Дитячий візок(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Марта2, 14 Серпень 2015.

1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дівчата, а розкажіть, як ви "стрибаєте" по сходах з візочком. Саму техніку

2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Надувні колеса-малюк на руках, візок притримую і внаглу їду на 4 колесах: )
    Якщо десь на прогулянці, 10-20 сходинок, то малюка не виймаю, передні колеса припідняті, з'їжджаю лише на задніх сильно притримуючи

• Подобається Подобається x 2
  3. Joll

Joll Well-Known Member

У мене беушний "Макларен Квест" старої модифікації, взяла для дитини після 1 р. 4 міс. (до того була "Інглезіна Зіппі"), користуюсь із зими. Взяла через схвальні відгуки у інтернеті на форумах та різних ресурсах. Вожу і по рівному асфальті, і по розбитій дорозі, колеса подвійні і маленькі - це, водночас, і недолік (бо більше скачуть по нерівній дорозі), і певна перевага (не мастять інші речі у багажнику, мало місця займають, набагато легше мити, раз-два і вже чисті). Щодо болота, то не можу сказати, у дощову погоду в основному возилися по асфальту, знизу коляска не була захляпана. Бампера не маємо, відпала необхідність його купувати, малий дуже швидко звик до його відсутності (у "Інглезіні" натомість ми мали на зміну 2 бампера, столик і звичайний). Один із величезних плюсів цієї коляски - це її вага: ну дуже легка, легко однією рукою переноситься (мені після двох кесарських це було вимогою №1), всюди влізає, для подорожей саме воно - не займає зайвого місця у багажнику. Також дуже здивувало, що матеріал весь натуральний, чистий коттон, який не парить, як у аналогічних моделях. На противагу - дорогі аксесуари (придивлялась до зимового мішка від оригінального виробника - дорого і не завжди можна знайти; наразі цього сезону обійшлись, восени побачимо. До того ж аксесуари, що зараз доступні для продажу, не завжди підходять на старі моделі (у "Інглезіні", до прикладу, такої проблеми нема, моделі всіх років та аксесуари сумісні між собою).

Хочу сказати, що перед купівлею я ще розглядала інший, аналогічний варіант - "Інглезіна Тріп" (теж тростинка, тільки колеса за діаметром більші), однак не знайшла у неті достойний беушний варіант (ні за ціною, ні за станом), тому прийшлося взяти "Макларен". До слова, моя дитина - третя за рахунком, яка катається у цьому візочку ;-). Такого типу тростинки вартує брати, якщо ви для себе вибрали даний тип колясок (для прикладу, мені візочки іншого формату незручні і не подобаються), інакше ризикуєтесь розчаруватись і в моделі, і в бренді (за що їх беруть і чому така ціна на відміну від інших).

Останнє редагування: 6 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

В мене власне ліфт, але після нього штук 8 доволі великих сходинок. Колеса надувні. А наверх як, ніби тягнетеиза собою?

5. zetta

zetta Well-Known Member

Я дивлюсь зараз стокее стало з гарнішою рамою ніж ті перші і корзина з'явилась а не мішок , але люльки і прогулянковий блок мені все одно не подобається . Не уявляЮ там великих дітей , і холодну зиму в тому візку .

6. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А крокувати вам не виходить? То залежить від співрозмірності прольоту між сходами, і відстанню між задніми і передніми колесами, і діаметром коліс. Тобто, ставите візок на сходинки(на які попали колеса), тоді припіднімаєте передні колеса, і переступаєте(перекочуєте) на сходинку вище, в той же час вже припіднімаючи задні, і виштовхуючи візок вверх.

7. olangel

olangel Well-Known Member

Дівчатка які питались за Іззі, але не можуть знайти. Буду свою продавати... То ж звертайтесь в пп ;)

Отправлено с моего C5303 через Tapatalk

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Де Ви були раніше?)) Я хотіла запитати чи часом не плануєте, але думала Юстинка буде кататися.

9. olangel

olangel Well-Known Member

Ах, та не хотіла, але 4 візочки Юстіку точно не потрібно
    І до мене на "ти"

Отправлено с моего C5303 через Tapatalk

10. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Тягну. Мені крокувати здалося важче

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка, магазини, де був би гарний вибір візочків :) Цікавлять перш за все нестандартні за розмірами візочки - тобто компактні, типу Jane Muum Micro і т.п.

Вже були на Південному, в магазині "Сонечко" біля Аквапарку, в якомусь магазинчику в ВАМі на Науковій, в Антошці. Деякі моделі сподобалися, але, на жаль, тих, що по габаритах підійдуть, бачили лише дві чи три, а хотілося б вживу поглянути ще якісь. Дякую наперед.

12. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

@mrochkizm на верхньому Шуварі завжди гарний вибір був (в тому багатоповерховому центрі, не знаю як правильно пояснити, але Ви побачите його зразу, на самому верхньому поверсі). І навіть, як би щось ненароком з візком сталось, то там хлопці завжди допоможуть і запчастину дістати і по гарантії поміняти.
    А от на Південному в Соломії, я більше в житті б не купувала, і 10-му не раджу. Коли сталась халепа з нашим візком, він підлягав заміні по гарантії, від нас той власник "відморозився", ще й нахамив. Йому головне продати, а ви собі далі мастіть голову самі. Він навіть камери до колоса, що ми пробили не хотів замовляти у виробника (ми просили, щоб замовив, а ми купимо в нього). А про обмін по гарантії і мови йти не могло. Хоча, як купували і не з дешевих візочків, то обіцяв, якби щось, то завжди без проблем.... То камеру купували у хлопців на Шуварі, потім і колесо у них докупляли, без проблем. А от з поломкою звертались напряму до поляків і вони нам поміняли, але це було купа страченого часу і різних ньюансів, якими мали займатись точно не ми. До речі, моя знайома купувала теж в Соломії на Південному і теж стикнулась з хамством потім, як треба було щось докупити та обміняти. Тому там більше нічого не купуємо.

• Інформативно Інформативно x 3
  13. oliv

oliv Active Member

А де саме в Польщі? Безпосередньо до виробника колясочки?
    Чи може хтось підказати в Польщі (Варшава цйікавить і по дорозі туди) може є якісь гуртівні з колясками? Але нас цікавить тростинка якісна...

14. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

у нас візок Navington, то безпосередньо звертались до виробника. Єдина їхня умова була, що б ми будь-яким чином передали їм нашу раму, а вони відправили нам нову за свій рахунок по Польщі, а вже знайомі нам її привезли. Короче волокіти трохи було. А продавець той і так їздить постійно в Польщу за візками і йому не було б проблем це зробити, а він почав трусити нам за якесь мито, що йому прийдеться сплачувати і т.д. А потім взагалі відморозився, нахамив і сказав, що це наші особисті проблеми.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. mrochkizm

Дівчата, чи катав хтось візочок з маленькими колесами? Наприклад, отакого плану:

Дороги біля нас, де будемо гуляти, менш-більш норм, продукти з закупів ніхто в візочку возити не буде. Період катання в люльці осінь-зима. По габаритах він нам ок, але не дають спокою колеса :sad:

16. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@mrochkizm як раз катаю. мені нормально. що саме по колесах вас цікавить?

17. mrochkizm

Цікавить, чи не дуже буде трясти дитинку :) Я розумію, що там амортизація майже відсутня, хоч, зрештою, по ямах півметрових я і не буду їздити. В управлінні цей візок дуже зручний видався, але ще от теж думаю, а чи не перешкода такі маленькі колеса для виїзду на стандартний бордюр? Бо куди не гляну, то майже всі возять малих діток у люльках-танках з величезними колесами, а вони мені по габаритах ніяк не підходять :sad:
    --- дописи об"єднано, 13 Червень 2016 ---
    @Basyanya а яка у Вас модель?

18. Basyanya

@mrochkizm та трохи щічки трясуться))) управління дійсно дуже класне, легко можна однією рукою керувати. візочок сам по собі легкий, тому мені не складно на бордюр виїжджати. в мене біляя будинку як раз півметрова ямега, то найгірша части дороги по якій ми їздимо, трохи товче малявку, але їй подобається)))
    маю Fluido Orsibelli (цьогорічна модель)
    Для себе знайшла кілька мінусів, але у вашому випадку це швидше будуть плюси.

19. mrochkizm

@Basyanya ми якраз вчора дивилися на Fluido Orsibelli в Бебізоні, правда, з таким ведмедиком, як на малюнку вище я виставила, він на вигляд гарний, по габаритах люкс, люлька, наскільки порівнювала з іншими, простора, але єдине, то не дають мені спокою колеса.

Автомобіль легше вибрати, ніж візочок, чесно :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Дуже Вам дякую за відгук, він мене підбадьорив!

20. Basyanya

@mrochkizm я свою як побачила просто, закохалась в зовнішній вигляд))) і колеса мене не сильно вже лякали. знала, що буду її сама носити, тому цікавила легка коляска. промоніторивши ринок легка, то такі колеса як в цьому возику, а танки з надувними колесами і важкі.