Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

зубовий :)
    ті ж тако набагато мьякші :)
    знаючі роани як дуже мьякі візочки, цей зовсім не такий.
    Дивилась його в тому ж магазинчику на південному де й візочок САМ.

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

А амортизатори хоч якісь є? Бо один продавець мене запевняв, що такі дубові візки (мова про прогулянкові йшла) в процесі використання пом"якшуються.

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Шукаю прогулянку на теплу погоду гуляти по району. Основні вимоги, щоб була легенька і дитина могла з комфортом в ній подрімати. Особливої міцності не шукаю, бо маю Маріту з серії всюдиходів, але таскатися з нею літом не хочу. Ну і ціна щоб не кусалася. Наразі приглянулися такі

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

X-lander XS

Milly Mally Venus

Bertoni Piccadilly

Схиляюся до першої, бо найлегша. Порадьте, хто стикався з цими прогялянками.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

помьякшуються яким чином? роздолбуються?
    У того візочка є задні амортизатори, але чи то вони не відрегульовані чи то такі є, але тверді, не мьяко пружинять а втиснулись і підскочили, плавно понатискати вниз не виходить. На передніх здається взагалі немає. Ви кращє самі гляньте, бо може у нас різні вимоги до візочка.

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

а я би обрала другу.
    Всього на 1,8 кг важча, це не так суттєво.
    Проте якщо на літо і щоб дитина спала то отой козирьок на капюшоні кращє від сонця закриває
    Далі якщо звернути увагу на верх спинки, то в першому варіанті там просто пряма спинка і хто зна як вона прилягатиме до капюшону коли буде в горизонтальному положенні. Капюшон там дуже легенький і здається мені що до спинки не прилягатиме плотно, тому може задувати.
    В другому візочку наверх і за головою йдуть мьякі бортики, які і підтримують дитину і створюють додатковий комфорт, і тоді фартук капюшона внизу при розкладеній спинці крашє прилягає.
    Також у другому є кишенька на капюшоні, і це дуже зручно
    Там ще є смотрове окошко на капюшоні і сам він при вотребу дуже добре опускається вниз.
    Перший візочок цим похвалитись не може

5. loreniya

loreniya Well-Known Member

а чим це погано? він до речі має можливість встановлення "зимових" коліс - купуються окремо. Прохідності цього візка я особисто дивуся - він реально всюдихід. і акуратний. Окремо продається текстиль - раз і у вас повністю новий візочок! можна купити 2 набори текстилю і міксувати в любому порядку.
    москітна сітка там - мєчта, ще на ручці є ремінь безпеки - мама одягає на руку на випадок якщо раптом відпустить ручку.

передні колеса в візку не є суттєвими як на мене - вся амортизація покладена на задні колеса, передні для стійкості і маневреності - це як в трактора задні великі, предні так собі. В мене за 2 роки активного користування в візку передні колеса в гарному стані,а задні в дуже посередньму. Обираючи колись новий візок я буду керуватись іншими принципами ніж ті по яких я орієнтувалась вперше.
    Це обов"язково буде 4-колісний візок з великими капішонами на прогулянку і на люльку, з великими колесами - в ідеалі щоб були зимові литі і літні дуті колеса. Буду читати відгуки щоб тканина не вигоряла і щоб то все гарно і легко пралося. Вперше для мене був вирішальним дизайн... не виключено що на другу дитину знов буде АВС...

Сестра купляла на ура - в жодному магазині його не можна було побачити і помацати, тільки по каталогу.
    коштував би він 5 тис, він би був дуже популярний, а так він залишається рідкістю.

Я нікого не переконую, просто хто розглядає таку цінову категорію 11-12 тис, може розглянути як варіант.

Останнє редагування: 20 Лютий 2012
  6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

та трохи дороги в нас напівєвропейські, а про тротуари мовчу ващє

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

звідки і відколи це? як то зїжджати з бордюрів чарівно-нерівної висоти?

абсолютно теж ніц не маю проти, але за ціну 12 тисяч купила б 2 різні - гламурний і квінні для поїздок
    але то не моя цінова категорія. маю ерго, кишеню, сзк, ше докуплю 2 шарфи, візок-трость легка є Софіїна - найдешевша міцна джобі, тому люльку з шасі і переноскою 3 в 1 не бачу змісту купувати за баснословні суми. Більше 5000 грн не дамо точно, а взагалі планую вкластись в б\у варіант в 2000 - 2500 грн. - думаю на рік з головою вистачить. Ліпше якусь гламурну бздуру чи дві чи три купити для гарної фотосесії і зробити пару фотосесій, аніж переплачувати за візок такі гроші.
    Це МОЯ особиста думка.

7. zaba

zaba Well-Known Member

Рік тому також шукала легку прогулянку для малого і бачила ті три візки, перший, не є продуманий до дрібниць. Другий дуже мілкий (в мене малий дрібний, але як я його туди посадила то йому було тісно), а в Бертоні, як на мене маленький дашок.
    Тому я зупинилась на Coletto Enzo [​IMG]
    Має дуже класний дашок, легка і маневрена.

8. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

і мені він дуже сподобався, бачила такий на вулиці, шкода що не спитала де купували....

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я вот тут полізла в нет ще раз про нього почитати, і дочиталась що в них шассі 60 см і на їх шассі встає автолюлька максі-козі, а цей факт змущує мене ще раз піти вплотную передивитись цей візочок і можливо дещо змінити свою думку.

10. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

це той двохповерховий що зі сторони Щирецької??

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

його вже там немає.
    зараз зробити дитячу аллею яка веде в дитячий пассаж.
    від "рік авто" на протилежній стороні ТЦ Карпати, вхід і пішов довгий коридор з магазинчиками ( раніше там були труби, кабеля, всякі водонагрівачі) а тепер зробили суто дитячі магазини. То туди переїхали і "все для малят" отой двоповерховий, і ще купа магазинів. Я там бачила той роан 4 раннер

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Вот-вот, подивіться-подьоргайте ще разок:girl_yes2:. І враженнями поділіться.
    Я вже сама себе замучила з тими візками. Спочатку хотіла одне, тепер вже схиляюсь до зовсім іншого варіанту. І ось цей бебе бені мені найбільше по всім параметрам підходить і по ціні також.
    В мене Тако прогулянкова зі здвоєними колесами. Ми купляли її з рук і продавець нас запевнила, що вони користувались нею дуже мало. Скоріше за все так і було бо після трансформера я не могла її возити перший час, в мене аж руки змучувались. Але зараз вона реально набагато м"якша ніж раніше і якщо натискати на ручки то візок пружинить. Якщо критично оцінити колеса - то вони в дуже хорошому стані, не хитаються (вчора чіко мультивей бачила з перекошеними передніми колесами). Мабуть ті дубові амортизатори з часом просто притираються чи що.
    ГГГ, куплю нову каляску і дам малому на ній поскакати, щоб м"яко їздила,якщо нічого не трісне і не відломиться:girl_haha:

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

І я :)
    з одного боку хочу щоб було і зручно і комфортно і дивився візочок на рівні, а з іншого боку не хочу понакупляти купу візків.
    Юлька наша практично з 1,5 річного віку перехотіла іздти візками, тобто їздила якщо мені було треба десь з нею їхати, але вже без захвату, відповідно як їй було 1,8 ми продали нашу основну прогулку і лишили тростинку. І після 2-х рочків вже вдосталь находишись ногами мала знов полюбила візочок, і навіть зараз з задоволенням ним би їздила якби ще нормально в нього влазила.

Зараз дитина буде літня, відповідно ну до зими відкатаємо ми люльку наприклад, далі було б непогано перейти на прогулку. Літом коли дитині буде рочок то цілком ймовірно ми сядем в тростинку щоб не жаритись в тяжкому трансформері, а там ще зиму відкатаємо в утепленій прогулці і далі по суті основний візок нам буде не потрібен. Якби щось то докатаємось в тростинці.

І от власне не хочеться купувати люльку, потім бавитись - продавати її, потім вишукувати прогулку яку відкатаєм рік і знов продамо... тут був би доречним якраз трансформер.
    А чоловікові показала вчора бебікар люльку, і забракував нам наш тато її. Каже таке чудо він в машині возити не буде, та й не факт що вона в ліфт по довжині влізе.

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

а я думаю чуть інакше.
    Коли я Юльку в 5 місяців поклала в прогулку, вона важила порядку 8,5 кг, ну і думаю була просто залегка і візочок вона не навантажувала достатньо, аби він мьяко їхав. А потім коли вона доросла до 14-15 кг, то вже своєю вагою на ті амортизатори туснуал і він так не скакав на кожній ямці, бо під вагою її мав більш плавний ход.

14. loreniya

в мене АВС 4 тек, правду кажучи бордюрів я просто не замічаю, думала що то ніхто не помічає. просто їду і все... я про колеса веду до того що краще коли тільки передні маленькі, бо коли всі 4 маленькі то враження що везеш теліжку з супермаркета. Хоч, до всього звикається - люди і зимою з тростинкою джобі якось їздять.

може хтось їздить на такому Bebetto Magelan

як він, не ламається?

найшла обзор
    http://klumba.ua/articles/reviews/bebetto-magelan/
    що значить польський текстиль? що в ньому поганого?
    Капюшон сильно трещит при регулировке - в смислі шарудить тканина чи тріщить щось?
    чи ляпають ті колеса на маму болотом? в мене в АВС постійно купа болота під бризковиками, як би не вони було б мабуть на мні...

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

моя прогулка стоїть в коридорі замість складу для одягу. І оце я вже кілька разів ходила і дьоргала і вона пуста м"яко пружинить. В общєм, треба іти і дьоргати ту бебе бені і вже не дьоргати себе :girl_wink:. А то чоловік мій навіть не хоче говорити на ту тему "ти ще 100 разів думку зміниш" і всьо.

А мені знову ж подобається Bebe Beni Izzy новинка 2012 г. от Roan Я її вживу на південному бачила. Продавець її буквально однієї рукою склав і розклав. А головне спальне місце досить просторе.

16. loreniya

класна. 1300-1400 коштує в неті, а так цікаво скільки? і цікаво де є. мені голуба сподобалась дуже. люблю такі форми і колеса нічого вроді.
    жаль відзовів поки нема... як там все попрати, цікаво...

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

На південному є. Я погано на ньому орієнтуюсь. Якщо іти по тц Карпати з кінця перейти ті дитячі магазинчики про які говорила Ніколь, вийти на вулицю в прохід і повернути наліво в дворик то там справа є магазин з візками (хтось шось зрозумів?) і там є ця прогулянка. Здається, що продавець так і назвав ціну 1400 грн. Там ше був подібний візок але оцей виглядав явно добротнішим і дизайном і колесами.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я зрозуміла, сама там візочки вчора дивилась, але чи поясню я кращє ? )))

якщо йти від піраміди з іграшками тим туннелєм-проходом що веде до господарських магазинів і парковки перед ними, то от в тому проході один з правих магазинчиків, він якраз на куті внутрішнього дворику.

19. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

[/COLOR]
    має одна мамочка, з якою гуляєм, то вона не дуже задоволена, бо часто скриплять колеса, то мусить змащувати, козирьок регулюється з тріскотом, але не тканина, а сама система така тріскуча, хоча не знаю, можливо можна там круцькавку відрегулювати на капішоні, а ще спинка коротка, відповідно коротке спальне місце і нема куди сперти голову дитині після 2 років, але діти і в 1,5 є височенькі, і підніжка не дуже зручна для дитини старшої, але люди купують і користуються і болотом не бризгається

20. loreniya

mokhnatska lesia дякую за відклик!
    цікаво, вже 3 дні шукаю собі прогулянку і замітила що багато фірм мають візочки чуть не клони! мені подобається такий типаж візків

як в дописі
    або такы як вчора роан прогулянковий. Мене дивуэ що фырми не сваряться за дотриманна авторського права - часом не зразу бачу яка фырма - такы схожы вызки!!!

Статус теми:
Закрита.