Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

ура! Ми замовили через інет-магазин АВС )) але колір бірюза.....на жаль у Львові були лише чорні та шоколадні. ну і передні колеса ординарні ( я саме такі хотіла, хоча в одному з магазинів сказали, що з ординарними колесами йдуть лише на Європу)....чоловік видихнув нарешт іспокійно, бо я його вже бембала 2 місяці з вибором візка....)))

2. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Дівчата, а які колеса кращі в прогулянкових візочках? Ті подвійні маленькі чи одинарні великі?

3. uliana

uliana Well-Known Member

якщо для прогулянки,то краще одинарні великі+резинові, а якщо для тростинки,то подвійні,бо одинарні можуть розїжатись(ну але то від ваги дитини ще залежить)...

4. Filina

Filina New Member

Як на мене то одинарні великі і бажано щоб передні повертались, набагато легше. В нас Tutis Zippy ну дуже задоволені, і стала помічати що вони набирають популярності, все більше зустрічаю в місті.

5. Zolotse

Останнім часом вибираю прогулянковий візочок, оскільки в нашому трансформері (маю на увазі ту сидячу насадку ) дитині вже явно мало місця. Не можу визначитися, чи нам для нашого віку брати щось зовсім легеньке, може тростинку чи все таки габаритніший візочок? Мені подобається по відгуках Capella s803, але вона мені дуже великою виглядає на фото, а вживу ще не бачила, а на Шуварі продавець дуже пропонував Bebebeni Izzy, непогана, але капюшон маленький, і знову ж таки не можу визначитися, які колеса кращ - одинарні чи подвійні. Чи потрібен після року великй візочок для спання? Чи дитина вже не захоче багато часу їздити? Але ж вона ще сама не може далеко йти ніжками, треба возити мабуть? Наразі дитина ще спить у візочку під час прогулянок, але як буде коли потепліє? Одним словом, поділіться мамусі, чи варто в нашому віці купувати серйозного всюдихода чи взяти якусь дешеву легесеньку тростинку?

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

то залежить від ваших звичок.
    моя дитина перестала спати надворі в 7-8 місяців, до того часу відразу засинала, як тільки виїжджали за дім. я не є прихильником спеціального довгого спання на вулиці, буває, звичайно, що під час довгих прогулянок засне, але не на довго. хоча є в нас в районі такі мами наших ровесників, які кожного дня кладуть дітей спати надворі на годину-дві.
    то також залежить від конкретної дитини, моє шилопопе рідко коли всидить трошки довше у возику.
    а ви собі подумайте, де ви гуляєте, які дороги і умови, чи дозволяють користуватись легенькою тростинкою. ну і ще такий факт, що вас чекає ще наступна зима, а з тростинкою її пережити дуже складно.
    я зараз теж роздумую над прогулянкою, хоча мене абсолютно по всіх параметрах задовольняє прогулянковий блок від нашого навінгтона, бо він зовсім не габаритний і не важкий, але хочеться звільнити в шафі місце від люльки :).
    буду шукати щось не велике, але прохідне, не тростину однозначно, бо такі малюнькі колесика мені не зручні і в де-яких випадках не надійні.

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Теж шукаю прогулянку. Цікавить який механізм складання зручніший і вигідніший - книжка чи парасолька? Що порадите?

8. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

- це ви бачили стару модель 2012 року, а вже є 2013 - там капюшон з замком, коли треба можна збільшити-ось тут можна глянути - http://www.vizochok.com/index.php/bebe-beni-izzy

9. Zolotse

У нас теж навінгтон (navington-cadet), але нам те сидіння якесь геть не зручне, в сидячому положенні дитина зїжджає, для спання місця малувато, хоча це в зимовому одязі, а вона в мене наразі під час прогулянок ще спить, можливо з настанням тепла ситуація зміниться.

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

о, я теж колись писала, що надто пологе сидіння, не пристібнутими ми не їздимо, бо інакше можна загубити дитину :).
    але мала так завжди там в розвалку сидить, ніби їй там не зле :).
    але в нас в возику прогулянки короткі, по пару хв, в магазин, чи на базар.

11. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

- я читала, що книжка довговічніша, надійніша, мені здається, що візки-тростини це просто не для наших доріг.

12. silvia

silvia Well-Known Member

десь читала, що у новыших моделях 2013 р. має бути вже більший капюшон.

13. Zolotse

О, дякую за наводку. Ціна приємна, і кольори такі класні. Хтось може має відгуки якісь про ці візки? Мені ця модель подобається по всіх параметрах, і ціна влаштовує.

14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В нас візок Baciuzzi , дуже задоволена ним, досить простора, великий капішон,що повністю накриває візок, легка в управлінні, перекидна ручка, правда, тоді важче їхати, то цим майже не користуємося. Єдиний недолік як на мене, то в ліфті треба притримувати двері, бо важко заїхати.

15. silvia

silvia Well-Known Member

в капюшоні немає віконечка ( якщо вам це важливо)

16. Zolotse

Це я знаю, дякую, мене більше цікавлять колеса, як вони себе поводять на наших дорогах, чи не штопорять, чи краще візок з подвійними колесами..

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

Це я знаю, дякую, мене більше цікавлять колеса, як вони себе поводять на наших дорогах, чи не штопорять, чи краще візок з подвійними колесами..

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А яка ширина колісної бази, яка вага? Чи легко складається? Чи є в вас якісь зауваження до того візка? Теж приглядаюсь до нього

18. Brenda

Brenda Member

Дівчата, порадьте будь ласка.
    Ми плануємо купувати візочок: три в 1: люлька для новонароджених+прогулянковий варіант+автокрісло (для дітей новонароджених і старше). Такі візки в середньому коштують 5-8 тис. (дивилась нині на сайті Мамуля).
    Чи є сенс купувати такий візок зараз, чи вигідніше буде купити 2 в 1: люлька+прогулянка і окремо автокрісло?
    Буду вдячна за допомогу!!!

+ ще одне уточнення, чи можна новонароджену дитинку перші 1-2 місяці вкладати спати в ту люльку від візочка (про спання разом не кажіть, бо воно і так мається на увазі. На рахунок люльки уточнюю про всяк випадок, якщо разом не получиться). Мені здається, що таку мацьопу в ліжечко буде зарано вкладати...

19. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

я дуууже прискіплива до автокрісла (воно мусить бути якісним, з високим рівнем безпеки), тому його в б-я випадку купувала б окремо (просто я зараз взагалі коляски не маю, тільки слінг :) ).

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Опишу як у нас вийшло
    я купила Тако Баліла Слім 2 в 1, потім в іншом інтернет-магазині докупила автокрісло до шассі Баліла, на випадок якщо кудись поїду без люльки щоб можна було автокрісло поставити на колеса (там такий металевий перехідничок, підозрюю що до деяких інших моделей шассі Тако то крісло теж би підійшло )
    Але малому вже 4 місяці, а їздив він в тому кріслі аж 1 раз - то зимно, то мені не зручно їхати, то потреби нема. Але я ту автолюльку використовую як шезлонг - почепила іграшку на ручку, малий там залюбки лежить і спостерігає за мною коли я на кухні чи у ванній, а в мене вільні руки, тому не жалкую про покупку.
    Щодо сну в люльці - як мінімум один денний сон в малого в ній, інакше вкласти його так щоб я не лежала поруч неможливо. Я теж спочатку переживала чи там дно добре для сну, але воно дійсно нормальне, якщо сумніваєтесь - можете докупити матрасик для люльки, я бачила в дитячих магазинах.
    Єдине що я от зараз думаю про засіб транспортування на весну-літо - хоч маю прогулянковий блок, але Баліла - то танк, на зиму й паскудні дороги самоє оно, проте зайти з ним в приміщення - ще та пригода, тому буду приглядатись до тростини-книжки або до слінга чи ерго (або все й одразу, щоб був вибір ;)

Статус теми:
Закрита.