Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

Про обмеження не чула. Просто питали скільки важить. Теж LOTом літали.

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Ви мали пакет з собою? Бо мені ніхто нічого не пакував, по прильоту мені хотілось плакати, настільки грязний був.

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ні, вони самі запропонували пакет. Але після нас підійшла ще одна дівчина з візком, то сказали що більше не мають пакетів.... Нам пощастило в обидві сторони.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ну в поліетилен можуть запакувати (в нас не безкоштовно:) Одна валіза - 40 грн. в новому тепміналі), але тоді хіба той візок віддавати одразу в багаж. А біля трапа вже не запакують))

5. Charmel

Charmel Well-Known Member

Щодо ваги візка у літаку, найкраще дзвонити в офіс авіакомпанії, якою плануєте летіти. Кожна авіакомпанія має свої правила. Але з тростинами можна практично завжди до трапу їхати, а в деяких випадках і з регулярними візками.

6. Smaylik

Smaylik Member

Дівчата, чи хтось із вас мав чи має візок Конеко Толедо або Конеко Мустанг?
    Цікавлять відгуки.
    І чи можна на шасі цих колясок ставити автокрісло?

7. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мала сьогодні можливість повозити свого Дімуліка у візку quinny zapp. Класний літній візок. Коли господар візка передавав мені його то наголосив, що візок просто жахливо їде по бруківці. А мені сподобалось. Ми проїхали ним і по ямках і по плитці. І по бруківці він їхав значно м"якше ніж наша перега, чим я була дуже здивована. Єдине, ручки мені чуть низьковаті але їхати можна :) І мінус те, що сидіння суто сидяче. Якби воно якось, хоч на ремінцях трошки опускалось, було б взагалі класно. І ще я в захваті від того як він складається - так компактно, в любу маршрутку можна спокійно зайти.
    П.С. А де можна дешево купити у Львові парасольку для візка?

8. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Наскільки я знаю, там ціле сидіння нахиляється в лежаче положення.

Sent from my iPad using Tapatalk

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

В quinny zapp xtra так. Там на шасі вже ставиться гамак натягнутий на окрему раму. А quinny zapp - це старіша модель і там гамак натягнутий на шасі.

10. Amaranta

Amaranta Member

А який у Вас зріст, якщо не секрет?

11. olangel

olangel Well-Known Member

Так у Quinny zapp xtra, сам блок ставиться до мами і від мами, ну і опускається у лежаче положення. Quinny zapp то не старша модель, просто використовується для старших діток, або переважно для подорожей, бо вона компактнійша від Xtra

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Дівчата, хочу почути вашу думку. Скільки може коштувати б/у візок Quinny zapp? Якщо, наприклад, новий 2013року можна купити за 1500 грн. А цей має років 6-7, сусіду його віддав родич і останніх 2 роки візок пролежав у підвалі, перед тим відкатавши 2-х дітей. Рама візка і колеса не розхитані. Але на рамі є подряпини, сидіння хоч і випране але має плямки. І головне, що немає капюшона і сітки для продуктів. Сусід роздумує над ціною:girl_crazy:.

13. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Дівчатка, нікому не попадався на очі візок Bebe benni izzy за ціною по старому курсу? Бо треба вже, а в інет-магазинах немає в наявності + ціна значно виросла :girl_cray:

14. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Ми купляли в інтерсіті на пр. Чорновола за 1500. Правда місяць тому, зараз, яка там ціна незнаю.

15. padesnig

padesnig Well-Known Member

Безкоштовно!

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

дзвонила туди, сказали що поки немає на складі, а коли буде - коштуватиме орієнтовно 1700. До речі, сказали що цей візок є лише у них, якщо десь ще є - то це в них перекуповують. Цікаво чи це правда.
    І ще питання - казали що на Шуварі є гарний вибір візків щоб подивитись вживу. Я ще не була там, може підкажете де саме, бо я не орієнтуюсь на Шуварі

17. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Це та зелена будівля на 3 чи 4 поверхи, то на останньому поверсі дуже багато візочків, незнаю, як зорієнтувати, бо ми самі обійшли весь той комплекс, поки знайшли...

18. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

ТЦ Шувар, виставковий зал від маг. Карапузик, 4 поверх, захід сходами з 2 го поверху, там запитайте Вам покажуть

19. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Сумніваюся. Я обдзвонила всі інет-магазини + кідстафф, то всюди чекають прибуття візочків на склад орієнтовно до кінця тижня, тоді і скажуть ціну відповідну до курсу, дехто зазначив що у еквіваленті 170-175 $. Я так розумію, що усі просто з одного складу викупляють.

Була там кілька днів тому, всі ціни піднялися по новому курсу. Трохи візочків є у Магазині Шуварко, може знаєте де пекарня на Шуварі, то це біля неї по лівий бік, потрібно піднятися по сходах на другий поверх. Також на тому поверсі (другий з боку пекарні або третій з боку Барвінку) по самому центрі є сходи у дуже великий магазин з візками, там візки і на сходах розставлені, по цьому і зорієнтуєтеся:girl_wink:

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я шукаю візок для подорожей. Основна вимога, щоб легко складався і маневреність. Ну і недорогий щоб був. Хтось може порадити?

Статус теми:
Закрита.