Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

А хтось такі візочки бачив у продажу, чи це не для наших доріг?

2. Magnolia

Magnolia Active Member

А я не погоджуся з тим, що в чіковських візках погані колеса. Сестра відвозила 2 малих в Trio S3 - жодних зауважень до коліс не було. В нас є SimpliCity - поки що також зауважень до коліс не було ніяких, а відвозили її вже по різних дорогах. Так що тут, напевно, як кому повезе.

3. olangel

olangel Well-Known Member

Дівчата а в кого є BebeBeni Izzy? Як вона?

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

о, і мене дуже цікавить, особливо як себе поводить в експлуатації колісна база?

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Вагаюсь чи потрібен нам тандем. На разі, доня активно користується візком і дуже його навіть любить ( навіть в хаті може собі залісти посидіти трохи), тому маю великий сумнів, що за пару місяців вона різко відмовиться від візка.
    А з іншого боку ті тандеми такі величезні стосовно нашої хати, що я реально не знаю де б той візок мав стояти. Та й не дуже дешеве задоволення, щоб купувати для проби.
    Питання, до якого віку дітки як правило люблять візок? В нашої був період, що вона категорично в візок не хотіла (коли починала ходити сама по вулиці), але десь біля півтора року то минуло і вона сама почала проситись в візок.

6. silvia

silvia Well-Known Member

попитайте форумчанки MartaKas. Вона вже півроку її юзає.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ми десь перед трьома роками заховали візок і не користувались, а коли через кілька місяців малеча його знайшла, то вона хотіла в ньому сидіти і вдень і вночі(прийшлось продати:)). а до того теж завжди з задоволення їздила:)

а тут ще й якщо дитину "відлучили" від візка через народження меншої, думаю вона б дуже сильно протестувала і хотіла б також щоб її возили.
    та і вам було б легше двох везти, аніж одну везти, а друга буде втікати в іншу сторону.

за кордоном багато всяких пристосованих візків для дітей різного віку.
    Ось знайшла такі зображення:

[​IMG][​IMG] але виглядає не надто зручне місце для старшої

[​IMG][​IMG] як і в першому, тут таке місце щоб 10-15 хв посидіти, не більше

[​IMG][​IMG] ну а тут не розумію як покласти спати ту дитину, що зверху сидить.

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

[QUOTEВагаюсь чи потрібен нам тандем[/QUOTE]
    Мені доводилось старшого весь час возити у візку меншого. В перший візок він залазив у кошик для продуктів і навіть іноді засипав там:) Тепер іздимо в прогулянці пег перего і там підніжка розрахована для старшоі дитини то Антон дуже часто там возиться і при кожній можливості намагаэться залізти у візок. І це Антошику вже скільки років:)

9. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

ще Supergirl колись про нього відписувалась тут.

10. kati

kati Well-Known Member

це все вже прогулянкові варіанти..тобто новонароджену не посадиш туди.

DesperateHousewife можна докупити підніжку для старшої

[​IMG][​IMG]

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Підніжку я куплю 100%, але от щодо самого візка в роздумах. Зараз схильна до того, щоб заздалегіть не купувати, а глянути по обставинах і по потребі.

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

терміново потрібні відгуки про Graco quatro tour з автокріслом?
    хтось тут користується такою?
    мені дуже подобається, окрім ваги - 15 кг(( вона дійсно така важка?
    також цікавить чи присутня хоч якась амортизація?

13. Barbie

Barbie Well-Known Member

В нас в парку одна мама, теж має одну дівчинку 2 роки і другу 3 місяці. То в них возик для двійнят, спереду сидить старша, а ззаду лежить молодша.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мій зрікся в 2 роки.
    Я навіть пару кроків не могла його провезти, бо вмів собі все то діло півідщіпати, вилізти і по всьому. Тягни мама візок і за шилом ганяй.:girl_crazy:

15. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Чи користується хтось Adamex Pajero 2в1? Побачила в Новояворівську в магазині, вони возять з Польщі. З вигляду звичайні коляски без наворотів. З великими надувними колесами, амортизацією, кольори нормальні, торбинка симпатична, передні колеса поворотні. А головне ціна 3000 грн. Ще є трошки інша модель, то взагалі 2000. Одним словом, все мені сподобалось. Але як вони в експлутації?
    Ми мали АВС триколісну б\у, то переднє колесо так розюзалось на ямах, що потім в прогулці було дуже важко возити, постійно їхала в бік. Думала, що це через те, що вона користована.
    Тростинку також купили АВС, то також не дуже задоволена. Поворотні колеса також розюзалися, ніби блокуються, а все одно рухаються, важко в ліфт запхати.
    Тепер думаю, нашо воно мені здалося, купу грошей відвалювати за бренди. Хочу щось попростіше.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

О, ще згадала, що в Adamex Pajero з капюшона знімається щільна тканина і залишається сіточка, то нам якраз на літо добре, напевно.

16. Iryna

Iryna Well-Known Member

моя коліжанка 3 міс юзає, дуже задоволена, амортизація як і в Тако, кожного дня з 4 поверху туди і назад, ніде нічого наразі не скрипить, не хитається і т.д. люлька простора, маневрений. я пробувала, то мені дуже сподобався цей возик.

17. slonenjatko

slonenjatko New Member

Дівчатка хотіла би почути відгуки про Tako Trinity. Хтось користується такою?

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мій тільки почав любити в 2 роки.
    До того - візок попереду штовхала пузом а Романа несла на руках.

Ох чую матиму проблему з вибором цього разу.Добре що чоловік повністю погруз в роботі над дитячою, ато б вже гризлись))).

Мацьопа має народитись в кінці березня, тож спершу планувала, щось не громіздке, неважке, щоб чоловік не мучився сильно таскати вверх-вниз, відповідно з не дуже великими колесами і базу полегше, адже на осінь-зиму всерівно треба переселятись в прогулянку.

Але згадую наш Лендер - величезний капюшон, прохідність - поза конкуренцією, ніякі кочугури не страшні, але і вага бажає кращого.

Якби не оті кілограми - то брала б тільки такуж модель, але глузд підказує, що на літо можна і щось полегше.
    Хоча з іншої сторони - не плануєм пропускати гірсько-наметовий сезон, тож весна-літо, пора поїздок, а там би той капішон і великі колеса дуже були б помічні.

Моніторю ринок, і нічого в душу не падає. Немає такого візочка щоб всі мої критерії задовільнив.

19. Heureuse

Heureuse вірю...

а в нас отака краса вже чекає свого законного власника :) простора люлька, потужні колеса, при цьому маленька вага, що для нас особливо важливо, шикарний колір, ну і ціна за яку не шкода вгробити ту коляску на наших дорогах, особливо взимку :girl_haha:

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

чи хтось щось сказати про Брітакс. Сподобався візок, але вживу не бачила ще.

Статус теми:
Закрита.