Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Manana

Manana New Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

там в приміщенні на другому поверсі є такий немалий магазин дитячий. є великі вивіски - возики, ліжечка.
    це як заходити через центральний вхід з правої сторони той "ТЦ"

2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а тростинки є? дівчата , хто там буде на оглядинах, гляньте чи є там візки сілвер крос.

підшуковую собі візок -тростинку. натрапила на англійського виробника візків Cosatto. дівчата, які моделі, які кольори...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. olangel

olangel Well-Known Member

я навіть і не знала :)

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я до знавців возиків, вагаюся між: Inglesina Zippy і Peg-Perego Pliko Switch, що скажете?
    Я більш схиляюся до Пег перего, бо дитина може сидіти лицем до мами, але який із них міцніший і кращий в користуванні? Планую купувати б/у, бо наш вчора зламався а ремонт дорого обійдеться...і ще, може хто орієнтується чи вартість 1600грн за б/у нормальна?

5. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я маю перегу. Купили б/у за 1тис грн у Львові в хорошому стані, лиш кошик трохи потертий. Візок складаэ враження ненадійного бо досить хиткий, але іздить нормально. Я ще й старшого на підніжці возила:) . Дімі зараз в комбінезоні місця малувато але не жаліэться:). І ще чохол на ноги я вже не можу защіпнути кнопками- вже нам короткий. Капюшон нормально не тримаэться і досить маленький. Я цей візок обрала бо можна везти дитину обличчям до себе, можна додатково на підніжці стояти старшій дитині (до 20кг) і складаэться колесами в одну сторону.

6. oksumoron

oksumoron Active Member

В нас вже стоїть і чекає свого власника таке от тріо від Cam
    читала гарні відгуки про цю коляску! вже сама пробувала її складати і розкладати, і прилаштовувати всі аксесуари!
    на фото не дуже дивно, але ведмедики і взагалі вся коляска- це приклеєні камінчики, зараз от думаю, чи надовго їх вистарчить!
    мені було важливо, щоб можна було повернути малюка лицем до себе!
    колеса плаваючі, трохи повертаються забагато в різні сторони, побачимо чи не буде проблемним в щоденному возінні!

7. Raven

Raven Мама малятка

а ми купили тако ларет в білі горохи з автокріслом, його зараз найактивніше використовую,

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

та, де ви живете, навряд чи!:girl_bye2:
    от для наших доріг такий візок - то хіба мука і для мами і для самого візка, особливо на зиму:girl_in_dreams:

9. lubjana

lubjana New Member

А в нас також CAM , але без автокрісла. В принципі нею дуже задоволена (дитині вже1рік і 3міс), одне мене нервує - це незафіксований капішон який постійно опускається. Але зараз ми вже в ньому тільки спимо вдома на балконі, а гуляти купили вживану Inglesina Trip, яка мені спочатку не подобалася бо немає ручки для дитини щоб триматися і немає чохла на ноги, але вона така легка і маневрина, що я її полюбила.

10. katysik

katysik Well-Known Member

Цілком погоджуюсь з olerusya , що такі візки трохи мука для наших доріг, у нас chicco living smart, то поки не було снігу, то була на всі 100 задоволена, маневрена, легка, а тепер зрозуміла, що такі коляски явно не для наших доріг і погоди, то при тому, що ше немає великих снігів, про мокрий сніг навіть думати не хочу...

11. sip

sip New Member

Вибираю коляску, свій вибір зупинила на Jane Muum + люлька Jane Transporter, а також на ABC design Turbo 4. Неможу визначитися. У ABC смущають великі передні колеса, які не обертаються, також займають багато місця у багажнику (щоб туди помістити колеса необхідно знімати з рами). У Jane сумніви щодо прохідності коляски у зимовий період (дитина має народитися у кінці грудня), дехто пише, що коляска не призначена для експлуатації зимою - ламаються колеса, тріскає рама( ... Хоча люлька Jane Transporterдля зими просто супер! Може у когось є такі коляски, підкажіть свої враження

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну як, таки купили цей візочок?:girl_bye2:
    теж він мені багато в чому подобається, але ну настільки плитке сидіння виглядає...
    особливо на такому фото видно:

[​IMG][​IMG]

13. silvia

silvia Well-Known Member

багато нюансів... чи зручно буде нею по сходах у під'їзд заїжджати, якщо підніматись і спускатись задніми колесами, виходячи з конструкції рами ( щоб не тріснула/зламалась, якщо всю вагу перекинути на задні колеса...? немає перемички між ніжками, яка кріпиться до бампера, а мій такий вертлюх, що точно б сповзав з мілкого сидіння. Треба постійно бути "припнятим"))) а була б перемичка - посадив і все.( все згадую коліжанку, коли малий вивертався і не хотів у візок, а вона не могла ніяк ті пазли скласти, щоб пристебнути його а він сповзав вниз і все скаржилась, що як погано, що нема перемички, було б простіше, посадив і все).

14. olangel

в суботу маю їхати за ним :) хотіла фіолетовий, подивилась вживу той колір і не сподобався мені, ніби вигорівший, хотілось чогось яскравійшого. Беевий-нє, голубенький кльовий, але маркий...зупинилась знову на чорному. Марка садила у візочок у зимовому комбезі. Не АБЦешка наша, але і не страшно, місця вистарчає, там на 4см меньше ніж у Прімо, дитина спокійно там вміщається ноги ставить на підніжку, Керувати нею дуже сподобалось, а той чохольчик на ножки, просто краса.

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

він теж мені не дуже, якийсь брудно-фіолетовий, ніби ним вже рік покористувались(
    найгарніші бірюзовий з чорним та малиновий з чорним:girl_yes2:

16. olangel

Ну нам малиновий якось не той во во.... А бірюзовий класний, але нам його напевно щодня прийшлось би прати :sad: Але от чорних ніде нема(за нормальною ціною, бо на краківському є, але коштує 1550 :sad: ) от тепер шукаю

17. opel

opel Well-Known Member

А через нет не шукали? Бо мені Peg-Perego Si Classico (то саме шо і Complito, але без чохла на ніжки. Тобто суто літній візок) обійшовся з доставкою в 1400 грн, а так він дорожче суттєво))) В нас такий [​IMG] , а найдешевша була по акції 1999грн також в інтернеті. А в Антошці не пам"ятаю, але набагато більша різниця.

18. olangel

Найдешевше чорний знайшла за 1430, ну і ще доставка

19. opel

opel Well-Known Member

Гляньте на кідстафі я наш візок там знайшла.З чеком і гарантією. А доречі доставка Міст експресс з Дніпропетровська і мені прямо до хати обійшлася в 45грн 46 коп. А Новою поштою пересилали наш візок ABC Prіmo до Київа до жіночка платила 120 грн.

20. olangel

Ага... я теж нашу Прімо відправила тиждень тому у Одеську обл, то за доставку люди платили 175 грн!!!
    На кідстаффі нема :sad: ну тобто є, але ціна 1430....
    От ніяк на Шувар не можу вибратись щоб там подивитись :sad:

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

Статус теми:
Закрита.