Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

Прімо буде парити по любому. Там така щильна тканина. А з цією вкладкою дійсно м'ягше. Вигорить чи ні, то як пощастить, декотрі пишуть, що класно, бо не вигорають, а декотрі навпаки...

2. opel

opel Well-Known Member

В багатьох інших візках під капюшоном сітка,а тут нема(((

3. olangel

в багатьох? Прімо більше розрахований на весну/осінь

4. silvia

silvia Well-Known Member

Я собі вирішила, що коли буде аж така спека, то матимемо велосипедик, тим більше, що живемо біля парку і по самому сонцю ж не ходитимемо....( прогнозують не спекотне літо а дощове)...
    з тими візками така історія....тут або брати прогулянку універсал весна- осінь і навіть щоб взимку з конвертом, як нема снігу, а треба їхати....чи суто легку тростинку на літо, в якій крупніша дитина в демі-комбезі ледь вміщається і то з витягнутими руками....яка на зиму з тими малими колесами не годиться зовсім....

5. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Минулих вихідних у Бейбі зоні були класні знижки до 8 березня.Ми випадково заїхали подивитися що там є. Сподобалася CAM Dinamico, тобто я вже нею давно марила, але ціна була трохи кусюча. До 8 березня нам дали знижку 18 % (тобто 10% стандартних для вагітних і ще 8% до свята). Вийшло більш ніж на 1 000 грн дешевше, жоден Інтернет-магазин не пропонував такої ціни.Єдине, що потрібно було внести завдаток на повну вартість, щоб отримати ці додаткові 8%. Тому я б сказала, що ціни там є цілком нормальні, до того ще й дають накопичувальну картку із знижкою.Варто просто періодично цікавитися.

6. Pesyk

Pesyk Member

Власниці візка Chicco Multiway Complete, поділіться відгуками...дуже дякую

7. opel

opel Well-Known Member

В моєї сусідкм Chicco Multiway Complete,після постійного використання(одне літо) колеса покривило.І ще щось з рамою було, вони таскали її в ремонт.Купляли нову,але можливо просто їм попався такий візок(((

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В мене такий візок. Катаю в ньому вже другого синочка, взагалом користуюся ним 3 роки. Нічого не розхиталось і не зламалось. Єдине - злізла з ручок гума, але та проблема у всіх цих візочках.
    + легкий (8 кг)- на третій поверх виношу разом з дитиною.(дитина в одній руці, візок - в другій, легко нести складеним, є зручна ручка)
    спинка жорстка, розкладається майже горизонтально, дитині зручно спати.
    не спекотно дитині влітку, візок достатньо відкритий
    зручний дощовик
    - після мого "танка" Еспіро на гумових колесах почала називати Мултівей тарахтилкою (але то напевно доля всіх тростин :) )
    маленький капішон
    і кажуть незручний чохол на ніжки, хоча мені він видався нормальним

9. Brenda

Brenda Member

Може, все таки знайдеться хтось, хто має Грако Симбіо? У Львові в жодному магазині немає, щоб подивитись, можна тільки замовляти... а не хочеться замовляти те, що візуально не побачила ще й за немалі гроші... Відгукніться, в кого є такий візочок, пліііз.

10. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Ці колясочки були у Бейбізоні.
    Свого часу вирішила що це 100% моя колясочка, суто по візуальному вигляду. Прочитавши купу відгуків, майже щодня мучила продавців в магазині.
    Мінуси Грако (як на мене):
    - Дуже малий капішон у прогулянці
    - Не має нормального сплячого положення в прогулянці (там просто блок переводиться з сидячого в лежачий, дитинка ніби надалі сидить, змінюється кут нахилу блоку і все.
    - Відсутня сумка (можна було докупити).
    - Мала дуже корзина.
    - Відсутність дощовика.
    - Оскільки користувалися люлькою взимку, то Граківська на зиму не підходить (люлька повністю з тканини, утеплена водолазною тканиною).
    - І щось не те було з люлькою під матрасиком (вже не памятаю).
    З плюсів:
    - Надзвичайно легка і приємна у маневруванні
    - Перекидна ручка
    - Практичний флісовий конверт.
    Як результат зупинилися на іншій фірмі.

11. silvia

silvia Well-Known Member

цесь читала що саме така поза більш фізіологічна і зручна для дитини.... може й так, просто для нас звичніші інші візки з звичайним лежачим положенням.

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

ну незнаю... Мені було б незручно навсидячки спати.

13. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

в нас був візочок з таким положенням, але ми ним користувалися від сили пів-місяця, бо вирішили продати, як для мене, то він не дуже зручний для спання, дитина скована, ніжки зігнуті, в звичайній колясці зручніше спати, там і на бочок можна повернутися при потребі, та ще й в придачу в інструкції на останній сторінці маленькими буквами було написано, що в такому положенні дитину можна возити не більше 30хв., щодо Чіко Мультівей, то я була дуже нею задоволена: легка, зручна, широке місце для спання.....

14. olangel

Дійсно рахується фізіологічно правильною позицією. Ну і я вже писала, що маю і такий і такий візочок. Так Маркові більше любить спати в тому де блок повністю опускається, а не там де спинка.

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

що то за візочок як не секрет?

15. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

16. Holly

Holly Moderator

угу. Оленка спала взагалі на животі))) Не уявляю як би вона спала в такому візку, що регулюється весь блок.
    А щодо чіко - я маю попередню модель - СТ4. Дууууууууже задоволена. На ній від"їздило 3 дітей. Восени я везла Яринку з Оленкою, то ніц йому не сталось

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

Обидвоє моїх дітей коли сплять поруч зі мною - завжди намагаються поскладати на мене свої ноги. Думаю, що у візку з задертими ногами їм би було зручно спати))) О, згадала, Антону маленькому було комфортно знаходитись у візку накритим кришкою і він складав ніжки наверх, і в прогулянці під час сну на бампер наги викладав.

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і він вже приїхав і попри чудесну весняну погоду ми його юзали по хаті, їздили гуляти, були в ікеї, словом ммммммм візок класний

Плюси Peg-Perego Pliko Switch:
    - перекидний блок від і до мами + знімний - прийшов до хати і виставив малечу досипати на балкон
    - тканина супер, не буде парити літом
    - капюшон бомбовий, великий, гарно закривається
    - легко складається і розкладається
    - має зовсім пологе спальне місце, тобто в принципі як для весняно-літніх новонароджених діток, то можна обійтись такої прогулянкою без трансформера
    - колеса подвійні
    - ширша ніж інглезіна зіппі (тобто ніби й так не виглядало, а нині знайома з інглезіною поруч тояла, то наш пег-перего ширший таки

Мінуси:
    для нас єдиний: в багажник фольксвагену поло залазить тільки під кутом, але то не проблема, бо діти малі, такщо можна їм під ноги поставити, тоді взагалі нема проблем.

Корзина в інглезіні зіппі була краща, але і та так нічого.

В нас оригінальна італійська, привізна. Малокористована, видно по колесах і ручці і ще й має стразики на капішончику і підніжці, від чого Софія прийшла просто в захоплення:)))

19. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Ми з чоловіком активно шукаємо візочок, варіант 2 в 1, щоб і люлька, і прогулянка була (так би мовити шукаємо варіанти на 1,5-2 роки, дитинка має появитись на світ в середині червня). Хочеться універсальний візок, щоб був невеликий та легко складався (часто їздимо, без проблем поміщався в багажник). Бажано все таки, щоб люлька була легенькою. (Тому схиляємось до варіанту люльки-переноски).
    Живемо за містом, тому необхідні великі колеса з амортизацією хорошою, щоб без зайвих клопотів гуляти по "бездоріжжю". Батьки живуть у місті, тому візок має поміщатись у ліфт (але це, якщо чесно найменш важливий нюанс).
    Наразі схиляємось до ABC design Pramy Luxe. На нього якраз акційна ціна. Може хтось мав досвід користування цією моделькою, як він в житті себе веде ? :)

20. Azza

Azza Member

Привіт. Шукаю візочок, прогулянка+автокрісло. На наших сайтах таких чомусь не можу знайти, а якщо і є то ціни космос, за ті гроші можна взяти 3 в 1. Може хто знає якісь сайти де можна таке придбати, або якісь магазини у Львові де то можна подивитися.

Статус теми:
Закрита.