Дитячий візок(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Марта2, 14 Серпень 2015.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

То, напевно, Жане як кому підходить. Тут дівчата хвалили. Я не маю такого, я фанат танків))
    Ну і за поворотні колеса, не знаю як там по цінових категоріях. Мала поворотні на візку 2в1 ексапандер мондо. Ціна 300 у.о. керувати можна було одним пальцем.ьу всякому разі мені він легше йшов ніж тевтонія за 1000 євриків ( катала кілька днів той візочок) але може то справа звички. Зараз маю прогулянку Тако в роуд, також з поворотними. І теж дуже легкий і плавний в керуванні. Коштував 4000 грн. Вже не пригадую, що то було в у.о. купувпла влітку.

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ооо, я хочу експандер мондо, правда, поки вживу не бачила. А де ви купляли? Є якісь нюанси, може, поділіться.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Писали, що колір вигорів...Може є різні моделі... Моя Жане, і зараз, ніби як з магазину, в мене таке враження, що той візочок не можна знищити, як новеньке все.
    І на зиму підходить, бо є утеплювач в люльці, і вона дуже велика, нам 10 місяців і влізаємось прекрасно.

• Подобається Подобається x 1
  4. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

І я придивляюсь до цієї коляски, дивилась в інтерсіті на чорновола. Сподобалось що дитина досить високо (навпроти очей нетреба низько нагинатись)...

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Купувала в інтерсіті на чорновола. Чесно кажучи то не радила б того візка. До люльки претензій нема відкатали суперово. Але тут нюанс, ми грудневі, то пересіли в прогулянку десь в липні. Справжньоі спеки ще не було. Але було кілька разів таке, що матрацик був мокрий наскрізь і була мокра пляма на самому пластику люльки. На спеку краще брати люльку з вентиляцією, або каркасну, ну мені принаймні так здається. Ще вичитала, що є кокосові матрацики, які не парять, але нам вже було неактуально, тому не знаю як воно на практиці. То що стосується люльки
    А от прогулянковий блок просто нікудишній, як на мене. Дитинка сидить якось дуже високо саме стдіння дуже тверде. Маємо зараз тако, то різниця суттєва. Саме сидіння слизьке, дитина постійно іде вниз. Сама вкладкаму візку нічим не фіксується і також іде вниз. В Тако,идо прикладу, вона кріпиться замком і ліпучками, ремені безпеки якісь недолугі.
    Ми прогулянкою навіть місяць не користувалися. Купили іншу. Хоч я планувала відвозити той експандер по повній і ніяких прогулянок, тростинок купувати не планувала.
    Якщо вже брати візок такого плану, то однозначно тако.

6. Chortenia

Ну от. Я вже думала, що з візочком визначилась. :sad:(( мене ще привабило те, що, по ідеї, там ідуть перехідники в комплекті для різних автокрісел. В мене ще вимога, щоб був неширокий, 57-59 см максимум, бо не влізе у ліфт!

7. sirudenka

sirudenka Member

Дівчата а ми вже пересіли в Bebe beni izzy, малій 5.5 міс., Плюс що вліз наш кошик з танку, то зразу пересіли.Візок легкий, маневрений, крокує по сходах, великий кошик (як для прогулянки :). З мінусів бракує положення до мами (ручка не перекидається), і не має жодної кишеньки ( правда зразу докупила сумку звичайну чорну балонову і фест).

• Подобається Подобається x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  8. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Пластикові колеса то дуже зле?

9. Jylya

Jylya New Member

Дивилися з чоловіком на Roan Bass... Хто може сказати які плюси та мінуси. (Родити маю в кінці квітня)

10. Aljonka mini

Aljonka mini chrysanthemа

Дівчата, всім доброго вечора! Можливо хтось з вас зустрічався з проблемою складання Bebe beni izzy? Верх складається, а далі ні? Буду вдячна за ваші відгуки

11. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

То треба наловчитись, воно все гарно складається. Коли Ви склали верх низ треба трошки вперед попхати і все . І ще, бампер і підніжка мають бути обовязково опущені донизу, ну і корзина має бути пустою!

Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk

12. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

дівчата, коли купувати коляску?

13. Deidra

Deidra Well-Known Member

Коли знайдете такий, що вам пасує ;)
    Ми задовго до пологів купили візочок 3 в 1 і з пологового малюк їхав в люльці, а не в автокріслі. І потім досить активно користувалися люлькою-колискою, а тепер "прогулянкою".
    Але є такі мами й малючки, яким візочок не потрібен - вистачає слінга ;)
    А ще мені просто неймовірне задоволення під час вагітності приносив процес обрання речей для маляти - так, ніби тим накопиченням атрибутів показувала синочку, що його тут чекають :) Ну і своє очікування урізноманітнювала :)

14. invisible

invisible Well-Known Member

Ну та правила як такого нема... Хтось купує добряче зазделегідь, хтось після пологів. Ми наперед собі вибрали, а вже по приїзду з ПБ замовили.

15. javorivchanka

javorivchanka Well-Known Member

а це вже від вашого бажання залежить, ми купляли десь на 26 тижні вагітності, хтось і декілька місяців після пологів) ну, я хотіла вибирати її сама, тому так завчасно, і як тут вже вище писала, щоб з пологового вже у люльці забирати,ну і ми слінгом не користувалися.

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ми купували на 31 тижні:) Обрали, купили, привезли:) Щодо того пересторог не було.

17. Chortenia

Ми вже собі придивились. Думаю, купляти будемо десь за місяць. (Зараз пішов 32 тиждень). Лашки вже потрохи скуповую

18. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@Deidra @invisible @Chortenia @preciosa @javorivchanka спасибі. я вже давним давно визначилась, що хочу і знаю де купити, то все чоловік намовляє, що то зарано, якісь покупки робити)))) то я так бачу, що в принципі пора купувати))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Chortenia

Їм просто того не зрозуміти. :)) для нас то не просто речі і покупки, то ще купа емоцій і мімімішності :)

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. preciosa

preciosa Well-Known Member

Звісно, що пора:) Я не розумію, як то деякі чоловіки після народження САМІ обирають возик)) Я б не довірила)) А в магазині залишати, щоб потім забрати - то також якось смішно, мені особисто... Бо то ж ніби і купили, факт є, а річ не забрали...