Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Дитячий візок (2)

А хто мав/має bebecar stylo? Можете описати основні муніси?
    мені потрібна класика на великих колесах от і придивляюсьдо неї.

2. Popi

Popi Well-Known Member

Дівчатка, треба ось такий візочок [​IMG] фірма Bebecar Stylo Class, іменно такого кольору, бо ті що я бачила то є але не така, іншого кольору, або два кольора зміксовані, а треба саме таку. Може хто десь бачив?. Найшла на Російському сайті, але там доставки для України нема (

3. Іруня

Іруня Well-Known Member

4. svojaoksana

svojaoksana New Member

порадьте будь ласка візочок, думали купувати chicco, але важко вибрати яку модель. Дитинка народиться в кінці січня,плануємо купувати б/у

5. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Скористайтесь пошуком у темі, тут багато відгуків про чіко, їх основний мінус це колеса, тому з варіантом чіко б/у, можете просто витратити намарне гроші, хоча то теж залежить і від моделі.
    А взагалі, вибір візка краще краще прив"язувати до потреб дитини/мами, а не до конкретної фірми.

6. strochka

strochka Member

цілком погоджуюся, також стояли перед таким вибором, також думали над chicco, але не взяли саме через колеса, в нас малюк зимовий, тому була дуже важлива прохідність коліс, а ще вага коляски вибрали з надувними колесами і вагою 12кг, в братової chicco, то взимку дитину на санках возила:girl_nea:

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А яку обрали?
    Бо теж розглядаю варіант чікко, бо хочу, щоб була з автокріслом або тако, бо дитина зимова , то треба, щоб колеса нормально по снігу їхали, ну і для наших доріг, то ідеальний варінт, єдине, що треба автокрісло, а ще щоб передні колеса поверталися.

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в Тако чимало моделей з великими, надувними і поворотними колесами, і автолюльку до Тако теж можна докупити, але уточніть як вона кріпитись буде, бо в мене до моєї Баліли досить таки громіздкий металевий перехідник. Ну і сама автолюлька - така собі, не супер, але мій малий від'їздив у ній нормально

9. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене малий теж зимовий. Маєм Bebecar Vector, для мене зимою це був ідеальний варіант. Колеса міцні, всюдиходи можна сказати. Мінус, вона важка, тому влітку і зараз катаємось на Inglesina Zippy, але з снігом планую назад в наш бебе.

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а я взагалі не планую купувати трансформер, хочу позичити на кілька місяців в родичів-знайомих візок з люлькою на великих надувних колесах(бо мені обовязково такі треба:girl_yes2:), а весною купити якусь хорошу прогулянку на трошки більших колесах і з зручним спальним місцем, і вже нею користуватись - навіть в якісь магазини/супермаркети виїхати набагато буде зручніше з прогулянковим візком.
    тільки от який купувати?:girl_in_dreams:
    ну і автокрісло для найменших теж обовязково треба.

11. Raven

Raven Мама малятка

Я так і зробила, але планую ще купити тако з автолюлькою. Бо не планую ставити вдома ліжечка, в мене автолюлька буде в якості ліжечка.

12. Olka Sherolka

яку саме автолюльку маєте на увазі? категорії 0 чи 0+? бо я бачила Тако лише 0+, і ліжечком така люлька аж ніяк не може слугувати, максимум її можна використовувати як шезлонг

13. Milongera

Milongera Well-Known Member

Візьміть Geoby C706, два в одному. Наша народилася вкінці грудня, для зимової дитинки - те, що треба. Та й прогулянку зара дуже файно користаємо.
    Недолік хіба що вага, але до того звикаєш. Зате це всюдихід, ціле літо відїздили в селі по неасфальтованих дорогах, решта часу - по наших ямах. Я дуже задоволена.

14. Raven

Raven Мама малятка

Люлька як ліжечно, крісло як шезлонг, якщо не знайду ларетівської автолюльки 0. В них укріплені бортики і додаткові кріплення дитини в машині, але щось я в Україні такого не знаходжу.

15. Lapatulya

З старшою теж обирала між Тако і Андрокс, Андрокс видалася цікавішою і легшою, але потім пожаліла, люлька нормальна, претензій не було, а от прогулянка нікудишня...
    а Тако бувають з в комплекті з автолюлькою чи то треба окремо підбирати?

16. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

вам ще рано заморочуватись прогулянкою :) виробники навіть встигнуть оновити свої моделі :)
    а взагалі теж так зробила - від"їздила танком десь до 5 міс, а потім здихалась його і пересіли в прогулянку. Тут важливий ньюанс, те що прогулянка має бути тоді всесезонна - нормальної величини колеса, великий розкривний капюшон, можливо перекидна ручка (але то зазвичай ще 1-2 ваги додає візку, ми за рахунок капюшону обійшлись без тої ручки)
    Можете глянути на Baciuzzi, bebe beni Izzy та їх купа ... то вже також залежить і від ваших вимог.
    Щодо Андроксів, я б не радила взагалі, маю трохи поганих відгуків від знайомих і на клумбі читала.Краще вже Тако

17. Raven

Raven Мама малятка

З автокріслом бувають, залежить від магазину.

18. Olka Sherolka

можна і так, і так, я брала візок 2 в 1 в фірмовому магазині, а автолюльку замовляла через інтернет, але у фірмовому магазині Тако також можна було замовити автолюльку, але на той момент їх не було в наявності.

19. Lapatulya

мені цей візок для прогулянки дуже подобається, капюшон взагалі шикарний, а от ручка перекидна взагалі нідочого, бо коли перекидала ручку(щоб дитина була обличчям до мене), то їхати нею реально просто неможливо, і ще мій один прокол з тим візком, обрали оранжевий колір, як результат - обліз страшенно.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

у нас з Марьяною-Пупсик бацуззі без перекидної ручки, люфту візочок відповідно взагалі немає, дуже міцненький, комфортний, всюдипрохідний, ну і капюшон, да, казковий...

Статус теми:
Закрита.