Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

Я теж цікавилась цим візком. В неті справді дуже багато хороших відгуків про неї. І на якісь наріканя на колеса не натрапляла. В центрі в магазині бачила жінку з таким візком - то вона була задоволена ним. В Антошці є цей візок, подивіться, повозіть.

2. olangel

olangel Well-Known Member

та напевно замовлю(кум завтра їде, щоб встиг купити)бо за такі гроші я навряд чи щось тут ліпше знайду.
    а беру на літо для подорожей, зручно, що автокрісло туди кріпеться... єдине, що в коплекті не йде сумка як в звичайного Заппа, але думаю можна знайти окремо.

3. Angel

Angel Well-Known Member

Я в свій час дуууже його хотіла,він мені найкращий з всіз прогулянок. Але зупинило лише одне- фіксована спинка,тобто не робиться в лежачий варіант. Мені це було дуже важливо. Наприклад поїхати на природу чи на море,дитина в обід засне,і сидить бідолаха :) Є вже ці новіші моделі,в яких спинка кладеться так само я в вашому Заппі,але ціна вже дуже висока

4. olangel

неее, ну 3тис я б за нього не відвалювала. просто кум з Нідерландів їде, там вона потолок 200євро і доставка виходить нахаляву)

5. Tanju

Tanju Well-Known Member

А не насторожує відсутність бампера? бо не всі дітки із хочуть їздити з пристібнутими тими ременями

6. kati

kati Well-Known Member

Я того візка не розумію...
    це одне,
    а друге спинка не робиться в суто сидяче положення, дитина там постійно нпід кутом напівлежить.
    В дворі є такий візок, то як я дивилась, дівчинці,приблизно в півтора року не альо як там було зручно

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

А, це не лежаче, бо по фото щось не дуже зрозуміло ?

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це умовно лежаче. Дитина тіпа лежить але просто сидить лежачи.
    Лежаче - це коли лежить в одній площині.

9. Talya

Talya Well-Known Member

тут все навантаження йде на спину. то ніби крісло перевернути. ну не розумію я такої конструкції, чесно. то хіба для прогулянки, а не для сну. вже вище писала, що в подружки мала відмовилася спати в такому возику надворі - так і з 6 місяців гуляли.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну загалом моя думка така сама, тому такий варіант прогулки може бути як тимчасовий, на відпочинок брати, чи ще десь так щоб недовго їздити. А так як дітки ще багато сплять на вулиці, то може вони і сплять в такому положенні, але згадуючи як в розвалочку спала моя мала в прогулці, то такий варіант лежачо-сидячий нам би не підійшов.

11. madchen

madchen Member

Це я можу сказати про наш візок Tako Milli Way. Це реально класний возик, хоч і не надто дорогий. Єдине, що нам продавець умудрився підсунути раму від варріора, ну і як результат прийшлоь її перепаяти((
    Ну а взагалі, то :
    люлька велика, тепла, нам підійшла супер в зимово-весняний період;
    прогулянка багатофункціональна, з великим капюшоном, зверху можна відкрити віконечко з сіткою. До тепер використовуємо прогулянкове крісло для возіння малого в машині...
    корзина велика, колеса великі надувні...

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

на мій поглядл у варіора саме рама більш вдала ніж у Tako Milli Way ( яка є по суті Тако прінцесс). У варіора передні поворотні колеса чуть дальше розташовані від передніх, відповідно стійкість каляски краща. Це так візуально виглядає, бо у прінцесс вже надто якась коротка ця рама в плані відстані між колесами. Так що розглядаючи рами, варіор навпаки зручнішим здається.

а цьогорічні новинки від тако: Тако Ingis Go та Tako Cruze Tissu також непогано виглядають.

13. olangel

Ну на рахунок такого положення нічого не маю проти бо маю ще quinny buzz і там так само прогулянка гамак.... І в автокріслі ножки до гори припідняті.... Та і судячі з того, що коли спимо в ліжку і малий не засне поки ноги на мене не закине))) то думаю, що буде все у нас гуд)
    Та і ще ранійше скидувала статтю про сидіння-гамаки де описується, що така конструкція визнана корисною для дитини.

14. kati

kati Well-Known Member

Вашій дитині лише 3 місяці...звісно що зараз їй зручно в такому положенні. Але після року діти не хочуть отак напівлежати чи спати ногами до стелі)))

15. olangel

То ви з власного досвіду?
    Та і до того часу можу 150 раз все перепродати і купити ще інші + користуюсь слінгом і рюкзаком...
    вже мааайже 4 :)

16. kati

kati Well-Known Member

так. в старшого був візок, де спинка поівнітсю вертикально під 90 град. не робилась, то він страшенно нервував ,хотів сидіти вертикально, а не напівлежачи...а бампер у візка був на рівні майже колін то і триматись теж було не зручно.
    Тому я тільки за класичні візки, з нормальним сидінням і спинкою, яка окремо регулюєтьтся від повністю лежачого до повністю сидячого

звісно можете

17. madchen

madchen Member

Оце точно!!! Наш теж хоче бачити все і всюди, навіть, коли сніг мете:)))

18. Януся

Януся Well-Known Member

Щодо Quinny Zapp Xtra... Має її Янусина коліжанка по пісочниці. Не сперечаюсь, візок виглядає стильно і неординарно. Купляли вони її також закордоном, на той час дитині було більше року. Відповідно дівчинка вже не спала на вулиці, лише їздили нею від будинку до стадіону, брали на відпочинок. Коли мама нам показувала типу лежаче положення дитина там виглядала дивно, ноги стирчали догори.
    Тобто як варіант прогулянки, що дитина там тільки сидить, можна брати, а спати більшу дитинку я не уявляю як там покласти.

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і я свої 5 копійок вставлю..ми мали скромніший візок, але такого ж плану, як КВІННІ..з умовно лежачим варіантом прогулянки...в 11 місяців ми купили класичну прогулянку з повним широким лежачим,бо Марек підріс і таки не дже зручно стало спати, а він надворі завжди засинав..тому до року можете ще їздити на такого плану і отримувати задоволння,але потім доведеться ще візок купити...
    [​IMG][​IMG]

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і я вставлю )))
    якщо візок купується щоб десь колись в гарну погоду проїхатись а весь решта час носитись в слінгу то одне.
    Якщо візок купується як основний вид транспорту дитини, і в ньому дитина постійно гулятиме, їздитиме, спатиме на вулиці, то дуже практично ( це я кажу з власного досвіду, а не теоретично) коли при опусканні сидіння, капюшон залишається на місці. Тобто не уєзжаєт назад разом з спинкою чи сидінням .
    Я не фанат гуляння в дощ, тому не в ньому справа.
    Але от наприклад вітер, капюшон мав би захищати від вітру, ну хоч трішки. Капюшон в сонячну погоду мав би трішки захищати від сонця. Коли капюшон їде назад разом за сидінням, то він вже не надає такого ефективного захисту. Для мене це мінус, при чому як для літа так і для зими. Особливо для дітей до року.
    Більше того, кльово і мегазручно коли капюшон має ще додатковий козирьок. Ми його не мали і я про це дуже шкодувала.

Статус теми:
Закрита.