Дівоча доля..

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Малявка, 11 Січень 2008.

1. Nut

Nut New Member

Відповідь: Дівоча доля..

маю таку ж ситуацію як Serceedka. Тільки моя історія почалася ше 7 років тому. Зустрічалася з хлопцем білше як 1,5 роки. Кохання було і з моєї і з його сторони. Та дуже мене коханий почав ревнувати, до друзів, до всього.. а так як я надто люблю свободу (в розумних межах) та й через багато інших факторів вирішила розірвати стосунки... То було дуже важко, він не раз мені дзвонив і казав шо стоїть на даху 9-поверхівки в якій я жила і дзвонить шоб попрощатись. Не знаю чи то була правда, чи ні, але слава Богу він не стрибнув, але оця настирливість мене ще більше відштовхнула, я боялась бути біля такої людини. Роки йшли, він уже не погрожував закінчити життя самогубством, але писав смс типу "не дай Бог когось біля тебе побачу"... пройшло більше 5 років, я уже навіть не живу в рідному місті, а почуття лишились. Недавно спілкувалась з ним - він збирається женитись. Мене як струмом вдарило.. Раніше я хотіла шоб він когось знайшов, думала шо лише після того сама зможу будувати нові стосунки, а тепер розумію шо мені ще гірше, бо вже точно не зможу повернути те шо у нас було. Написала це все йому, але у нього уже нова любов.. Я тепер згадую як знайомилась з хлопцями після нього, так завжди розказувала про оцю мою першу і останню любов... Не знаю коли мене нарешті відпустить...

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

а для чого ви при знгайомстві розказували про це?

3. Nut

Nut New Member

не зразу при знайомстві, після знайомства :) Дехто сам розпитував.. як коли.. розмова ішла в таке русло.. не завжди, але коли питали, то я і не брехала, казала все як є.. я звичайно на побачення ходила, але коли з кимось доходило до інтиму, я не могла віддатись бо то для мене серйозно :) От і починались розмови "Та чого?.. Ти що дівчинка?"
    Я завжду вірила в долю а останнім часом все частіше думаю шо ми самі куєм собі долю... хоча хтозна...

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

зараз з роками я розумію як я тоді стервозно поступила... не давши жодного шансу.. і він, і я наробили багато помилок

4. KrystynaM

а що стало основним поштовхом до розриву стосунків? його шалена ревність?
    Ну от ви собі уявіть зараз, якби ви все ж таки продовжили з ним стосунки? чи змогли б жити з тим, що вас постійно контролюють, ревнують?
    Мені здається, ви просто ще не зустріли ту людину, біля якої забудете все. А ще в впливає той факт, що той мужчина одружується.
    Не можна постійно повертатися в минуле, так можна не збудувати майбутнє і не мати нормального життя тепер.

5. Veselka alj

Veselka alj New Member

Все що неробиться в житі робиться тільки на краще, треба в то вірити. А якщо постійно думати про менуло, старе то нове так і може не початися.

6. analastanka

analastanka тень на стене

Психопатам та маніпуляторам не можна давати жодного шансу - він би повністю знищив вашу особистість. Тому ви тоді поступили дуже мудро та правильно - він замість того, щоб покінчити із життям (як і погрожував), знайшов новий об"єкт для маніпуляцій (як зрозумів, що ви непідвладні).

Отже радійте, що вийшли з ситуації із найменшими втратами

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

Скажу Вам таке з власного досвіду: я завжди вірила в долю. Вірила в гарну романтичну казку про дві половинки, які блукають десь по землі, і коли знаходять одне одного - тоді разом щасливі все життя. Але, виявляється, не все так просто. Мене тільки завжди насторожувало, чому люди одружуються, навіть народжують дітей, і тоді лише розуміють, що вони не є двома половинками. Якось не вкладалось в голові: "Як ж можна не розібратись чи половинка то чи ні? Навіщо одружуватись, а потім розлучатись? Мабуть, одружувались не кохаючи.." Але це не так. Закохані, але таки справді ще не половинки...

Недавно прочитала звідки походить ота легенда про дві половинки і якось трохи прояснилось. За східною легендою є 7 етапів любові. Коли люди зустрічаються і в них виникає "іскорка" - в тої пари зявляється шанс стати половинками. Коли вони проходять всі 7 етапів то за легендою - в наступному житті (при умові що людина не християнин і вірить в реінкарнацію, звичайно ж) ці двоє людей обовязково зустрінуться і проживуть все життя разом "душа в душу". Таких пар на планеті дуже мало - одиниці. З цієї легенди випливає, що з будь-яким чоловіком, який Вам сподобається (виникне закоханість, фізичний потяг) - можна побудувати справжню любов.

Ваші почуття до колишнього - навряд чи вписуються в цю романтичну легенду. Якби ви з ним були половинками - не розійшлися б. Він би не зміг одружитись з іншою, бо половинки не помиляються у виборі коханих. Ваші почуття - це не любов, це закоханість, яку Ви не відпускаєте з своєї голови. Любов приходить тоді, коли закоханість проходить. Дуже часто пари одружуються, або вирішують одружитись, ще на етапі закоханості (яка триває за підрахунками психологів до 2 років), і коли закоханість проходить - думають, що то вже любов пройшла, і вирішують розлучитись, так не почавши любити один одного. Це не я придумала - прочитала в сімейного психолога Г.Чепмена "Пять мов подружньої любові". Любов - це свідоме почуття, ми свідомо вибираєм любити людину чи не любити. А закоханість - несвідоме почуття, воно само приходить і само покидає нас, ми ним не можем керувати. Говорю про це, бо сама переконалась.

Почуття, які у Вас є, то швидше як приємні спогади про Вашу закоханість. Переживіть їх. Згадуйте кожнісінький момент ваших зустрічей, згадуйте все до дрібниць, переживайте їх в памяті знову і знову, плачте, перестаньте себе жаліти, але переживіть все і відпустіть. Інакше Вас все життя будуть мучити ті спогади, і не дадуть бути щасливою. Зрозумійте, що він - не Ваша половинка, ніколи нею не був і не буде. Ви ще знайдете свою любов, будете щасливі, повірте. Тільки почніть хотіти цього.

8. Nut

Nut New Member

Дякую за розуміння :) а що стало основним поштовхом до розриву стосунків? його шалена ревність? Ну в основному так, та був і ряд інших причин, можна сказати шо все вкупі :) Ніколи не думала шо ми розійдемся, та ше й шо я буду ініціатором. І хоч нам ще не було й 20, ми уже мріяли про весілля та сімю. Мене просто чомусь переслідує думка, шо якщо є на світі така штука як "той єдиний", то це він... Я не розумію чому я його приревнувала до майбутньої нареченої.. Мені цей мій стан дуже не подобається, треба брати себе в руки :)
    Все що не робиться в житі робиться тільки на краще - я в це щиро вірю, завжди це повторюю собі :)

Психопатам та маніпуляторам не можна давати жодного шансу - він би повністю знищив вашу особистість - так мені казали і рідні та друзі, коли я думала до нього повернутися... Я в телефоні зберігаю одне з його смс з погрозою, щоб спамятатовуватися коли захочеться вернутися. і якби не ті погрози та важке розставання, то впевнена що я б вернулася до нього... Це одна з тих ситуацій коли розум говорить одне, а серце - зовсім протилежне. Буду працювати над тим щоб не повертатись до минулого і жити теперішнім та майбутнім :)

9. KrystynaM

10. Masja

Masja Well-Known Member

А може це і є доля - прийняти те, що було, зробити з того якісь висновки і йти далі??))
    Як би не було, а ці стосунки вас чогось навчили. Хоч би зрозуміти те, що вам важко бути з надто ревнивою, настирливою та егоїстичною (зробила висновки з погроз про самогубство) людиною. Правильно писали дівчата: чи хотіли б ви повторення і продовження сцен ревності??
    Відпустіть цю ситуацію, все вирішиться так, як має вирішитись, причому, вирішиться якнайкращим для вас чином))) Ви все зрозумієте пізніше, коли емоції і спогади не будуть зашкалювати)))

11. analastanka

analastanka тень на стене

Вони все правильно казали. Не для того, щоб "втішити" та "заспокоїти", а "як є".

Дуже мудро зробили, направду.