Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Котя

Котя Оптимістка :-)

Відповідь: Дитячий візок (2)

Дуууже сподобалась розкраска:girl_tender: Напевно мені вже просто дуже хочеться літа:girl_in_dreams:

2. madchen

madchen Member

Дівчата, може комусь з вас доводилось купляти нову раму до візочка? Бо наша варріорівська рама тріснула, нам її заварили, ще поки їздить..але вигляд вже не той явно, хоч і все акуратно зроблено/замальовано... Це мене досить дражнить, бо постійно здається, що кидається в очі всім... А так, як люлька і прогулочний блок в ідеальному стані, то продати візок можна на ура. Та з такою рамою буде це проблемно...

3. loreniya

loreniya Well-Known Member

спробуйте на сервысному центрі - я купляла наприклад новий капішон, але була проблема - треба було самому їхати в київ бо вони не присилають

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а в мене така дилема зараз: хочу продавати свій 2 в 1 і купити прогулянку легеньку. але мене муляє питання, чи перезимуємо ми наступну зиму з прогулянкою? Доці буде 1,5 роки, полюбе схоче ще возитись, не впевнена, чи будемо ще спати надворі, але все ж, важко напевно з легеньким возиком на маленьких колесах по снігових заметах і сніговій каші в час відлиги... ну і суттєво холодніше, напевно...

5. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

сумніваюся, але вийнятки, більшість дітей любить бавитися на снігу, з маленькими колесами типу як в джеобі буде важко, але багато мам їздить, я б брала більші колеса, типу як в капеллі, бо з малими я осрбисто намучилася.

6. Corena

про колеса я знаю, але не зустрічала я тростинок з нормальними колесами

7. Котя

Це все залежить індивідуально від дитини. Я теж думаю, що дитина в такому віці захоче ще возитися, але візок в сніг можна успішно замінити санками:girl_yes: А в слякоть з легкою прогулкою буде таки важкувато.

8. Tanju

Tanju Well-Known Member

Нам минулої зими було 2 роки, а візок все рівно час від часу ще був потрібен. Свій трансформер я на той час також продала і купила просто легшу прогулку. Я вам скажу трошки помучалась зимою з нею, колеса маленькі, капюшон мілкий вже також був, більш такий собі літній варіант, одним словом трошки шкодувала, що вже нема прогулки з транформера.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

думаю ви праві...
    тут або залишати трансформер ще на одну зиму, а на літо купити полегшений варіант тростинку. Або продати трансформер і купувати надійну перогулку, не надто важку але і не тростинку. Щось тіпа як от капелла, де і на літо прогулка достатньо простора і відкрита, і на зиму закривається добре і колеса достатьного розміру аби не буксувати на снігу.
    Якщо ж вам візочок потрібен ще й щоб десь заїхати в магазин затаритись чи на ринок, то тим більше корзин більш-меньш пристойних в тростинках не буває, а в звичайних прогулках є.

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ходила сьогодні дивитися прогулянки. В цієї вага підкупляє, заявлена 5,5 кг, продавець казав в межах 6,5 буде, але там вузьке сидіння і важко опускається спинка. Подивитися вживу поки не було, можете щось сказати по цих недоліках?

І мені дуже сподобався. Він легусінький! Тобто при заявлених 8 кг більше точно не має, ну і взагалі приємний такий в руках. І комфортний виглядає. Але я на таку ціну (1380) не розраховую, бо ми більше слінгові, ніж возикові, без потреби. Але хто шукає щось на постійно раджу подивитися.

Ну от, подивіться бебе бенні, колеса там як для тростинки супер.

11. Corena

дякую, тільки то не тростинка. там механізм складання - книжка. мені тоді нема сенсу поки продавати той, що є.
    а купляти я планувала не в нас. а зі штатів замовити. а там, в принципі, всі возики з малими і дуууже малими колесами.

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ой, перепрошую. Якщо вам то суттєво, то так. Але складається вона - раз і готово:) я пробувала.

13. mokhnatska lesia

а які там ще є крім грако? цей також великий і важкий візок і колеса бажають бути кращими, брат в Бостоні купив новесенький і то через автокрісло, бо такий там закон і воно мусить бути і відгуки не найкращі, але скадається він легко

14. Corena

та багато різних є. я на грако не дивлюсь навіть, бо вони мені по дизайну не подобаються, якісь грубі і темні виглядають.
    зараз пригледіла собі таку тростинку Міа Мода за 100,95 $ :)

15. Котя

Corena, таку на зиму я б Вам точно не рекомендувала:girl_nea:

16. Corena

та знаю. я вже думаю, може то свою спакувати до наступної зими, а літом катати куплену прогулянку...

17. mokhnatska lesia

на літо не поганий варіант, а на зиму колеса і козирьок не дуже, хоча в сидячому варіанті можна закрити добре від вітру, а при спанні не знаю, і щось не видно щоб був спереду бампер, а як на мене він потрібний. Зате напевно легка, але корзина не для покупок, а лише відерко+лопатка і паски

18. Corena

капюшон там великий, на фото він складений в половину. корзина не велика, звісно, але я ж не возик в супермаркет купляю :), а дитину возити.
    то я ще в роздумах, тільки приглядаюсь. вага пише, що 7,8 кг.

19. loreniya

loreniya Well-Known Member

20. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Дивилась сьогодні на південному Веbe Beni 4Runner, все сподобалось от тільки амортизації майже нема, якщо порівняти з ТАКо - то взагалі нема. Продавець порадив брати каляску з кращою амортизацією - вона і по сходах спуститься нормально і дитина в ній всі камінчики не відчуває.
    Приглянулась каляска ТАКО Perso, але це нова модель тому відгуків мало....
    Особенности:
    - вентилируемая пластиковая люлька, с регулировкой вентиляции;
    - подголовник в люльке регулируется ручкой, которая находится с наружи, как у Итальянских колясок;
    - чехол с высоким бортом - хорошо защищает от ветра;

http://klumba.ua/strollers/tako/perso-2v1/fotos/#3

Статус теми:
Закрита.