Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

в Роан мені теж прогулянка не дуже подобається. Але ми товчем. І цією зимою теж товкти будем. З легкістю усюди можна проїхати.
    Прогулянку не купляли взагалі. Нам не вигідно. Бо гуляєм в основному на подвір"ї біля будинку. А раз на тиждень виїхати можна і тому "тракторі":). Тим паче ровер купили. То тепер більше на ньому їздимо.

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і я так для себе вже вирішила що тепер(коли вже буде потреба звичайно:girl_wink:) я б купувала велику люльку з гарною амортизацією та великими колесами(щось типу Роана, також в Джобі тепер є такі)особливо якщо до того часу вже буду жити за містом, але вживану щоб не дорого, а після 7-8 місяців класну прогулянку-тростинку - щоб і в багажник легко влазила і дитині в ній було зручно спати!

3. Iryna

Iryna Well-Known Member

я з власного досвіду залишила свій візок з великою люлькою і прекрасною амортиацією для другої дитини, щоб потім не переплачувати і не брати вживану.... хоча й прогулка там таки досить зручна мені:d23: а потім лишень докупиться хороший прогулянковий візочок...

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Нам на разі знайомі віддали свій візок-трансформер, але я його не хочу, бо він вже і достатньо поношений і мені не підходить його темно-синій колір :connie_pull-pigtail Переклинило мене на червоному візку і усьо :)
    І теж хочу, щоб була зйомна люлька, і щоб дитяче кріселко для машини можна було на шасі кріпити - приїхав куди треба, взяв дитину разом з кріселком (щоб тою дитиною не тормошити) і вчепив то на шасі.

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

був період, ну просто "вмирала" за каляскою Tako Captiva, а недавно була в нас на Сихові на Шуварі, побачила каляску Roan Marita і знову любов з першого погляду))))

6. zaba

zaba Well-Known Member

7. Osya

Osya Active Member

А зручно мати візочок в якого немає поворотних коліс?
    Щоб повернути потрібно його піднімати?

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Я мала поворотні колеса в обох візках, але вони постійно були зафіксовані, мені так було зручніше. Візок піднімати не треба, просто злегка повернути в потрібну сторону. Так що можна обійтись без поворотніх колес, але обов"язково з амортизацією.

9. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Сьогодні з чоловіком дивилися калясочки:girl_tender:, впринципі зупинилася вже на Anmar Zico 2 в 1 http://klumba.ua/strollers/anmar/zico-2v1/fotos/. Мені подобається-дуже зручна, ручка регулюється, положення від і до мами, велика люлька і прогулянка також дуже зручна:girl_yes2: Ну і відгуки непогані!!

Але....Зайшли в інший магазин,а там побачили tutis zippy 2 в 1(вир-во Литва)http://klumba.ua/strollers/tutis/zippy-2v1/fotos/#20.
    Zico її гарна копія!! Почали приглядатися, а там все майже те саме, тільки є вентиляційне вікно-ну просто величезне(для мене це великий +, бо дитинка весняна), є положення сидичи 90 градусів в прогулянці. :girl_claping:
    Ну і найголовніше для мене(я маленька і худенька), що вона трохи легша, ніж Zico-11 кг:girl_yes: А коли взялася возити, то взагалі, ніби я вже давно з нею!!!:girl_haha:

А тепер хотілося би почути вашу думку.:girl_flag_of_truce:
    Бо я в рАстЄряності:girl_impossible:

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А я свою Маріту дуже люблю!:girl_crazy:
    Да важка, да колеса неповоротні, ручки я взагалі не знаю навіщо іх пришивали, бо якщо за них брати, люлька перекидається.
    Але як в ній дитинці добре: глибока, простора, вітер не задуває, люлька високо від землі, що не говори а цей "внедорожник" свою вартість повністю виправдовує!
    На рахунок прогулянкового блоку не можу коментувати - не користувались ще, але все ж таки на наступне літо планую купити легеньку тростинку!

11. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я шось не дуже розумію призначення тої вентиляції, в мене якась асоціація з протягами. Хоча в мене у візочу воно теж є. Ми навіть в жару, коли синуля був зовсім маленький візочок ще й зверху чохлом накривали (так було комфортно дитині виглядати з "віконечка" коли не спав).

Сусідка має Анмар старішу модель. Найбільшою незручністю було те, що там немає такого ремінця між ножками, що до бампера приєднується. Вона пристібала малого ремінцями але йому так далеко не завжди подобалось. А в новій моделі є таке?

12. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Поділюся і я враженнями про коляски.
    Так от спочатку після народження нашого малюка ми купили коляску-трансформер Geoby моделі C519X-T. і то був жах. Коляска розліталася-розліталася і коли малому виповнилося 6 місяців розлетілася вщент, хоча ми її регулярно відносили в ремонт. Я вже думала краще було купувати вживану, але якусь нормальну, аніж отаке.
    Потім ми купили Baby Design Mini і возимося в ній до цих пір. Враження дуже хороші. Коляска зручна у користуванні, легенька, гарно складається , має велику корзину для продуктів. Єдиний недолік в кольорі, ми купили світло голубу, тому вона дуже мажеться. Зато миється легко і швиденько сохне.

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я придивлялась до цієї каляски, вона була для мене ідеальним варіантом. Хороша амортизація, велика люлька, гарні кольори і ціна дууже приваблива (але коли побачила свою білу Navington Galeon, то не втрималась).
    Як на мій погляд, то вона замала, особливо якщо дитину зимою возити в люльці, то вона там навіть руками не зможе порухати, а потм і ноги вирявняти. Вона ені теж дуже подобалась, але я рада, що не брала її, бо моя дівчинка не маленька:)

15. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

впринципі мені на перший погляд видалися однаковими, а ось щойно глянула на сайті, то розмір люльки:
    Tutis Zippy-75*35 см
    Anmar Zicco-75*35 см
    Виходить таки однакові:girl_crazy:

16. Відповідь: Дитячий візок (2)

Дівчата потрібна Ваша допомога.
    :girl_flag_of_truce:
    В нас Peg-Perego P3 ,Надійці зараз 4міс. ,в люльку вже не поміщається ,зробила прогулянковий варіант, але він настільки вузький ,що одіта дитина в комбезі плаче і не хоче лежати. Порадьте коляску прогулянкову з широким і лежачим положенням.

17. чоня

чоня New Member

Дуже хочу ось таку коляску ABC Design 3-Tec.....але прочитала багато поганих відгуків..... не знаю, що робити...підскажіть, у кого така є, чи не занизька люлька і чи не сповзає дитина..і як з нею по нашій бруківці?

18. Alsu

Alsu New Member

Підкажіть де можна купити запчастини до візка або відремонтувати?

19. zaba

zaba Well-Known Member

Дивлячись який візок і що зламалось, а так то на Південному попитайте, там продавці господарські, багато всього мають.

20. Osya

Osya Active Member

Хто що може сказати про Прогулянковий візочок Capella Qbix S-709

Статус теми:
Закрита.