Дитячий візок(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Марта2, 14 Серпень 2015.

1. fiesta

fiesta Well-Known Member

Бакузі.
    Лицем до мами - зручно.
    Але коли ручку перекинути, то задні колеса стають передніми, а вони неповоротні. Це незручно.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

У нас була Adamex Pagero 2 в 1. З першого погляду - ніби все влаштовує. Але після пів року їзди чого в ній тільки не ремонтувалося! Колеса спускали, пробивалися. Скат взагалі раз виліз.... В прогулянковому блоці спинка перестала фіксуватися, капюшон падає... Питала в знайомих, які теж Adamex мали - в них все ок. Може то тільки нам така попалася...

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

А чи знаєте такі прогулянки.щоб і положення було лицем до мами і з колесами при цьому було все ок)?

4. Havronia

Havronia Well-Known Member

Ті, в яких переставляється сам прогулянковий блок. У всіх решту або поворотні колеса заважають їхати в іншу сторону, або центр ваги у візочку зміщений і незручно везти

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Такого типу бувають легкі і що компактно складаються?
    Які моделі є такого плану?)

6. Mika

Mika Active Member

Трохи дорога, але дуже легенька і компактно складається Bugaboo bee plus. Блок встановлюється лицем до і від мами. Ми з коконом для немовлят використовували з народження.

7. Havronia

Havronia Well-Known Member

Легкі і які компактно складаються зазвичай з маленькими колесами, на зиму то варіант не дуже. І візочки, в яких переставляється прогулянковий блок, окремо складаються : рама і блок. Собі я шукала два роки тому, зараз вже з'явилося багато нових моделей, тому конкретно не підкажу.

8. varschavcka

varschavcka Well-Known Member

У нас також Паджеро то майже 2 роки було все нормально, нічого не ламалося, тільки колесо пробилося 2 рази. А потім трісла рама, на якій тримається корзина для продуктів, але чоловік заварив, то все нормально. Спинка в прогулянковому блоці також перестала фіксуватися, але чоловік закрутив якийсь болтік в тільки одному сидячому положені, бо ми на вулиці не спимо.

9. Raven

Raven Мама малятка

В мазеркеа май чойс вроді блок міняється і є ше вроді в колетто марко поло, там ще та прогулянка крутилася на 360* і поворотні колеса завжди попереду , так само як в чікко ай мув, але набагато дешевше і колеса більші.

10. littlebird

littlebird Well-Known Member

Я вже раніше писала свій відгук про паджеро. Не рекомендую однозначно. Всі ті ж поломки, що ви пишете.

11. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Ми купили Lorex 2в1, польського виробництва коляска, хоча спочатку я дуже хотіла Expander mondo. Але коли я почала шукати по магазинах колір який хотіла, то виявилося, що його нігде нема, і навіть якщо замовити, то незнати чи буде :sad:
    Я звичайно, дуже розстроїлась.. Але потім ми знайшли цю лорекс. Вона схожа на експандер, але коштує 5000 грн (експандер 7500 грн). І я вирішила не паритися, взяли цю коляску, а на літо купимо невеличкий прогулянковий візочок :)
    Це лорекс майже ідеальний варіант для тих кому подобаються польські візочки 2в1 :)

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

В експандері незручний прогулянковий блок. Поки дитина в ньому лежить, то нормально, а піднімається спинка і дитя сидить на плечах, так зіжджає ((( хоча то все можна покорегувати, підіпхати під низ поролон і т. д.
    Але я таки побачила, що зекономлені 100 дол таки вилазять боком. Це у моєму випадку, бо не планувала купувати прогулянки. Купили б Тако, нового візка купувати не прийшлось би. Бо прогулянку таки купили Тако, вона досить громіздка, але я таку і хотіла. Для тих хто планує купувати легенький візок то все не проблема. Я, просто не планувала.

13. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

У мене Роан Маріта, відомий польський танк) Поки користуємось прогулянкою, мені дуже зручна та люлька - велика, простора. Але на весну літо мені б хотілось напевно щось полегше, компактніше чи що... Але я от так зі сторони дивлюсь на ті легкі прогулянки з тими малюнькими колесиками. Як ви так ними користуєтесь?) Наш тротуар на районі бажає кращого, то важко напевно проїхати таким возиком, правда?

Надіслано від мого Lenovo P780_ROW, використовуючи Tapatalk

14. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Я маю на увазі прогулянку типу Тако Флеш або Бертоні (механізм складання- книжка)
    На наші дороги в Винниках тростинка на маленьких поастмасових колесиках - не варіант))

15. marianast

marianast Well-Known Member

Підкажіть де є вибір сумок на візок? Дуже мені її бракує щоб мати необхідне під рукою.

16. svoybox

svoybox Well-Known Member

В мене була маріта і прогулянка її мені подобалась, але я часто їжджу маршрутками і вона ну зовсім не зручна для наших автобусів. Окремо прогулянку хотіла саме з одинарними великими колесами на наші дороги і щоб була легка. Попалась мені польська адбор (спорт класік чи якось так, якщо точніше треба загуглити)дуже бюджетний варіант.
    Плюси - має великий картуз, кишеню, віконечко, вмістку корзину, одинарні пластмасові колеса, широке спальне місце, ремені безпеки, легка (можу підняти разом з дитиною), в комплакті чохол на ніжки і дощовик, низька ціна
    Мінуси - поламались гальма (погано тримається і тепер при їзді стукає голосно), важко регулюється спинка (щось там поламалось, мушу двома руками піднімати)

17. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

А у неї поворотні колеса? Як вам вони після маріти?

18. svoybox

Колеса неповоротні, я такі і хотіла, бо живу в селі, а в нас каміння замість дороги. Зразу після маріти було незручно керувати, вона не переїжджає ямки і каміння, а просто не їде далі, треба об'їжджати, (думаю, то проблема всіх легких візків), і якщо дорога не рівна, то вже одною рукою не повезеш. Користуюсь з кінця липня, вже звикла

19. svoybox

Adbor Oskar Sport - точна назва [​IMG]

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Таку прогулянку знайти важко. Бо, як правило, вони є у візках 2 в1 і окремо таких чомусь ніхто не робить. Я дивилася на бебі джогер сіті верса. Але трохи він задорогий, плюс потрібно було до нього докупляти аксесуари, що знов збільшувало ціну і плюс мала сумніви що до стдіння гамачка.
    Ще слід врахувати, що європейські прогулянки є досить відкритими, як на мене на наші зими польські візки таки більше підходять, ну і ціна нормальна. Єдиний недолік вага.
    Тепер розкажу з своіх спостережень. Я також шукала щоб було обличчям до мами. Довго вишукувала і таки купили без того положення. Купили прогулянку тако в- роуд. Виявилося, що дитині значно цікавіше іздити обличчям до дороги. Я потім пробувала садити в старий візок, то мацьоп викручувався, пробував заглянути собі за спинку. Ми пересіли обличчям до дороги у вісім міс.
    Єдине, що мене напрягає то це те, як ми будемо іздити, коли буде сильний вітер. Взагалі то є кап, який опускається практично до бампера, але не факт що мацьоп на таке погодиться ))). Зараз просто обертаю спинкою до вітру і перечікую, або навіть трошки так везу.
    Що стосується перекидноі ручки. Ми теж не купили такий візок, бо читала, що незручно возити обличчям до мами. Ну і та Бакуззі мені зовсім не подобалася по дизайну, плюс вона трохи низька, як на мене. Але тепер роблю такі висновки: перекидну ручку, впринципі, можна брати. Бо дитину всеодно в основному возиться обличчям до дороги. А тих моментів, що іі треба повернути до себе, не так вже і багато. Так що якихось особливих труднощів не виникатиме. І отой варіант, що ви дитину у будь який момент можете повернути до себе безумовно є плюсом.

Ну і ще згадала про прогулянку пег перего. Я теж на неі дивилася, але відгуки в неті були дуже різні ну і ціна не маленька, якщо це не китайська підробка.