Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. loreniya

loreniya Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

я просто хочу щоб була натуральна тканина до тіла - знаєте як то літом - все розжарене розпарена а дитина в шортах... робити накривачки з рушника не хочу... вже так думаю може то пошити собі таке в ательє??? тільки з чого...

- що там того шиття - мєчта любої кравчині...... а замовити - 320 грн + доставка до 20

Производитель AeroSleep Дышащийвкладыш AeroSleep для колясок. Чтобы ребенок меньше потел в коляске, 3D сотовая структура вкладыша обеспечивает воздушную прослойку между ребенком и коляской для свободной циркуляции воздуха.Нежная кожа ребенка не контактирует с синтетической обивкой коляски. 3D сотовая структура это 95% открытого пространства, что обеспечивает большую проницаемость воздуха и оптимальную вентиляцию 5% твердого материала 1 квадратный метр может выдержать до 2 000 кг уменьшает чрезмерное потоотделение ребенка уменьшает раздражение кожи, вызванное потничками чехол и коляска остаются сухими чехол можно стирать в машинке при температуре 40С. Благодаря экстразащите, коляска дольше останется как новая

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

3. olangel

olangel Well-Known Member

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Вдогонку обговорювання ТАКО Персо...
    Сьгодні його вживу бачила і так прицільно роздивилась в полкілініці, та якраз стояла на "парковці" візочків в холлі.
    Ну, якщо називати її аж такою надзвочайно красивою- то я мабуть чогось не розумію. Ну ніяка, ну дуже ніяка. Можливо вона зараз цікава для продавців і покупців бо новика, але через пару місяців тими персоми буде пів району завалено.

Я розумію колиу візочка є якісь речі що в око впадають. Чи дизайн, чи матеріали, чи рама ( колір/вигляд і т.д.) Ну тут таке все непомітно-ніяке. Рама звичайна, матеріали звичайні, колір ( такого плану кольори моя бабця любила, щоб щось бежевеньке, сіреньке, непомітне і немарке) Хоч би якусь деталь, якісь кармашки чи що зробили....
    Я не кажу що дитячий візок має бути кольору китайського маркеру, але ж не "моль в обмороке"
    І головне то була така хвальона продавцями персо жакард...

В общєм для мене залишилось загадкою чого продавці тому персо такі дифірамби співають :dntknw:

5. byzja

byzja New Member

а що ви скажете на рахунок ларету???

6. loreniya

я думаю як зробити бавовняну прослойку - як у літній ковдрі, вона точно не парить!
    а майстриню знайшла на кідстафі - вона шиє чохли на колеса - від 50 до 80 грн за набір і шиє текстиль для візків - чохли всякі, матрасики, навіть повністю міняє обшивку каляски. то думаю скористатись послугами.

7. Натуля

Натуля Well-Known Member

угу, по народному "ватін". Думаю в магазинах тканин таке точно є. Чи маєте на увазі бавовну- тканину?

Мені в ній сподобався в рожевому варіанті колір рами такий гламурненький :girl_crazy:.

Була в неділю на південному, зайшла глянути вживу на bebe beni 4runner. Досить жорстка амортизація як і говорила Ніколь, мені не дуже подобається відсутність опори для ніжок в прогулянці. Виглядає так, що якщо поставити прогулку обличчям від мами то дитина постарше ногами буде терти кошик і ставити їх на раму(хоча згадую, що Антон часто любив звісити ноги, а не ставити їх на підножку). І досить відкрита люлька - але мама моя пообіцяла зробити козирьок на капюшон. А так вона мені подобається і підходить по всім моїм вимогам. І на кольорі напевно фіолетовому зупинюсь. Єдине, що продавець не зміг пояснити чи побтрібні для автокрісла додаткові адаптери. А так сказав, що ці візки вони продають із жовтня і на сьогодні нарікань на них не було і гарантію дають на пів року.

8. loreniya

о! вот як воно називається!!! дякую!!!!!!!!!!

покажыть мамы - може вдохновення знайде - дуе гарна ідея
    http://www.youtube.com/watch?v=HMkDBDAdCMI

то саме, але під низом капішон каляски, класно, мені подобається,
    ще б взнати що то за еластична основа в тому капішоні по краю...
    думаю це такий типу дротик як в тряп"яних корзинках для іграшок
    як мамі гарно піде то зможе подумати про міні-бізнес і шити на замовлення, думаю бажаючих не бракуватиме!

зараз стільки аксесуарів до візків шиють - і чохли і муфти на руки і силіконові бампери і капішони!!!

Останнє редагування: 29 Лютий 2012
  9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я не знаю як кому, але мені особисто просто життєво необхідним буде тепла муфта на руки, що чіпляється до ручки візочка. Бо руки зимою у мене відмерзають начисто, аж до неможливості поворухнути пальцями, і то ж не з голими руками гуляю.
    Муфта це просто маст хев ))))

11. Corena

пережила цю зиму морозну, гуляли ми і в -20 по 45 хв в шкіряних рукавицях, про муфту вперше тут почула :)

12. kati

kati Well-Known Member

а в мене муфта йшла в комплекті..і я дуже тому зраділа, бо рукавиці не ношу взагалі, тож муфта мене дуже спасала цю зиму

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мені отакий варіант козирька подобається
    Я з першою вагітністю ще задовго до пологів купила у друзів тако-трансформер б/у. Якось не дуже задумувалась про + і - візка. На що були гроші, те і придбали. Прогулянку теж купили б/у за невеликі гроші. А тепер і нового чогось хочеться і фін. можливостей трохи більше є ніж раніше. А по рос. форумам відгуки по візкам читаю, а там багато мамаш-фанаток, по 5 візків міняють і порівнюють різні нюанси. І прикрашають візочки не махровими рушниками-подушками, а кольоровими матрасиками, козирьками від сонця, теплими муфтами - і гарно і зручно.

15. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дівчатка, може хтось має таку Delti Dot
    Вага по опису 7,5 кг, а по відгукам тяжча і кажуть, що дуже тяжка в ходу і на бордюри важко заїзжати. Поділіться враженнями...

Останнє редагування: 29 Лютий 2012
  16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

як кажуть " каждый с ума сходит по своему " ))))
    там якраз на бебіблог особливо багато таких коллекціонерів візочків.

17. loreniya

мені пальці промерзають від одного читання про це... я муфти не мала, а замовила на кідстафі хутряні варєжки на двійному флісі і пришила їх до ручки каляски. але я в руки мерзну - кажуть всі з низьким тиском мають холодні кінцівки...

---------- Додано в 09:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:01 ----------

я теж не хочу рушиків - подушок... я розумію впринципі що як світить сонце дитині в очі то ліпше накинути пеленку і затінити, але чого не перестрахуватись і не подумати про це при купівлі візка і не взяти завідомо добрий. Або вдосконалити свій візок і не мучитись.
    виробник і сам може нашити по 3 капішони по два чехли на ноги /на зиму і на літо/ і всякі муфточки і прикольчики, але не всім то треба а ціна зростатиме. Так що я маю те що маю - бюджетний візок і свою фантазію... Я не фанат візочка, маю 2 /і то тому що один ще на продажі/ маю 1 поньє і 1 слінг. Тобто я взагалі не фанат - все по одному...

18. Corena

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я собі окремо замовила муфту і дуже задоволена нею. Руки дуже мерзнуть і навіть в товстих флисових рукавицях. А в муфті було тепленько, навіть тоненькі рукавички не одягала.

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Nastylove, я теж зараз таку придивляюсь.

Статус теми:
Закрита.