу обрала світлу однотонну плитку на кухню. Немає акценту на підлозі. Але воно так якраз зонально відділило кухню. Бо, як на мене, то поєднувати підлогу "під дерево" з плиткою "під дерево" то трохи зле виглядатиме Хіба би вам вдалось ідеально підібрати, та всеодно різна структура, довжина дощечок... То виглядатиме, як щось доштуковане... В коліжанки вдома так зробили купу років тому. То виглядає воно не дуже ок. Але там і колір не підбирався особливо)
власне я теж так думаю, краще вже зробити підлогу контрасною, щоб було видно, що це кухня.. Але чи добре буде виглядати, якщо трохи злиється з шафками?
Ну мені дуже навіть добре І воно не злиється, повір. Підога матиме іншу структуру ніж фасад, відтінок інший, світло по-іншому падатиме.
Зроби панельки в кольорі столешні, які будуть закривати ніжки меблів кухні. Але якщо це буде лише 1 ряд білої плитки, то може і того не потрібно.
Так, хороша ідея. В нас так, але тільки тому, що кухня не цілком біла, а комбінована. В нас вся середина кухні кольору дерева, а фасади білі і кольору дерева (горіх).
Мені, власне, на тих картинках і зливається... якось все, як "підвішене", невагоме... не є такі приємні відчуття, як для кухні мали б бути... От чимось таким потрібно розбавляти. Або комбінувати плитку на підлозі..
Ну бачите, кожному своє Мені якраз дуже подобається ТОму й кажу, що то треба самому відчути і зрозуміти. Мене поради з усіх сторін лиш збивали з думки.
Потребую поради, фасади глянцеві кольору слонова кістка, стільницю хочу темну, колись пригледілась мені Мармур імператорський, але тепер сумніваюсь, може взяти щось з меншими розводами. А у вас які стільниці? Переглянути вкладення 25643 А це щось інше, колір насиченіший Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk