дитячий вульвіт (вульвовагініт)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Diana, 22 Жовтень 2010.

1. Diana

Diana мрійниця

Відповідь: дитячий вульвіт (вульвовагініт)

дівчата а який фірм ви купляєте, я читала вівісан добре допомагає, але на таку ціну я не потягну.

2. ViTanya

ViTanya Member

я багато років купляю олійку "Ароматика", є в кожній аптеці

3. Florena

Florena Member

У нас такаж проблема,хоча нам уже 7років,щоразу прояв виникає після захворювань,особливо коли проводиться лікування антибіотиками,роблю ванночки з ромашки,шавлії,соди та мажу крем-гелем Клотрімазол,що ще робити не знаю,бо допомагає лише на певний час.

4. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, підажіть контакти хорошого дитячого гінеколога!!!! У мене за 4 дні вже мозок кипить. Почалось все у понеділок. Доня коли пісяла, почала казати, що пече попа (попа в Янусі то і піся і попа). При підмивання я побачила, що піся всередині червона, зовні також трохи. Викликали педіатра. Причину єдину я побачила у зміні прального порошка, вже все перепрали і переполокали. Призначили ванночки з елекасолом+ змащувати пантестином. Аналіз сечі і калу(3 дні здаємо) в нормі. Януся так вже гарно ходила на унітаз і пісяти і какати, а тепер втікає і боїться:girl_sad: І періодично каже, що пече попа...Попереду вихідніа яне знаю куди звернутися. На завтра записались до дитячого гінеколога в Сихівській поліклініці, як я цього боюсь... Щоб мала не переляалась і не травмувалась психологічно.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Не бійтесь, гінеколог дитячий нічого такого не робить і нікуди не лізе. Мазочок береться ззовні зі слизової а не з середини. Там немає чого лякатись і травмуватись психологічно.
    Якісь виділення у малої є чи лише почервоніння?
    Ще запитаюсь які трусики носить ваша мала? Бо можливо вони десь натирають малій пісюшку, чи в процессі носки зкочуються всередину, зверніть увагу на це.
    Зрештою здавши мазочок вже багато чого проясниться, чи треба щось лікувати якби щось знайшлось ( хоча я сумніваюсь що в такому віці щось знайдеться) чи треба посилити гігієну, догляд і т.д.

Моїй дитині наприклад попа пече якщо їй попу витирати після какання туалетним папером звичайним, у нас завжди для цього вологі серветки.

6. Януся

Януся Well-Known Member

Трусики George звичайні котонові, розмір її. Виділень і якогось специфічного запаху немає. Я вже спереживалась... І сьогодні всі справи доня робить в труси. Бігає-бігає біля туалету, а сісті боїться.

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Януся, я би подумала на цистит, але ви пишете що аналызи здаєте 3 дні підряд і все в нормі.
    Біль при сечопусканні буває або через внітрішнє запалення, але тоді б аналізи це показали. Або через зовнішнє запалення, а скорше знайти його причину ( чи виключити можливі причини) допоможе мазочок.
    А наразі, елекасол, судокрем, тщатєльная гігієна.

• Баян Баян x 1
  8. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

От саме таке ми мали. Я вже подумала була, що то знову нирки, бо тиснулася, коли пісяла. І також було все червоно. Здали аналізи, а вони просто жахливі були. Ми ходили до уролога, він першим ділом подивився на пісюньку, і сказав, що по аналізах не з нирками, а по дівчачому і нам до гінеколога потрібно. Ми чесно кажучи в гінеколога і не були, бо нам допомогли ванночки з марганцовки (так порадив уролог), ми робили до 5 разів на день (на дитячу ванночку брала кілька крупинок марганцовки і повністю розчиняла, мала сиділа хв. 10-15) і з ромашки також. Тільки потім нам сказали, що марганцовкою не можна так часто і багато, бо повимивається вся флора. До речі аналізи зразу стали нормальні, педіатр не могла повірити, що при такиих аналізах допомогла тільки марганцовка.

9. Njuta

Njuta Member

В нас таке було та само - гінеколог прописала ванночки з ромашки і мазати стрептоцидовою мазючкою тільки верхні губки !!!!! Через 3 дня все пройшло

10. Януся

Януся Well-Known Member

Тьху-тьху, ми ніби виборсалися. Були в Чорнобильській на консультації і в нефролога, і в гінеколога. Нефролог глянувши на аналізи, одразу сказала, що ми не її клієнти. Гінеколог взяла мазок дуже обережно. Нічого поганого в мазку не виявилось. Сказала, що швидше за все натертість. Ми гуляємо в багаторазовому підгузнику, і доня як забігається, може пісьнути і не сказати, а тканина з сечею трохи тре. Ну і слизова в Янусі дуже чутлива ще змалку, інколи вночі як покакала, одразу всє червоніло. Допомогли нам ванночки з хлорофіліптом і цинкова мазь.

11. Жменька

Жменька Well-Known Member

А скажіть, будь-ласка,де можна зараз марганцовку дістати? Бо в аптеках не продають. У донечки зараз почались якісь виділення, хочу по промивати. Колись доня мала грибок (спровокували гострики), то марганцовка допомогла. А зараз хворіємо свинкою :girl_sad:, то до лікаря не підемо, поки не виздоровіємо. На разі при підмиванні чередую елекасол і олію чайного дарева, то ніби зменшились виділення...

12. Chemna

Chemna New Member

В моєї донечки 9р теж якісь виділення, трусики постійно брудні, запаху немає. Що це може бути? Останнім часом ліки не пили. Весною були в Лора з ангіною і сказала їй про виділення то вона сказала дати протигрибкові табл.(непамятаю назви), через пару днів все пройшло.

13. Rol

Rol New Member

моїй малій 2 роки та 9 місяців і я приблизно раз на місяць помічаю білі виділення, то і є вульвіт чи ні, які його симптоми?

14. Margarett

Margarett Well-Known Member

То є один із симптомів. Ще до того додаються зміни у зовн. вигляді статевих органів, печіння, почервоніння ... Так однозначно сказати не можливо. Лише дитячий гінеколог зможе вам роставити усі крапки над і. Беруться мазки, роблять посів і тоді вже ставлять такий діагноз. Не накручуйте себе, а краще пересвідчитись у доктора, якщо вже є таки предпосилки.
    Причин для В. є добрячий перелік, але часто тому є глисти у поміч.