Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. WildWind

WildWind Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

В моделі 2013 року є нова функція капюшона Stay Back, завдяки якій він не забруднюється при складанні. Правда як воно працює не знаю (бо принцип складання не змінився), в Україні моделей 2013 року ніби ще немає, хіба під замовлення через посередника...
    Випадково побачила ті макларени.. дуже захотілось)) Але нам потрібне крісло для годування, нове автокрісло, я або відмовлю собі у кріслі для годування і візьму тростинку Maclaren Techno XT 2011 року модель. Або куплю крісло для годування, і тоді на зиму морем замовлю Maclaren Techno XT 2013 року модель... Але так хочеться вже))

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не може натішитись Baciuzzi B12. В нас шоколадного кольору
    [​IMG] За 1150 грн є все що необхідно. Єдиний мінус, вага-10кг. Але вона чудесно крокує по сходах, що для мене великий плюс, бо не маємо ліфта.
    В нас пів району їздить такими візочками. Ну дуже раджу. Дитині вона зручна, маневрена. Капішон - мрія.

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мені не подобається майже відсутня підніжка. Чи вона якось додатково висувається для сну? Якось я не можу спокійно дивитись на сплячих у візочках дітей із висячими ніжками.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Чому відсутня? Вона там є і піднімається чи отускається по потребі. Обтягнута силіконом, щоб не мазатись. Моя мала зараз має майже 8 місяців і 70 см росту, то нічого в неї нікуди не висить. Навпаки місця досить.

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а наскільки компактно складається? я от зараз думаю чи купувати якусь компактну прогулянку на літо, або на наступне (ще не вирішила), але мені обов'язково щоб в складеному стані вмістилась в багажник седана, бо замучилась вже - наразі в багажник вміщається хіба що шассі((

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Складається книжкою. По габаритах в мене як шассі від трансформера. Чи компактно для вас, то треба дивитись вживу. Нам в багажник влазить без проблем.

7. WildWind

WildWind Member

Прочитала що в моделі 2012 року там, де попадають колеса на капюшоні силікон, мами пишуть що легко протирається, а болото саме відвалюється))) І модель 2012 року легша за 2013, і, відповідно, важча за 2011.
    Потратила весь вільний час на читання інфи про ці Макларени, виявляється то ця фірма придумала візочки тростинки. Хочу чорний Макларен з білим матрасиком і муфточкою на ніжки.. Вага усього разом до 8 кг, літній варіант без матрасика, бампера і муфточки 7 кг. Як же я її хочууууууууууууу....
    Це просто навала якась, це вперше якась цяцька для дитини мене так захопила. Правда я побачила, що мій малий в дешевій тростинці спить як суслік, і із задоволенням катається. А ця взагалі на усіх колесах має амортизацію, і пишуть що усюди прохідна (бордюри) навіть зимою, підозрюю що то на Європейську зиму...

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

фото 1,5 місячної давності, малой практично 80 см
    [​IMG] [​IMG]
    підніжка піднята, якщо опустити, то ноги звисатимуть і згодом стоятимуть на тій штукенції горизонтальній.
    А те що мами підніжки не піднімають, то мами такі а не підніжка відсутня )))

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

пег перега Сі також на всіх колесах має амотизацію, і як для тростинки то досить непогану.
    скажу чесно, в нашому районі ні разу макларена не бачила, пег перега сі є, одна, у мене друга, більше також не бачила, можливо їх в центрі більше...
    за макларени багато відгуків києвських мам, зі сходу, якщо читати російські форуми то там взагалі навала на ті макларени, а у нас тут щось вони не дуже популярні...

Але, з власного немакларенівського досвіду, коли маленькими здвоєними колесиками заїхати в сніг, рихлий особливо, то він сильно залипає між колесиками і в результаті везти візочок реально складно.
    або на добре розчищені тротуари...

9. WildWind

WildWind Member

По тому, що я читала в неті (сама не знаю, бо не пробувала) то в Макларена найкраща амортизація серед тростинок.
    Знову ж таки по тому, що читала, в Макларена найбільші колеса серед тростинок. Це в тих двох перших найдорожчих моделях, бо є облегшені моделі, то там менші колеса.
    Не популярні бо без бампера))) То одна з причин, коли я читала коменти на укр. форумах, типу "Класний візочок, але без бампера, тому не берем". А за кордоном по рейтингу той візочок на першому місці, він навіть якусь там премію отримав...

10. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Їздимо ним вже десь 2 тижні. Багато і по ненайкращих дорогах)) Візок супер!! Маневрений, зручний, великі колеса (дуже хотіла прогулянку саме з великими колесами) велика корзина, суперовий капішон, підніжка висуваєсься, а дизайн... задоволена на всі 200. Досить легкий- 9кг. На 3 поверх заношу разом з дитиною і покупками))

11. glasses

glasses Member

Дівчата,оскільки я не бум-бум, підкажіть. Зараз возимось в люльці, вцьому візку, намйого дали, сидіти не можна. Якщо дитинка почне сідати в 6 місяців, буде серпень.Який нам візок потрібен?Щоб і зимою можна було проїхати чи зимою на санях?

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А як снігу не буде?

Якщо їздите в візку, то вам потрібна прогулянка. Є тростинки, є книжки. Радила б брати з нормальними колесами, бо наші дороги та ще й зимою самі знаєте які. Ну і важливо нормальне спальне місце і капюшон. Дитинка ще маленька, таким треба зручний для спання візочок.

13. WildWind

WildWind Member

Клас. Я несу тростинку 6 кг в одній руці, малого майже 9 кг в іншій на 3-й поверх і то заледве.... про покупки і мови нема. Малого в візочку поперед себе також не можу нести...

14. glasses

glasses Member

А які краще,от власне щоб почати з тим сезоном, що ми припадаємо і зима?
    Може назвете приклади хоч пару на які можна глянути.

15. WildWind

WildWind Member

я не дуже бум-бум. Але на зиму для сидячої дитини залежно від того, де їздити, або добротна тростинка з всяками конвертами на ноги, муфтуфами і т.д. або повноцінна прогулянка з великими колесами. Ну і оскільки то іде на зиму, то при купівлі дивитись, щоб в розкладеному вигляді (коли дитина спатиме) ніде не задувало, гарні добротні тканини і т.д. В дівчат зазвичай на зиму і літо різні візочки.

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

Почніть з читання цієї теми, я її декілька разів перечитала свого часу.

16. glasses

glasses Member

17. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

))))))))))) нє, то я мала на увазі, що зручно то все нести. Є як взятись, бо наприклад до нашого універсалу і підлаштуватись не можна було(щоб самому нести) Мала так само маленьку-легеньку тростину, але по наших дорогах це просто якась каторга. Все трясеться, тарохтить... 9 кг для такої прохідної прогулянки то дуже мало. Принаймі я нічого легшого з такими колесами і більш-менш підходящою ціною не знаходила. До комплекту ще входить дуже тепла накладка на ніжки, то такий добротний конверт. Його сміло і в саночки можна брати.

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Сторінку назад писала про свій візок Бацузі В12. Задоволена дуже-міцний, добротний, проїздний, дуже зручний для дитини. На зиму теж прекрасно підійде. За ті гроші найкращий варіант. Для мене легенькі тростини то вже на старших діток, або як не основний візочок.
    Але вибирати в вас, бо в кожного свої запити.

19. olangel

olangel Well-Known Member

ну санчата не варіант, вам ще спати треба буде, а в них не дуже то і поспиш...
    На зиму треба щось серйозне, як на мене, то щось з великими, бажано надувними колесами і тепле... Тобто у варіантах візочків 2 в 1 всі прогулянки хороші на зиму. Я знала, що ми возитись у візочку зимою не будем(а як будем, то зовсім не довго) то продала свій Quinny і купила abc design primo. Як на тростинку суперовий варіант, але не прохідний, і для літа зажаркий, ну комусь можливо затяжкий. Мені дуже нра. Але, це не зимовий варіант. На мій погляд, візочок не може бути універсальним. В нас на літо наш quinny zapp xtra бо має шикарну легеньку тканину, на прохолодніші варіанти наша "Пріма" :) але зимою я нею їздити по снігах не можу, тому катались на санчатах, але спати в них нереально. Думайте, шукайте)

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ви б починали з того, на яку суму розраховуєте)
    бо я б чесно кажучи брала конкорд, наприклад, але 7000-8000 грн заплатити за прогулянку неготова зовсім)
    Книжки я не люблю, мені зручніша значно наша пег-перго ніж баціуззі, але моя сестра мала грако типу баціуззі, то їй наприклад як Пупсику чи Нікоь тільки книжка
    такщо то все уже відносно
    Точно-точно - санки для вас не варіант. Малі діти в них мерзнуть.

Статус теми:
Закрита.