Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

для мене великим мінусом є ручка - її треба тримати обома руками, інакше їде всторону. тому в мене такі моделі відпадали зразу. ну і підстаканник не дуже зручно вчіпити))

2. Judice

Judice Закохана в гори ))

А і ще - вище писали про рипучі колеса в Бацузі. В мене десь на 4 прогілянці теж почали скрипіти, я так розстроїлася.. Але то все легко і на довго ремонтується - достатньо капнути в отвори для коліс по капельці машинного масла, яким змазують, наприклад, рипучі двері, і проблеми нема))

3. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

підписуюсь під кожним словом. за це люблю свій візок, і кожен раз неприємно, як загадаю, що не можу його юзати.

4. Manana

Manana New Member

В мене капелла з одинарними колесами- дуже ок!

І ту http://www.ustymko.com/stroller/walking/149069.html[/QUOTE]

Надіслано від мого GT-I9082, використовуючи Tapatalk

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

і чесно, я не знаю як мами підіймають возики на задніх колесах ((( може є якісь секрети?[/QUOTE]

Я завжди піднімаю возик на задніх. Під'їзжаємо до сходів, ставлю візок на задні колеса і так виїзжаю по черзі перше там лівим, потім правим заднім наприклад

5. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Знайшла менш більш варіант для себе Geoby A516H E199, підкупила вага 8,3 ну і ширина шасі 52 см, взагалі ідеально. Може в кого є така поділіться відгуками.
    Ось така:

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

я теж на задніх і спускаю, і піднімаюся
    вони мягкі великі амортизовані, то схоже на маневри досвідченого велосипедиста, який по сходах спускається на одному колесі

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Говорили про задні колеса, і я собі згадала... Дуже часто бачу, як мами гуляючи з візочками, ставлять на диби візок(на задні колеса) і так колишуть візок при тому. Нащо то так ставити на диби? ТО дітям так подобається?)))
    ЧИ то простіше так колисати?
    Мами, хто так робить? Розкажіть нащо, бо цікаво:)
    Вчора в парку було багато мам з візочами, то раза три-чотири бачила таке.

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Та я взагалі бачила як ті візочки з правих на ліві колеса скачуть, так малят колишуть... Таке враження що космонавтів готують.
    Амортизація дозволяє ))) (найчастіше бачу адамекси і роани так теліпають)

9. Людок

Людок New Member

Поки діти не зімліють?

10. Plenilunio

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

в нас в парку теж так швиряють дітьми справа наліво, як на мене то для мами швидше, як навчить так і має
    недавно пробувала малого у візочку поколихати, то такий вереск почав
    я деколи ставлю на диби на ходу, щоб перекинутись з малим парою слів))) але в нас така люлька що малий там не сповзає при нахилах, навіть без конверта, не знаю чому

12. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

ми якийсь час тільки і на задніх колесах засинали)))
    для цього іноді було достатньо просто на заднії колесах їхати, а деколи треба було підколишувати. :d25:
    і вона від бортика до бортика не котилась:girl_crazy:, але бачила мене і їй так було спокійніше засинати:girl_in_love::girl_in_love:
    тепер перейшли в прогулянку, і я можу спокійно на 4-х колесах їхати і при цьому наша Дзвіня так засинає:girl_curtsey:

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми нині люльку зняли.
    Йой, скільки ж то було радості в тій прогулянці напівсидячій, словами не описати. Аж пищав від задоволення. Потім трохи спав, то я його опустила в лежаче положення...
    А я ото думаю, чи не зарано ми тої люльки спекались. У нас візочок, з не перекидною ручкою, то возила я лицем від себе. Мені так не звично було, капець...

14. Plenilunio

От чесно кажучи, Влад тільки в прогулянці почав їздити. В люльку хіба з сзк перекладала коли засинав....
    А то, положення "до мами", для мене дууууже важливо!.. Я ще не уявляю що б малого увесь час у візочку возила і не бачила.
    Тому і не можу підібрати толкової літньої прогулянеи так щоб по всім параметрам підходила (мусить в обидві сторони перевертатись, складатись так щоб у транспорт могла сама і з дитиною запхнути, була легкою і візуально мені подобалась :) ).
    Тому зараз вирішила продати свій візок і таки купити прогулянку грако ево :) вона мені максимально по майже всім параметрам підходить....

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, от і мені не звично було, хоч там у нас є віконечко, в якому малого добре видно, але... але... будем пробувати, як не піде, то знову до люльки повернемся.
    Просто мені виглядало, що вже затісно малому там було, як будився, трохи вередував, бачила, що хотів руки-ноги розкинути, а тісно, тому ми на разі пробуєм от так.

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

І щоб не офтопити, думала на сніги пересядемо в наш бебекар, але все як згадаю яке то важке, і з під'їзду тре витягувати, короч брала її аж раз чи два. Звичайно по снігу як по маслу. Але парк в нас чистять, вулиці теж, то і на інглесіні зіпі, якщо виключити поворотність передніх коліс, можна їхати.

17. Amaranta

Amaranta Member

Може хтось знає, де можна вживу глянути на тростину Peg Perego Pliko Mini. Можна в ПП. Дякую.

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

У мене Jane nomad 2 в 1. Там поганий кап на прогулянці. Через клейончаті віконця сонце світить дитині в очка і не сильно захищає від вітру/дощу. Можливо хтось знає, де можна купити натяжний капюшончик поверх рідного. Бачила такі на kidstaff у рукодільниць, що займаються реставрацією візочків, але всі не львівські. А хотілося б вживу цей дивайс побачити і приміряти.

19. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата підкажіть, а на краківському є візочки, щоб подивитись? Або десь в районі центру, окрім Марусі.

20. Manana

Manana New Member

Є! В тому критому пасажі є на 2 поверсі

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Дівчата приглядаюсь до тростинки на весну-літо - щоб легка, зручна і не всі гроші. Хто мав таку http://www.geoby.com.ua/stroller-trost/d208drf.php поділіться думками з приводу. Також думаю над чікко снеппі- будк вдячна за відгуки.

Статус теми:
Закрита.