Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Дитячий візок (2)

думаю таких не існує:girl_in_dreams:

суперечить іншому

2. Supergirl

Supergirl Member

Перш ніж купити наш прогулянковий візок, розглядала як варіант Baciuzzi B14. Колеса там не дуже добротні, але ручка перекидна і вага всього 7,5 кг, ще й капюшон до бампера. Але в реальності її не бачила тому і не наважилася придбати. Можливо вас цей візок зацікавить.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Купили ми таки Еспіро Метро. Обійшлось разом з доставкою 1127 грн ( на базарі найдешевший варіант 1250)
    Задоволена! Хотілось би трохи глибшого, але потім знімемо комбез і буде більше місця. Подобається що прищіпляється п"ятьма пасками. Обрали незвичний колір, але він мені найбільше сподобався!

4. Kalina

Kalina Active Member

А де можна у Львові вживу подивитися на Еспіро Метро?

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в мене) якщо підходить, заїжджайте в гості. ще є на Галицькому перехресті недалеко від будки охорони і на Південному магазин Оленка

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

Хочу прогулянковий візок з великим капюшоном, і бажано не з маленькими колесами.. З великими капюшонами знайшла Brevi Grillo, але прочитала тут що в когось вона зламалась, а ще бачила Delti Dot.В обох не такі вже й великі колеса, проте величезний плюс - вони легкі.

Хтось може зустрічав візочки з великим капюшоном? Мені то дуже важливо, бо мала завжди будиться як сонце в очка світить, і навіть як не спить то дуже жмуриться і злиться..

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нас everflo sk-130, не скажу що візок супер-пупер, але основна моя вимога до прогулянкового була великий капюшон і складання тростинкою :) за такі гроші я цим візком дуже задоволена.

8. Aster

Aster Well-Known Member

Випадково зайшла в цю темку, але змовчати не можу. Хочеться поділитися зі всіма, який чудовий візок ми маємо вже два роки! :) :)

Отже, це Delti Dot від польскої фірми Deltim! Для дітей до 4 років. Неймовірний, найзручніший, дуже класний, найулюбленіший! Мільйон позитивних рис і майже нема негативних!

Що мені подобається:
    - дуже зручно опускати спинку до повністю горизонтального положення і піднімати назад ОДНІЄЮ рукою (без зусиль, плавно і тихо), кут нахилу спинки може бути різний
    - підніжка піднімається і дитина спить у візочку як на ліжку (спальне місце дуже довге)
    - капюшон великий і гарно захищає дитину від вітру, сонця, дощу, дитину видно через прозору частину капюшону, ззаду є велика зручна кишеня на капюшоні
    - сидіння широке, 4-річна дитина у зимовому комбінезоні запросто влазить
    - сидіння глибоке, дитина нікуди не сповзає
    - ручки регулюються, міцні-міцні
    - колеса маневрують
    - складається візок як тростина - чудово!
    - шлейки можна зняти і їздити тільки за перекладинкою спереду
    - в корзину можна запхати купу продуктів по дорозі додому з магазину (як мінімум кілограм 5) - і за 2 роки ніц не порвалося
    - всі тверді частини візочка закриті, дитина не вдариться об краї
    - матеріал коляски дуже гарно переться
    - колеса легко знімаються і миються
    - матеріал не вигоряє на сонці!!! за 2 роки + 2 поїздки на море синій колір абсолютно не змінився!

Не дуже подобається:
    - підніжка (на яку старші діти ставлять ноги) незручна, ми нею не користуємося
    - колеса за два роки трохи розхиталися (але ми їх нещадно експлуатували в найгірших умовах бездоріжжя, каміння і піску)
    - по сходах їздить не дуже,як і всі тростини - треба ногою натискати на педаль знизу

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Здається визначилась. Хочу izacco z4. Хтось таку має? може щось про неї сказати?

Капюшон великий, колеса теж, резинові, пишуть, що є невеличка амортизація. Велике спальне місце. Правда вага майже 9 кг. Не тростина. Шасі шириною 59 см. Трохи широкувате, але може то і добре.

[U RL=http://www.radikal.ru][​IMG][/URL]

Останнє редагування модератором: 16 Квітень 2012
  10. Viktosha

Viktosha New Member

Підкажіть в кого коляска Dada Paradiso Group Carino або ETNO, як вона у використанні , який матеріал?

11. KitiKet

KitiKet Member

Выбираю сейчас между Tako Laret и Tako Lungo. И не могу определиться. Ларет нравится по дизайну гораздо больше. но переживаю что может не войти в лифт (если растянуть двери -максимум 63 см, так - 57-58) так как там шасси 62 см. У Лунго шасси 59 см. Но дизайн и расцветки меня не особо впечатляют.
    Может у кого-то уже есть Ларет? Приглашаю попить чай маму с коляской :girl_wink: И заодно проверить на практике можно ли нормально втиснуться Ларетом, чтоб не зря потратить деньги. Потому что если поместиться, то возьму именно его. А с сантиметром немного сложно определить.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

да да, простовато... і в прогулянковому блоці на капюшоні немає смотрового віконця. Це як на мене незручно, бо можна було б його туди додати, а так треба буде постійно зазирати під капюшон з іншого боку, щоб побачити як там дитина.
    ще є новинка, ну або я щойно про неї дізналась, це TAKO Trinity, рама як у лунго, люлька значно більша ніж у лунго і у ларета. Правда бачила лише в 1 магазині і в 1 кольорі - суцільно червону, тому не можу зрозуміти які вони ще бувають.
    Наразі безперечними лідерами серед того що я би хотіла є TAKO Captiva Slide/Turbo dream/Old mobile/Zone, різниця лише в дизайні люльок, але загалом і по ширині і по рамі і візуально вони всі мені дуже навіть подобаються.
    чекатиму відгуку після перевірки на сумісність ларета і ліфта ))))

13. KitiKet

KitiKet Member

Посмотрела все эти коляски и их расцветки... Тоже ничего не нравится (((
    Какая-то я слишком переборчивая, видимо. Мы ждем мальчугана, но я очень не люблю сине-розовые цвета. Мне нравится все нейтральное. А синий цвет в большом количестве вообще загоняет меня в депрессию... От чего выбор делается еще сложнее.
    Из Ларетов нравится только один цвет:
    Он не кислотный и не очень светлый, и в тоже время не мрачный.
    А из Лунго особо ничего не нравится, но если выбирать то между этими:

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

у нас была нейтральная коляска у малой, теперь хочется цвета, не кислотного, но тем не менее цвета.
    кстати, у нас по району такой катают, на мониторе на картинке смотрится лучше чем живьем, как по мне.
    у мну пока что фавориты по цветам ( тоже для мальчика)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    ну и основной фаворит

а еще неплохая Tako ingis go, но про нее никто на Пивденном не слышал, что в целом странно...
    [​IMG] [​IMG]

15. KitiKet

KitiKet Member

А в этих моделях есть вентиляционные окошки в люльке и прогулке? И где их можно пощупать вживую? Например, зелененьку Zone.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В каптивах как и в большинстве моделей ТАКО есть смотровое окошко сетчатое.
    оно может закрываться на молнии, а может открываться, но оно +/- 10*10 см, и в основном служит для того что бы глянуть как там дите, не заглядывая непосредственно под капюшон. Использовать его в качестве вентиляции смешно, т.к. существенно воздуха оно не прибавит.
    Другого окошка для вентиляции, такого как например в капюшоне тако лунго в этих моделях нет. Но по опыту, вентилировать люльку так чтоб аж сифонило насквозь нужно редко, если вообще нужно. А вот глянуть как там дите нужно очень-очень часто.

пощупать вживую на Пивденном можно, конкретно про зелененькую не скажу, видела эти модели в общем, но думаю что под заказ при наличии завдатка могут привезти любой цвет и модель.

17. Talibamina

Talibamina Member

А я закохалась ось в цю красуню Dada Paradoso Group Carino
    Дуже хочу білого кольору, але наскільки то практично? може в когось є така? порадьте, чи вартує купувати

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

почитайте тут обзор цього візочка, і в неті пошукайте відгуки, їх мало але вони є.

19. Talibamina

Talibamina Member

Дякую, Ніколь! Я вже всі ці відгуки прочитала, мене більше цікавить, може в когось з форумлянок є така коляска

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

випадково в неті натрапила на візочок Adamex NITRO, вирішила сюди написати, може комусь пригодиться при виборі, бо характеристики непогані і кольори є, та й пише шо ширина шасі 59 см, ну й ціна досить демократична...

Статус теми:
Закрита.