Дитячий візок(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Марта2, 14 Серпень 2015.

1. Raven

Raven Мама малятка

А моя там дорожча була, купила в лапусі. Правда вживу побачила після пологів, бо чорної в горохи ніде не було.

2. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

для мене мінусом стало те, на 3 місяці експлуатації в нас відвалилось перенє колесо, зробили по гарантії, брали в Лапусі. в сусідки теж Тако, моделі не пам'ятаю, то також мала проблеми з колесом переднім.

3. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Напишіть,будь ласка, чи зручна прогулянка в Роан, подумую над покупкою такої коляски, але трошки прогулка мені якби не дуже подобається, підніжка має тільки два положення, чи суттєво мати більше, на Вашу думку? І чи добре вона, ця підніжка тримається, тобто чи це кріплення хороше? І ще, чи дашок не занизький, дивилася відео, то якось виглядає ніби коли дитина старша, то голова буде впритик до козирка. Мені якраз потрібен такий "танк" , живемо за містом, то по ямах чи по камінні буде добре їхати, надіюсь в багажник автомобіля влазить прогулянка ?

4. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Також ще подобається Тако Акустік, трошки ціна вища, але от прогулянковий варіант гарніший. Щось мені так важко оприділитися. Дівчата, скажіть, ви б для хлопчика брали червону коляску? Ну, коли б можна було від знайомих відкупити? І чи має хтось досвід в купівлі колясок вживаних, особливо не зі Львова, тобто чи траплялися казуси, неправдивий опис і тд.

5. Rona

Rona Мама-йожик

@Polishgirl я би купляла червону для хлопчика. Чо ні?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Epine

Epine Well-Known Member

У мене прогулянка червона) мені навіть подобається. Мені лише рожева дівчача, а решта ок)
    При чому купували нову, свідомо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Amaranta

Amaranta Member

І в нас - правда не червона, а вишнева.

8. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

В цьому візочку їздили обоє наших дітей, і прогулянковий варіант ми також активно використовували. Правда, в нас є ще і легший прогулянковий візочок Baciuzzi.
    На мою думку, люлька в Roan Marita - просто ідеальний варіант, але прогулянковий блок вже має певні недоліки.
    Але спочатку про переваги. Це, насамперед, прекрасна амортизація і прохідність цього візочка, ну а в прогулянці зокрема - досить широке спальне місце.
    Кількість положень підніжки особисто для мене значення не мала. Коли дитина сидить - підніжка опущена вниз, коли спить - підніжка у горизонтальному положенні.
    Бували випадки, що той запобіжник, який тримає підніжку в горизонтальному положенні, злітав. Особливо тоді, коли дитина активно стукала ніжками :)
    Дашок справді занадто низький, щось виробник не продумав цього моменту.

• Подобається Подобається x 1
  9. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Дуже дякую всім за відповіді!!! Шкода що не продають самі люльки, тобто є такі варіанти але .... Платиш немалі гроші, а потім все одно шось вилазить... І шкода купляти нове, наприклад прогулку... Ну в мене просто мільйон думок, чи може купити вживану, але не хочеться , бо всяке буває,я трохи брезглива. .нові трохи коштують... Чоловік каже почекати народження... А я не хочу робити таких самих помилок як з першою дитиною... Хочеться все обдумати, підготувати...

10. kristina

kristina Well-Known Member

Кожного дня гуляю з подругою яка взить Тако акустик. Чесно навіть не подумала б що вона так легко їде, направду ніби великий танк як для мене і мого росту, а їде плавно, амортизація хорошаі легка. Порівняти з малим чіко урбан то мені акустик краще в їзді. Подруга її возить лиш три місяця то задоволена. З мінусів то злітав декілька разів блок з тормозу, і візок їхав сам. Незнаю чи то так їй повезло чи то хвороба тих візків. В сихівський ліфт заходить нормально.

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

Так плавнісьь ходу - це ж, власне, особливість танків. Сенсу мати великий візок, якщо він тарабанить по бруківці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Polishgirl

Polishgirl Active Member

По бруківці мабуть всі візки тарабанять...
    Були ми сьогодні в магазині, хотіла подивитись на Тако Акустик вживу, але не було, хоча магазин великий, сказав продавець, що ходовий візок. Роан дуже зграбні люльки, попросили, щоб показав ще прогулянку, то трохи мнувся, що все на складі, все на купі, важко і тд, але я кажу беріть ту що зверху, хоч би на любу глянути. То витягнув, хоча казав, що все можна в каталозі подивитись. Звичайно, що вже бачила в інтернеті, але хочеться ще на власні очі. Тим більше, що є сумніви. Та вроді так нічого виглядає, але він витягнув повністю в еко шкірі, підніжка якась така пластмасова, що враження таке, що після кількох ставань дтини просто трісне. Спинка також якби гнеться, зверху та шкіра така досить вільна, гуляє, не знаю якби було в простішому варіанті, бо власне в ця еко шкіра в прогулці не дуже.
    Також є самі люльки, це український виробник, ціна 4000 з копійками, вроді би він казав Донатан фірма. Сама льлька вродіби і гарна, але рама фарбована, гарніше дивляться нікелеві рами в тій же роан, ну і сам він казав, що такої плавності немає, як в роан. Треба прикласти зусиль, коли везеш і ота амортизація важкувата.
    Дуже хотілось би мати таку класичну коляску, цікаво де б можна було подивитись на Акустик ??? Хоча може нам моя мрія і не світить, бо вроді по родині зможуть віддати Тако Ларет (((( Вроді добре, бо економія грошей. Але от так завжди, всі мрії шкереберть(((

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

Мій танк не тарабанить по бруківці.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

14. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мій в червоній відвозився. Вважаю червоний візок універсальним і для хлопчика, і для дівчинки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Rona

Rona Мама-йожик

@Polishgirl в Інтерсіті на Чорновола бачила багато Тако

• Інформативно Інформативно x 1
  16. kristina

kristina Well-Known Member

По
    друга брала на південному акустик, незна як пояснити в якому магазині, ми бачили їх в двох магазинах в різних кольорах. Це недалеко від виходу, де такий давгий магазин з тюлями і шторами. Та південному тих магазинів з візками не багато впринципі.

17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Знаю, що ще зарано, але потрохи приглядаюсь до візочків. Що скажете про Tako City Move?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

18. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

В нас Tako City Move Sportaim, загалом задоволена (нагадує мені внедорожник-проїжджає всюди), хороша амортизація, люлька велика-вмістка, прогулянковий блок досить великий, зручний для дитини, є положення повністю лежачи, також щось 5 положень спинки. Переться в пралці добре. Одним мінусом для мене є те що він реально важкий, його навіть тяжко пхати. Але задоволена ним на 100%.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А ще як у класичної коляски передні колеса підрулюючі, то взагалі ціни нема візочку. Ми катаєм Бебекар Стайло Класс, який це кайф возити таку карету уууумм.
    Ще є такі ж з поворотними колесами, але по ціні дешевші Невітгтон Каравел

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я не розглядаю червоний колір, то мій пунктик. Але я би і для дівчинки не брала такий.
    Для хлопчика шукаю темносиній, приглушено фіолетовий чи сірий візочок. Темнсиній був би супер. Моя мрія - приблизно такий:

• Подобається Подобається x 3