Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Я вже приглядаюся до візочків, бо зі старшого маю тільки прогулянку Іззі, а оскільки вона лицем від мами, то користати її планую як мінімум від року малятка. Чесно кажучи, з Дми до року ми набагато більше носилися в слінгу, ніж возилися у візочку, але може цього разу буде інакше. Поки що розглядаю 3 варіанти, може хтось мені порадить, який краще обрати:
    1. Rico Brano Ecco http://beybik.com/p83004014-unversalna-dityacha-kolyaska.html
    2. Adamex Galactic http://kidlife.com.ua/kolyaska-adamex-galactic.html
    3. Camarelo Quipolo Carera http://kindermaniya.com.ua/p33545342-universalnaya-kolyaska-camarelo.html
    Для мене не важлива вага, бо до ліфту сходів нема, а надворі пандуси. Але важлива прохідність/маневреність, розміри люльки, бо дитина вереснева, і щоб автокрісло кріпилося на раму. По характеристиках ці візочки дуже схожі, тому вагаюся, хотілося б почути відгуки або може хтось порадить мені ще якийсь візочок.

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Таку preciosa має, може вам щось порадить-підкаже.
    Для статистики: як на мене, то на вигляд мені подобається.

Останнє редагування: 24 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а хіба не Adamex в неі?
    --- дописи об"єднано, 24 Червень 2015 ---

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ой, так, перепрошую, таки Адамекс йорк, гигиги а на вигяд такі одинакові))))

• Подобається Подобається x 3
  5. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

6. Kshusia

Вибираємо прогулку, сподобалась Cam Flip і 4 baby LECAPRICE. Читаю відгуки, то пишуть що Сам не ахті, а за 4 baby всі хороші відгуки) Хтось може мав і порадить яка краща?
    yEE3qqmembg.jpg SHrNo-fLCGM.jpg

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

У нас фліп. Трохи старша, але отой спарений тормоз є. Гримить капут. І головне похрдіть з нею:) бо я ногами догяняю то колесо то тормоз. Добре що ми мало іздимо:)

8. Kshusia

А як з капюшоном, пишуть що замаленький, нехватає заховатись від сонечка?

9. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дівчатка, а за скільки часу Ви купували колясочку для новонароджених? Бо свекруха каже що до народження не можна, хоча я не вірю у забобони... А знайшлася така класна досить дешева колясочка, б/у....але я не знаю шо тепер робити.... Народжувати буду під кінець серпня

10. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Ми купували десь за 1.5 місяці

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Kshusia

Купила десь за 10днів до родів) Але якщо ви берете б.у то ж ніхто вас не буде чекати, поки народите, то краще беріть вже, тай десь заховайте собі, щоб не мозолила очі свекрусі))

12. magic

magic Well-Known Member

І ми купували десь за місяць! Якщо знайшовся гарний варіант візочка, то беріть і не думайте:) це все забобони! Бо, потім після народження малятка Вам буде не до того)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну шо значить не можна? Попросіть її хай пояснить :). То все пережитки минулого, зараз всі купують наперед, я реально не уявляю як то після народження ще ганяти купувати, навіть чоловіку, чи родині. То такий певно хаос і гонка... Тим більше ви влітку родитесь, гуляти можна одразу, з пологово ж треба мати автокрісло в машину. Ми купували за місяць десь, хоча як на мене то не принципово коли, як маєте добрий варіант, то чого ні?

14. svoybox

svoybox Well-Known Member

Ми не мали возика, але не через забобони, а просто я з таких ненормальних, думала, ще встигну. Потім то був ужас, я в неті вибирала, чоловік їздив дивитись, короч вибирала на сліпо. І як та ідіотка місяць носила дитину на руках, коли треба було десь з хати вийти. Так що купуйте і нікого не слухайте, але якщо вже так дуже родичі проти, дайте завдаток, а заберете вже потім (так моя знайома все купувала)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ми вже не спимо у візку, нам не критично. Але капішон малий. Але тростинки такі є. Нема супер капішону, то в книжках хороші капішони

16. Kshusia

Напевно краще піти по магазинах і приміряти малого до прогулки, щоб як ви кажете, я не доганяла ногами коляску, а то я в неті надумала купляти, дешевше)) А загалом яке ваше враження про Сам, як переться, і чи входить чохол на ніжки і дощовик?

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ні.дощовик тільки. Ми мали старий дуже варіант Сам мікро. То така міцна консрукція була, але колесо загубили. Взяли фліп, але колеса не такі як на фото у вас, то дуже стерлися.
    Вам краще в магазині глянути. Для меншеньких я би взяла Сам книжку

18. Kshusia

А чо так? Поясніть мені тлумаку))

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

менше трясе, нормальний капішон, нормальна корзина на лопатки відерка і тд., чохол на ніжки

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

наш візок бебекар добитий двома дітьми і моїм не надто бережним ставленням останній рік юзання.
    запропонували мені АБЦ КОБРУ. беушну, в дуже хорошому стані і за дуже приємною ціною. поїхав Роман забрав.
    я в шоці. візком так трясе, що мені дитину притримувати хочеться, капішон від яскравого світла зовсім не рятує. для кого зроблений цей візок? :)
    бачу, що проситиму Романа витягнути з кутка гаражного свій добитий бебекар, вимию і принаймі до пів року в люльці возитиму малу.
    чи є тут власники АБЦ? це ж треба зовсмі амортизації в дит. візок не дати ніякої.

Статус теми:
Закрита.