Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

Тепер і ми приєдналися до власників Peg-Perego Pliko Swicth Compact. Купили сьогодні б/у. Ще з Антоном її хотіла але фінанси не позволяли. Вже навіть протестуваа її в польових умовах))). Дійшла висновку, що ота її певна розхлябаність виступає в ролі амортизатора - на диво майже не трясло по нерівностях і плитці і взагалі в неї легка їзда. І ще, довелося трохи везти однією рукою - то йшла рівненько, в бік не тягнуло.
    Отака фіолетова

2. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Чи користувався хто візочками фірми Androx, модель Milano?

3. Brenda

Brenda Member

Хотіла поділитись враженнями:) Ми сьогодні вперше гуляли в нашому новесенькому візочку:girl_claping:
    Ми обирали між Jane і Graco і все ж таки зупинились на Graco Symbio.
    Дуже задоволені на разі, візочок зручний, компактний, стиляжний (ми обрали червону), зроблений з дуже добротних матеріалів, нормальна амортизація, легко знімається люлька, перекидна ручка, одним словом довольні:)

4. marife

marife Member

Передала нам бабуся з дому ось такий візочок.
    Дуже ганий, міцний і все таке, але немає переднього бампера, тай не було. Боюсь, щоб малий не випав. Шукаю всякі різні, вже в хаті маю 4 бампера, жодний не підходить. Може хто має таку каляску? Який у вас бампер?

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а ремінці безпеки нащо?

6. marife

marife Member

То не для нас)) Він страшенно плаче в них, не дає навіть толком надіти їх

7. Holly

Holly Moderator

Я Оленку відвозила з 6 місяців в Чіко ст4 без бамперу, жодного разу не випала. А вона непосидюх, ремінцями теж не прищіпала.
    Зараз я маю тростинку, то там бампер кріпиться такими ніби прищепками, думаю підійшов би на інші тростини, які мають таку ж ширину. Але сумніваюсь чи окремо продають.

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

може в "сервісних центрах" візочків є?

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

на стафі продають універсальні бампера, які кріпляться саме так як ти кажешь, прищепками чи зажимами. Але треба питатись чи то кріплення йде на круглу трубку рами візочка, чи на овальну чи які там у вызочка вони є...

10. zetta

zetta Well-Known Member

ми такий купили
    [​IMG]Peg Perego Si

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

в такому візку колеса одинарні, а в наших з Натулею подвійні
    читала, що ті одинарні колеса доволі слабенькі, тому особисто ми обирали краще б/у (бо нову я вже не могла знайти попередню модель та й вона недешева нова) з подвійними колесами
    напишите, коли випробуєте, як вам ті одинарні колеса

12. zetta

zetta Well-Known Member

я власне тільки через них і купила, ще й не дівчачий колір, але не хотіла двійних колес і все. десь навіть відгук бачила що двійні теж мають мінуси і ламаються. але я брала через те що просто мені подобається) напишу як приїде і трохи поїздимо.

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну як кажуть дійсно - кожному своє
    я чомусь завжди скептично відносилась до таких коліс
    а такі подвійні ми мали вже в інглезіні, то я знаю, шо вони мене абсолютно влаштовують і для Львова підходять

14. zetta

zetta Well-Known Member

ну і знайшла таке http://www.babyblog.ru/community/post/perambulator/1696513 як би хто вирішив з економити... теж задумалась може скорегувати замовлення, на одне літо і осінь нам і другий варіант підійде.

15. Kiss

Kiss Well-Known Member

їздили ми на вихідних по магазинах, і запропонували нам Тако трініті, підкупили кольори і глибока люлька. Що скажете про цей візочок?

16. marife

marife Member

На жаль не підходить, маю такий бампер від старої тростинки. В нашій колясці рами не повністю круглі, овальні швидше
    Не можу знайти. Вони , я так зрозуміла, ідуть без бамперів. Може то й не так страшно, просто не возила ще так)

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і двійні і одинарні буває ламаються....
    Подвійні буває перекошує під різними кутами, це вже хто як їздить...
    В тих одинарних на перезі сі, слабке місце задні колеса, бо буває встають отак "/---\" від намдмірного навантаження, але це також, в когось так стають, а в когось ні. А передні колеса взагалі ніяких нюансів не мають. Всі колеса на підшипниках, на всіх колесах амортизація, яка дійсно є а не просто для галочки,

Зетто, у нас такий самий візочок, також перега сі, тільки в іншому кольорі. Ми ним вже їздили, і наразі я дуже задоволена.
    Я його брала не як основну прогулку, але ті в кого він як основний також до нього не мають претензій. На форумі "материнство" є дві величезних теми про цю сішку, одна з відгуками і тех.характеристика, друга з обговоренням. В загальному, всі задоволені.

18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Не покидає мене думка купити тростинку для малої, а чоловік каже не потрібно, бо вона вже скоро не буде їздити в колясці. Але я дуже люблю їздити коляскою і мала їздить з задоволенням. Думаєте варто купувати тростинку? До якого віку дитина їздитиме в колясці. Доця в колясці не спить ніколи.

19. Talya

Talya Well-Known Member

ми досі їздимо. правда, вже не кожного дня, але мала любить возитися і плюс якщо кудись треба швидко заїхати, щось купити і т.д., то візок - перший помічник. малу посадила, корзину навантажила і їдемо)) тростину купували у такому ж віці, як ваша доня

20. silvia

silvia Well-Known Member

власники АВС прімо, підкажіть чехол на візок знімається,щоб попрати чи чистити прямо на каркасі візка?

Статус теми:
Закрита.