Дитячий візок (2)

Discussion in 'Діти-квіти' started by levandivka, Apr 23, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marycherry

marycherry Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

Хочу поділитися досвідом використання візка Inglesina Zippy, яким дуже задоволена.
    Його переваги: шассі компактно складається в тростину, зручна люлька (можна прикрити від вітру), в прогуляковому дитина добре спить майже рівно, великий дашок, багато аксесуарів, міцний (вже возить другу дитину і без жодних поломок) і маневренний.
    Недоліки: дорожчий за подібні у такому класі, трохи жорсткуватий (дуже не поколишеш), важко їде по мокрому снігу.
    Рекомендую всім, хто живе на верхніх поверхах без ліфту і хто часто складає візок у багажник (прогулянковий складається взагалі однією рукою і весь поміщається).
    [​IMG] [​IMG]

2. uliana

uliana Well-Known Member

Мамусі, поділіться відгуками про візочок Jane Unlimit 3 в 1(плюси/мінуси)

3. lestan

lestan Member

Ми також зупинились на такому, хочемо брати 3в1. Довго шукала візочок щоб поміщався в мій багажник, та і для подорожей думаю підійде супер, бо легкий і складається компактно.

4. uliana

uliana Well-Known Member

В Жане я зовсім розчарувалась, люлька ще нормальна, а прогулянковий блок - мілкий і вузенький:sad: та й тканина довіри не викликає. Перерила вже все що могла і ось наступний фаворит:
    Silver Cross Surf 2 в 1(дуже хочу почути думку досвітчених мамусь на рахунок цього візочка) [​IMG]

5. Osya

Osya Active Member

А може хтось підкаже гарний прогулянковий візочок, і щоб ширина колісної бази була до 57 см.

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

чесно кажучи, не знаю чим керуються люди живучи в Україні і вибираючи візочки з ось такими маленькими колесиками:girl_curtsey:
    як бачу мам з подібними візками, тяжко дивитись на іхні муки на наших "рівних" доріжках. а як сніг випаде то взагалі:girl_impossible:
    та й дитині, я думаю, зовсім некомфортно на кожній ямі підскакувати.

7. kati

kati Well-Known Member

я розглядала цю модель як варіант.

навпаки, норамльна там прогулянка, ота що ви виставили має меншу прогулянку, і не класичну а так звану анотомічну, а в жане хороша прогулянка

Я відмовилась від тої моделі через досить утеплену люльку, у мене дитина весняна. А у вас навпаки на зиму, ходити з люлькою до літа, мені здається тамякраз підходяща люлька

і мені такі колеса абсолютно не прийнятні для наших погодніх умов і доріг

8. uliana

uliana Well-Known Member

По відгукам всі пишуть,що важко вмістити дитину в зимовій одежі+конверт.
    А що скажете на рахунок тканини? в мене таке враження,що велюр протреться до дир:)

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

На передніх колесиках є додаткові амортизатори, думаєте вони не поможуть? :) Відгуки по колясочці досить хороші,тому і розглядаю такий варіант.

9. kati

kati Well-Known Member

ви дивились наживу той візок?
    похдьте на батальну в бебізон і гляньте самі, для мене там абсолютно нормальна простора прогулянка

тут не скажу...виглядає та таканина цілком добротною

10. uliana

uliana Well-Known Member

Дивилась вже. Люлька дуже подобається і підходить, а ось по прогулці начиталась відгуків ось і засумнівалась:girl_crazy:

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

позичте в когось дитину:girl_crazy: чи велику ляльку, запхайте в конверт і так міряйте, але прогулянкові блоки рідко в яких візках такого типу дуже вмісткі, то хіба в танках-донатанах троє дітей би запхалось:girl_crazy:
    стосовно тканини і всього решта дуже сумніваюсь що Жане підведе, все таки не той клас щоб себе спозорити. і колеса там файненькі!

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

хоча я б на наступний раз хотіла все таки ще більші, але то ще залежить який в мене на той час буде багажник!:)

12. uliana

uliana Well-Known Member

так і зроблю...маю файного племінника:girl_crazy:
    І для мене це питання актуальне, бо ще дуже подобається ось такий візочок, але шасі впритик влазить в багажник:)

13. smilee

smilee New Member

і не тільки то... я маю Coletto! і нікому б не радила її в майбутньому купувати!!! гальма не працюють, ручка в головному коліні зламалась... а як розкрутили то жахнулась.. там всьо пласмаса!!! як не ремонтується, от тепер вона в коридорі красується, а ми їздимо ровериком)))

14. marianast

marianast Well-Known Member

Походіть по магазинах, пороздивляйтесь, так значно краще видно. Підтримую дівчат стосовно передніх коліс - мають бути великі, жодні амортизатори від нашого бездоріжжя не рятують. Я також розглядада Жане, як варіант, зауважте вона досить низька. За величиною люльки, та іншими параметрами я обрала Tuttis Zippy 3 в 1, але коли замовляли продавець попередив, що зараз дуже багато повернень і якості вони гарантувати не можуть. Після таких слів перехотілось замовляти через нет. Взяли ми Navington Galeon, цей візок вибрали відразу, як дізнались про вагітність, але мене стримувала вага - 16 кг і відсутність передніх поворотних коліс.Довольна як слон:girl_tender:. Їде мягко і плавно навіть по переритих тротуарах, за рахунок великих надувних коліс. Сьогодні ліфт не працював - запросто з.їхала з 7 поверху (на щастя доки гуляли ліфт відремонтували, догори б так весело точно не підняла). Малий в великому овчинному конверті і зимовому комбезику легко поміщається, іноді ще й з коциком.Тому не бійтесь брати великий візок, для наших умов - самое оно :).

15. uliana

uliana Well-Known Member

Об"їздили вже всі магазини у Львові:) Дуже багато колясок такої висоти як Жане, за винятком тих,які мають великі однакові надувні колеса. Звичайно,що краще для наших доріг великі колеса, але в прогулянці мені зовсім не подобається + вага величенька . Ще як варіант можна взяти люльку з класною амортизацією, а потім прикупити прогулянковий варіант. Важко підібрати 2 в 1, бо в більшості випадків щось одне з двох не подобається.

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

це ж хотіла написати: який би класний у Вас візок для немовляти не був, через 6-7 місяців Вам всеодно набридне той важкий трансформер, і Ви захочете компактного, легкого прогулянкового візка:girl_yes: от побачите!
    вже маючи який-неякий досвід, наступного разу люльку я б брала велику і простору, з великими надувними колесами(особливо якщо дитина осінньо-зимова), а потім пересіли б на класну, надійну прогулянку:girl_curtsey:

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

справа не стільки в амортизаторах, скільки в діаметрі колес. Маленькі колеса провалюються в будь яку нерівність чи ямку, великі/більші колеса дрібні нервіності не помічають або їдуть повз них не провалюючись, бо не може вміститись велике колесо в маленьку ямку.

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

це був наш випадок з малою
    і тому ми
    яку товкли ще чуть більше року.

А зараз в нас дитина виходить липнева...
    І душа просить трансформер.... такий щоб літом відкататись у люльці, а ближче до зими пересісти в прогулянковий варіант але щоб він закривався по самиє гланди, щоб був глибокий капюшон який би був не просто козирьком, а надійно закривав дитину від вітру, снугі і т.д. Бо зимою дитині буде всього пів року, то на вулиці ще будем спати вовсю.
    Вага мене не хвилює взагалі, бо після нашого Донатана з малою, мені вже нічого не страшно, та й ліфт працює справно, головне щоб в нього візочок проліз

А який транформер вибрати щоб був з нормальною люлькою, і містким прогулянковим блоком, і щоб амортизація була добра і колеса не маленькі і обовьязково надувні....

Нічого кращого за ТАКО і не бачу ))))
    нова моделька Tako Laret така симпатична
    [​IMG] але люлька там ну така вже маленька здається

18. VERO

VERO Well-Known Member

З цього місця можна "по-подробнее". Ми саме шукаємо міцну демисезонну прогулянку з хорошою прохідністю, з широким спальним місцем і капішоном (або щоб опускався), повністю горизонтальним положенням, регульованою підніжкою, неважку і компактну. Одним словом, хочу все і відразу. Можливо, хтось щось підкаже. Я вже весь нет перерила. Чомусь більше схиляюсь до польських моделей. Ще кинулись в око ABC Design Primo. Дуже зацікавила новинка Navington Scooner. Хтось може поділитись досвідом по цих моделях?

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ми собі купили тако ларет...правда ще не обїздили її...
    щодо люлки-незнаю не сказалаб що вона мала....

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ідентично! Дуже задоволена! Єдиний мінус, 16кг - то вам не коники... Спробувала вже прогулянку, то вона набагато легша і що дуже важливо (!) вона має широку спинку

Thread Status:
Not open for further replies.