Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

я в аеропорту бачила, так там немовля внизу було а дитина три роки зверху сиділа в кріслі. вони певно добротно зроблені, коляска дуже міцною виглядала, я чогось не роздивилась виробника але навіть на око дорога модель.

2. Holly

Holly Moderator

отак
    погоджуюсь, не найкращі пейзажі для дитини знизу. Але як на мене дуже вдалий візок для мам з близнятами з багатоповерхівок. Так виглядає що той візок влізе в ліфт

3. WildWind

WildWind Member

XLR я не проводила аналіз, але в оглядах пишуть, що в них найбільші колеса серед тростинок
    Ви говорите про полегшені моделі, я вже писала вище, вони мають вагу 3-4 кг, і малі колеса, вони хиткі (по відгуках, не бачила вживу), але і призначені для подорожей в основному. Той що у мене, то танк, я часом спираюсь на нього, як замахана малого катаю... І витримує він 25 кг. Але звісно з прогулянкою повноцінною рівняти не можна, хоча я рівняю, бо маю трансформер від Чікко трьохколісний, і він мені дуже програє. І якщо б я брала ті класні прогулянки, з якими в одному абзаці ми Макларен згадуємо, то я елементарно не змогла б їх ні знести з поверху ні винести з дитиною, тому такі порівняння для мене чисто теоретичні, бо на практиці нам би прийшлося житло міняти заради тих прогулянок.
    Ну і вчепились)) Я ж писала, коли хотіла модель Макларена 2011 року, за 2200 грн. А врешті взяла більш "зимовий" варіант і новішу модель, тому і дорожче вийшла, і за колір переплатила, і за швидкість, бо хотіла "вже", а морем доставка вийшла би на 300 грн дешевше, але якщо окремо матрасик до візочка купляти, футмуф то вийде на одне. Просто вийшло би з відтермінуванням на зиму.
    Їздили ми з ним в село, на Шепіль (база) і на Майдан (хто не знає, то недалеко від Львова лісок, озеро, пляж). Я мега задоволена, візочок їхав по пляжу, по горбиках в лісі, по травичці. Приїхали, від диму запах, все зняла, знімається повністю усе логічно, але кнопки такі що треба силу прикладати, разом з тим після першого разу легко з тим справляєшся, попрала, все швидко висохло. Разом з тим він у мене чорний, не маркий, діти чужі по ньому товклися, плям не лишилося, вірніше зовсім не видно)) І то так класно, поки чоловік там з друзями ля-ля, я дитину в одній руці тримаю, іншою візочок з багажника витягнула, розклала, дитину посидила, поїхали гуляти поки інші мами "дістають" чоловіків "Та витягни мені візочок і тринди..."))))
    XLR чи XT? Не трясе взагалі, там амортизація суперова. Хоча то відносно трясе не трясе. Є ще момент, я читала, що ті візочки підробляють.
    в Макларена дивіться на самі полегшені моделі
    На Амазоні пошукайте, там тих прибамбасів до кольору до вибору.

Бачила біля цирку в парку чорно-білий Макларен, признавайтесь хто то)))
    А у мене вихвалялка, приїхав мені такий дощовик:
    Посередині іде дуга, завдяки чому дощовик гарно витримує сильний вітер і дитині всередині комфортно, як за вікном в хатинці... А ще мій малий любить тягнути за дощовик, тут так не получиться))
    В комплекті із моїм візочком ішов дощовик, але без дуги, і капюшон не накривав. Ну і не було таких гарних кольорових буквочок)))

4. olangel

olangel Well-Known Member

нєєє, ну я то розумію як воно виглядає з дитиною і може мамі зручно, але я б не змогла у низ посадити свою дитину...звідтам нічого ж не видно і взагалі якось страшнувато...
    Я мала на увазі Stokke® Crusi

5. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчатка, що скажете про chicco multiway evo?Шукаю якусь прогулку-тростинку і нічого в цьому не петраю. Хотілося б чогось міцнішого, але не дуже танк, бо маю вже таку прогулку від тансформера. Можу замовити з Англії, але не розраховую на велику суму - до 1,5 тис. грн. Цікаво як ця прогулка поведе себе зимою?Чи все одно доведеться їздити своїм танком?І щоб ще порадили? Додам, що живемо ми в центрі і щодня їздимо по бруківці,долаємо бордюри і тд.

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в мене аналогічна ситуація, планую їздити взимку ще "танком", не уявляю як їздити по кучугурам і неприбраним хідникам взимку тростинкою, а на наступний рік, на весняно-літній сезон придбати тростинку.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

в мене чуть старіша модель - chicco multiway, але глянула опис цієї новішої - то там хіба чуть дизайн помінявся, й колеса мають інакший малюнок. А так по опису - все те само. Беріть, не пошкодуєте :). Дуже зручно влітку - можна розщіпнути замок й опустити капюшон аж до бампера, таким чином регулюючи кут нахилу для захисту від сонця. Вона зовсім не виглядає танком, он зараз взяли її на море, прекрасно вмістилась в багажник. п.с. Тут поруч сусіди мають чіко лайт вей, то вона трохи вужча, колеса задні спарені суттєво вужчі, нема оглядового віконця, ну й сама тканина тонша, але вона й легша.

8. Burberry

Та може й доведеться, але хоча б ще восени прогулкою покористувалася.
    А як щодо холодного періоду?Нормальний там чохол на ніжки, не задуває?І чи зручно з подвійними колесами?

9. Андріана

Андріана Well-Known Member

Чохол цупкий, не задуває, колеса зручні.

10. Holly

Holly Moderator

А я вже тиждень тащусь від нашого нового візка - навінгтон кадет. Моя абсолютно негуляюча дитина гуляє тепер 2 рази на день по три години. Щодо візка - такий він мій-мій. Я його розглядала як була вагітна, але чого одразу не купили поняття не маю

11. Raven

Raven Мама малятка

Дівчата, хто мав chicco trio S3? Подобається на вигляд, але насторожує купа негативних відгуків.

12. Burberry

Щось я закохалася в таку прогулку Joie Brisk Stroller.
    http://www.mothercare.com/Joie-Brisk-Stroller-Travel-System---Truffle/723522,default,pd.html
    Правда, не знаю, що це за фірма, які про неї відгуки. Англійські мами ніби хвалять, але як вона поведеться на наших дорогах. Тепер мучаюсь обрати її чи Чіко мультівей..?

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а чи розглядаєте ви варіант якщо прийдеться звернутись у сервісний центр з таким візочком? Чи є в україні сервісний центр? Бо якщо якась деталька зламається, ну на нашому бездоріжжі всяке буває, то щоб потім було як цю деталь замовити, полагодити і т.д.

п.с. до теми про з/ч, шукала ж я заглушки на задні колеса до нашої переги, раніше їх сервіс Аміго продава лише колеса в зборі, комплектами, задні і передні, і всі такі самі як я за тими заглушками по нету шукали..... а тут подзвонила в с/ц а вони тепер і заглушки окремо продають. На радостях взяла 4 штуки прозапас )) на фоні вартості візочка заглушки взагалі фігню коштують. Так що якщо комусь треба, туда звертатись можна, заглушки є в продажу самі по собі...

14. Burberry

До речі, а де у Львові є вибір аксесуарів до візків, москітні сітки наприклад чи підстаканники?І чи останні універсально підходять до всіх візків, якщо наприклад замовити через нет?

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

В когось є візок Zooper Stomp? Як він у користуванні?
    хочу купити легеньку тростину. Є хороша пропозиція цього візка і chicco snapy зараз на знижці, не знаю який вибрати.

16. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Цікавить, чи хтось коритсувався TAKO Laret або Perso - вибираю між цими двома моделями: там і там свої переваги.
    Живу в особняку тому проблем з шириною коляски немає, а більше увагу звертаю на те щоб було нею легко їздити по грунтовій дорозі.
    Буду вдячна за підказу і за Ваш досвід :)

17. Megan

Megan Well-Known Member

Я дивилась на них. В неті дивилась, вибирала.. приїхала в магазин і купила Тако Captiva. Якісь вони безформенні здалися на фоні Captiva.

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

в нас ларет полькадотс:girl_in_love: . живемо в особняку, і тому їзда по бездоріжжю нас не злякала-візок вправно їздить ,не тарахкотить.

19. uliana

uliana Well-Known Member

і ми в особняку,то скажу чесно-то моя любов:girl_in_love: в нас була тако ларет льон, а до тако мали дорогу мега сучасну коляску,то мені більше ларет сподобався
    Для нас був один мінус- передні колеса зустрічались/стукались одне з одним,але якщо не так швидко колисати,то можна того уникнути:) якщо ще буде така модель на насупний рік,то знов її придбаємо

20. smal

smal Member

Стикнулась з проблемою обмеженого вибору візків, бо ширина дверей в брамі становить 55 см. Поки-що зупинила свій вибір на візку польського виробництва iZacco Z8. Підкажіть, будь ласка, може, хтось знає, де її можна подивитись і придбати?

Статус теми:
Закрита.