Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

Та взагалі в нас є прогулянка, просто це меньший варіант, бо не завжди зручно з собою Quinny тарабанити, наприклад в машину, щоб автокрісло потім на колеса поставити можна....та і літо скоро і на відпочинок не буду з собою тягнути знову великий візок(навіть просто на природу, або на озеро)

2. madchen

madchen Member

а що є такі возики, де капішони опускаються одночасно з сидінням? в нас крісло саме по собі, капішон теж...

3. olangel

малось напевно на увазі такий варіант[​IMG]

4. Talya

Talya Well-Known Member

Оскільки маю майже півторарічний досвід використання візочків, то напишу про наші. До 5 місяців їздили у візочку Adamex X-trail [​IMG], нам її позичили, тому не перебирали)) Справді, це маленький танк, плюсом є класна амортизація і "непробивність" для вітру-дощу-снігу. Колеса - мрія, їздять по сходах, заметах і т.п., але коли їх зняли, щоб підкачати, то відчула їхню усю вагу разом! тому мінус - вага - написано 15 кг, в реалі, здається більше і неповоротність передніх коліс. Але ця коляска вже відвозила 3 дітей і при цьому в класному стані дотепер.
    З 5 місяців і до сьогодні ми їздимо в Inglezina Magnum (шасі Allum) [​IMG]
    [​IMG]. Це трансформер. Блок Магнум - просто знахідка! Мякий, вмісткий, комфортний! Дитина досі спить в ньому "врозвалку". Вага 12 кг, тягаю догори разом з дитьом, скаче по сходах. Мінус в шасі - майже нульова амортизація (колеса трохи прорезинені), але зараз моя дитина просто "тащиться" від того - засинає відразу. Ну і дороги в нас більш-менш без ям, та і блок має мякий захист. По снігу їде добре, по заметах - гірше, але фіксую передні колеса і їдемо. Капюшон глибокий, в сидячому положенні - опускається до бампера, чохол на ніжки має теж утеплювач, тому не мерзнемо. Мінус - бампер! я його просто зараз зняла, бо він не пластиковий, а металевий і фіксується як висота в кріслі для годування - треба наосліп попасти тими дирочками в защіпку! з першого разу - нереально. все решта - супер! ну і для наступної дитинки, мабуть, куплю шасі ерго-байк, або матрасик) ще не визначилася. Переться класно - вся оббивка повністю знамається. (тканина натуральна, але не запацькується)
    Влітку каталися в coletto enzo classic. [​IMG]
    Вага - 6 кг. Піднімаю разом з дитиною. Капюшон має ще козирьок, плюс розщіпається ще один сегмент з віконцем і тому опускається до бампера. Коли вперше взяла її - думала розвалиться, але вже відкатали її влітку і восени - і нічого їй не є. Складається тростинкою (не дуже подобається. бо брудниться від переднії коліс капюшон), але в наш багажник вона повністю вміщається без складання. Плями витираютсья вологою серветкою. Для мене також важливою буле наявніть перетинки між ніжками, тому ременями навіть не користувалися. Чохол на ноги - маленький, але нам від вітру вистачало, тому що ця коляска була потрібна нам на теплу погоду.

5. olangel

Буду вихвалятись!!! :)
    Замовила все ж таки ось таки візочок [​IMG] і ось таку сумку до нього [​IMG]
    Хоча і було купа думок на рахунок цього візка, він все ж таки мав бути мій!!! А все це із-за того, що як раз була акція на нього і візочок+сумка мені обійшлись в 115€ :) (мало того, що він набагато дешевший ніж в Україні так ще і знижки правдиві... )
    уря, уря, уря))
    Пи. Си. Як отримаю, то відпишу як враження..

Останнє редагування: 3 Лютий 2012
  6. VERO

VERO Well-Known Member

І я, і я буду вихвалятись. Ніколи би не подумала, що замовлю колясочку, яку на очі вживу ніколи не бачила. Перерила весь нет. Чоловік вже сміявся, що машину ніколи так довго не вибирав, як я коляску. Потім побачила- моя. Модель нова, тому ніде немає виставленої. А ще не сезон... Замовила... і задоволена.
    Колір такий, як на фото. Міцна, простора. Всередині все щільно і м'яко (тобто дитинка не має об що вдаритись). Пройшла краш-тест моїм старшеньким (23 кг): місця поспати і йому би було достатньо. Складається на половину і стає чемоданчиком з ручкою. Ручка телескопічна,покрита штучною шкірою, регулюється по довжині. Підніжка велика і теж регулюється. Капішон має оглядове віконце з москіткою, опускається до бампера, захищає дитинку навіть в лежачому положенні. Спинка опускається на ремінцях, тому варіантів нахилу є безліч, до майже горизонтального і наближеного до 90 градусів. Корзина мілкувата, але широка, тому містка. Бампер регулюється по висоті, оббивка на ньому защіпається на замочку. Є ремні безпеки і перекладина між ножками. Рама хромована, чорна. Колеса одинарні, передні можна закріпити. Чохол широкий, дитинку добре накриє. Все знімається і переться. Заявлена вага 9-10кг. Не переважувала. Гарантія від виробника 2р. В нет. магазині запевняли, що дійсно все міняють, ремонтують і повертають гроші без проблем. До речі, до 14 днів можна повернути (пересилка за власний рахунок). Найдешевші пропозиції- на стафі.
    Поки недоліків не бачу. Комплектація біднувата. Могли би ще сумку і москітку добавити. При токому чохлі і капі потреби в дощовику не бачу. Побачимо, як буде їздити:girl_wink: Надіюсь, що не розчаруюсь)))
    Реальні фото і детальний опис тут.
    http://forum.materinstvo.ru/index.php?showtopic=1528910&st=20

7. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Дуже вже мені сподобався візочок Cam Combi Family Duetto
    http://klumba.ua/strollers/cam/combi-family-duetto/fotos/
    можливо хтось користувався ним? бо читала коментарі на Клубі і вони дещо не однозначні..

чи вже краще брати Chicco, бо вони моделями досить схожі
    http://klumba.ua/strollers/chicco/2007_trio_enjoy/fotos/

8. Lamara

Lamara Well-Known Member

Невтрималась : Сумасшедший:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

9. VERO

VERO Well-Known Member

Мася, Вам просто подобаються такі маленькі подвійні кола, чи Ви вже пробували їх возити? Як на мене, то вони непрактичні, особливо для трансформерів. По рівній поверхні їдуть суперово, а по мінімальному бездоріжжі- треба помучитись. Ще і сніг постійно буде забиватись. А в колясках Chicco кола завжди були найслабшим місцем. Деякі мережі дит. товарів тому і перестали їх реалізувати. А щоб замінити на нові (через сервісний центр), треба викласти біля 600грн.

10. Lamara

Lamara Well-Known Member

в мене ось така прогулянкова
    Ніяких проблем за рік часу не мала. Дуже вдала модель. Легка відносно (8 кг), одна з найширших сидінь, та довга по довжині. А яка витривала!!
    Купувала її меньшому сину. Але катала двох! Перекладину причіпала ззаду, старший сідав на неї, ніжки над корзиною і ляпота. Ще й нашу дівчинку відкатає.
    Проблем з колесами ніколи не мала. По снігу, піску - без проблем. З часом почала поскрипувати, але то не проблема, змастила і все ок.

11. Talya

Talya Well-Known Member

в нашій coletto enzo діаметр коліс 13 см (так написано в характеристиці, поміряти не маю можливості зараз). сніг-пісок-болото - це просто кошмар((( возик не їхав, застрягав, я його просто пхала, а колеса сунулися як санчата. в інглезіні також колеса такого плану, але там вже діаметр значно більший - 22 см- ляпота)) ніяких проблем!

12. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

В Cam діаметр коліс 18 см. - золота середина )))

VERO, от я й не знаю чи взяти легку СAM, але мінусом є колеса, чи взяти трансформер типу ТАКО і думати як його по сходах зтащити чи витащити якщо в разі ліфт не працюватиме....

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ви знаєте, аналоігчні думки і в мене, особливо після того як подивилась САМ вживу, і пощупала її всюди, вона мені не йде з голови.
    особливо оцей варіант:
    І вже маючи досвід попередніх візочків я розумію що оті маленькі колеса то її найбільший мінус. Ну і ще ручки-роги, без регулювання по висоті і не дуже зручно штовхати візочо однією рукою. Але там така велика люлька, а наощупь матеріали не до порівняння з ТАКО. А те що вона 56 по оклісній базі взагалі казка - заїде в найвужчий ліфт тільки так...

А ше те що на те шассі можна ставити автокрісло при потребі, і що в складеному вигляді не багато місця займає....

Амортизація - ну звичайно вона є але доброю її не назвеш, але і не табуретка як мені здавалось

Короче як мене не попустить чи мене не відмовлять, то прям не знаю, може на цій зупинюсь.

Дівчата, хто реально користав такий візочок? що скажете?

14. Osya

Osya Active Member

Я мала подібний Chicco Trio, літом і осінню було дуже зручно їздити, зимою коли сніг мокрий то є одна незручність, але мені потрібно було щоб візочок був вузький(вхіжні двері в коридорчик 57)

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

В моделі ELEGANT FAMILY ручка регулюється по висоті.А ще в них є інший варіант ручки у COMBI SYSTEM
    Але відгуки по візкам якісь дуже різні. А де ви дивились на візок?

16. kati

kati Well-Known Member

чоловіка сестра. Після року користання(рівно) колеса всі дивляться в різну сторону, тарахтить по дорозі жахливо, амортизаціі ніякої..за такі гроші я б не брала того візка

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

варіанти з такими ручками вже на 1000-1500 грн дорожчі від тих "рогатих" ручок.
    візочок вживу дивилась на південному, в тій алеї яка раніше була господарською (та що починається від рік авто і йде по ТЦ карпати вглиб південного) , а тепер зробили сути дитячою ( іграшки, речі і т.д.).
    Пасіб, це якраз саме те що мені підказує здоровий глузд. Сьогодні ще бачила подібну калясочку на вулиці так її трясло дісно по снігу капітально і вся вона скрипіла на морозі страшенно.

І підсумовуєчи....

що мені таке знайти щоб воно влазило в ліфт ну до 60, більше не влізе. Щоб була добра амортизація, і нормальні колеса, щоб була здручна і бажано велика люлька, щоб був прогулянковий варіант добре закритий і також зручний... а? хелп мі пліз...

Купувати візок за 6 штук теоретично можна, але муж того не зрозуміє )) та й реально той же здоровий глуз мені підказує що і за менші гроші можна знайти аналогічні варіанти.

Купувати два повноцінних візка нових - конкретно втрачу коли буду продавати як б/у.
    Купити б/у роан і відкатати ним з липня по кінець зими а далі пересісти в нормальну прогулку, по грошах вийде так само як купувати більш-меньш пристойний трансформер.

Тростинка звичайна у нас і так є як ну дуже легкий варіант в дорогу.

Чому як воно гарне ззовні то або неякісне або колеса маленькі. Чому як колеса великі і все добре закрите так або ціна висока, або в ліфт не влазить.

Я тут так тішилась наявності ліфту, чоловіку казала що пофіг тепер на той 6-й поверх, можу любий візочок брати, а як виявилось не все так просто )))

18. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

А моя знайома відвозила в СAMі малу да двох років по вуличках Городоцької - і дуже навіть задоволена, доглядала за нею як пише в інструкції, коли починала скрипіти - змазувала, я спеціально їздила дивитись як той візок виглядає після 2 років - то ще навіть дуже і дуже класно - все на місці, нічого не зламано і не відірвано, а по тканині і не скажеш шо була колись прана. Брала вона її також у нас на Південному. А ТАКО по вазі як танк, а ще якщо туди дитину покласти і щось в корзинку то добрих 20 кг вийде - як такий візок пхати???

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

якраз на рахунок пхати - ніяких проблем, їх злегка штовхаєш і вони самі їдуть. Звичайно як дитина важить вже 15 кг - тоді складно, а так нормально абсолютно. А вот піддянти той тако з дитиною, от це питання.

Хоча от вчора дивилась їх, то без дитини я той візочок піднімаю без особливого напрягу, цікаво як би я його по сходях несла якби ліфт зламався.

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

маєш ще 21 тиждень до роздумів..твій візок ще прийде до тебе..повір:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.