Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

А мені моя дуже навть подобається. Зимою просто супер була. І літом хороша, великий дашок від сонця має. Єдиний мінус громіздка і тяжко її в машину пхнути. Тому бралася тростина для тих цілей.

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О тааак, і я її люблю:) Ми брали нову з розрахунком на другу дитинку, і модель зовсім не постаріла за ті 7 років. На рахунок корзини я погоджуюсь, трохи незручно з нею через ту раму, але я і так умудрялась набити її до відказу))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мій візок одною рукою складався. То ж коли Влад підріс і мені стало заважко його нести в візку, я почала брати одною рукою малого, іншою складала візок і несла як валізу.

• Подобається Подобається x 1
  4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Це залежить від того коли дитинка народиться. Бо якщо зима припадає коли дитині від місяця до трьох, то в ту люльку вона влазить без проблем. І в комбезі і в конверті на овчині.Шестимісячну дитину ви в ту люлюку в конверті вже не запхаєте ніяк. А без конверта холодно. Хіба який тонесенький пуховий брати, але якісний тоненький, пуховий космос по ціні. В прогулку якщо пересаджувати, то врахуйте, що там нема чохла на ножки а для п'яти-шести місячноі дитини він таки бажаний. Ну і , правда то вже моі мухи, там у прогулці нема положення обличчям до мами. А мудрі книжки пишуть,що до восьми місяців дитина має потребу мати маму перед очиме , якщо люлька планується на зиму вона має бути глибока, широка, і мати 80 см, і пластикова щоб не продувалася. Колеса краще брати поворотні, так набагато зручніше. При потребі вони блокуються, хоча, в мене малий грудневий, то потреба в блокуванні тих коліс була всього кілька разів. А от великою люлькою не могла натішитися. Бо і комбез і конверт і ковдрочка, а дитині там досить вільно.
    В нас експандер мондо. Катаємо шість міс, поки ще в люльці. Я впринципі задоволена. Єдине, що взяли на чорній рамі, мені дівчата казали, що буде запорошуватися, то це не проблема. А от в мене в одному місці трошечки фарба відлущилася, напевно об щось тернула. То таки краще брати алюмінієву раму, а не мальовану. Ну і амортизація у візку обов'язково. Бо є візки, які іі не мають.
    Я б на вашому місці, на тако дивилася.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

То в якій прогулянці немає чохла? Здається навіть в половини "тростинок" є, а в прогулянках практично у всіх.
    То, певно, від дитини залежить. Влад з 5 міс їздив лицем від мене, не жалівся (напевно йому вистачало надивитися на мене в слінгу) :girl_crazy:
    @smilechyk то Вам вирішувати, але мені здається що для Вас пункт №1 при виборі візка таки вага. Бо після того як доведеться раз-другий підняти його по сходах, Вам буде абсолютно все одно якого він дизайну чи який там капюшон. Тому оті польські 2 в 1 я не раджу. Якщо у візка лише рама важить 10-12 кг, плюс люлька 6-8 кг - то важкий візок.

• Подобається Подобається x 2
  6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я польські теж не раджу. Плавали, знаємо. Я би свою Ево ні на один польський позашляховик не проміняла. Можна Жане дивитися, Мутсі, навіть Чіко має якусь непогану легку модель. Але як надумаєте таки польську брати, то краще Тако. На рахунок носити візок - я ні разу не носила жоден. в нас 4 поверх, ліфт не працює по 3-4 дні на тиждень (тобто більше не працює, ніж працює), то Марітою і Ево я скакала-скочувала, а тростинкою крокую по сходах. Як то люди носять я не можу зрозуміти, мені б спина сказала "па-па" за другим разом.

• Подобається Подобається x 2
  7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Я з малим успішно" відстрибала" 2+ роки, і зараз он вже півроку, все на місці (десь 13 сходинок), в нас Тако.

8. Raven

Raven Мама малятка

1,5 роки теж тако

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

Маю питання про зимовий конверт... От я бачила як зовсім немовлят возять в люльці в тих конвертах. А якщо дитині рочок, то їй також тре в прогулянку той конверт? А просто в зимовому комбезі і коциком обійтися не можна? Ну якщо звичайно не мінус 20 на вулиці.

10. Akina

Нам взимку було трохи більше як рік (1,2-1,4) - прекрасно обійшлися і без конверта. Просто накривала отим чохлом для ніг. Мені здається що то у санках без коніерта холодно і не зручно, а в прогулянці нам було ОК. Ну але в мене малий не змерзляк.

• Подобається Подобається x 1
  11. KAPUCHINKA

У відгуках написано що чохла нема. І капор таки має значення, а в прогулці він коротенький, то я теж з відгуків. А якщо на вулиці сильний вітер, січе дощ чи мете, то це таки дуже великий мінус для візка.
    Ну обличчям до мами, я ж кажу, що то моі мухи, то вже кожен сам собі вирішує. Я нікого не переконую. Просто вважаю, якщо є можливість брати танк з великою люлькою то краще його взяти. А якщо ні, то вже виходити з своіх потреб.
    Та прогулка Жане дуже навіть прікольна і я б з задоволенням іі зараз возила, але на зимові місяці, я б таку не купувала.
    А на рахунок носити, то я тягну кілька сходинок до ліфта, і мені здається що тягнути таки легше ніж нести на бедрі, навіть візок який важить на 5 кг менше. А ті легенькі не дуже й потягаєш, бо вони таки делікатніші. Хоча можу помилятися.
    Я своім експандером задоволена по снігу, по хляпі, по бруківці, по траві іде без проблем. Правда прогулянка мені там не дуже подобається, хотіла іншу прогулянку, але та що мені підходить і подобається в районі 15 тис коштує ((( то смішно такі гроші за візок платити.

12. Akina

Та я ж не казала їздити в прогулянці від візка 2 в 1. :girl_smile:
    Моя версія була купити будь-який легший недорогий бв візок тільки заради люльки (тобто на прогулянковий блок можна взагалі не звертати уваги), а за пару місяців купити нормальний окремий прогулянковий візок. Тоді можна вибрати і гарний, і легенький, і з капюшоном до бампера, і з чохлом і шо хош, а не мучитися з прогулянкою від 2 в 1 (ну бо вже ж купили, то треба використовувати) :)

13. KAPUCHINKA

Напевно можна і коциком. Але з конвертом зручніше, там же є ті дірки для ременів безпеки, не буде вам нічого нікуди сповзати. Ну і якщо холодно то можна той верх пристібнути. Бо в мене таке враження, що той чохол на ножки від нашоі прогулянки, то хвба добрий від якоі мжички і для краси. Він якийсь такий тоненький. Навряд чи він там щось особливо гріє.

14. KAPUCHINKA

Варіант, звичайно, напоганий, але треба таки визначитися до якого віку дитина буде іздити в люльці, я просто кажу, що жане має малу люльку 73 см, це мало для зими. Така люлька буде комфортною взимку максимум до чотирьох міс. Далі дитинка поміщатися не буде.

15. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

думаю, що запросто можна. Дитина вже активніше буде проводити час на вулиці - трошки топати + комбез - це ж повноцінний зимовий одяг, а якщо засне - прикрити коцом.
    то вже в таку погоду можна і не гуляти)
    --- дописи об"єднано, 24 Червень 2015 ---
    та, до речі, мій он тільки близько року почав час від часу так їздити, якось боявся. Ну і мені так було значно комфортніше.

16. KAPUCHINKA

Не факт, що дитина в рочок вже буде активно топати, дехто починає ходитиі трохи пізніше. Та й довго хіба дитинка зимою ходить? А от спати на вулиці ,бачу, вкладають. То таки в тій прогулці має бути затишно. Але і коцики зараз всякі тепленькі є. Я думаю любе можна стелити, аби тепло. Навіть оті білі баранячі шкіри ))) а шо, гріють вони суперово )))
    --- дописи об"єднано, 24 Червень 2015 ---
    Та воно то так, але буває виходиш сонечко, а назад біжиш вже під дощем, а плюс вітер. Якщо не гуляти у вітряну погоду, то можна так півроку в хаті просидіти.

17. KAPUCHINKA

Дівчатка, а як ви перете оті х\б вкладки з середини люльки? Там не просто тканина, а ще якийсь наповнювач є. Можна просто в машинці з віджимом чи без?

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Обійтись можна цілком. Дитина ж в зимовому комбезі, під нього можна щось тепліше піддіти якщо холодно, чи коциком накрити, чи чохлом від візка. Та й зими в нас різні бувають. В мене малий в люльці просто в комбезі лежав, а цієї зими взагалі більшу частину в демісезонному відходив. Я про конверт і не задумувалась.
    Жане має різні люльки. В мене малий в Capazo майже до року поміщався.

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Для стрибання ше треба відповідний візок. Наша тростина крокує переважно по сходах, а от в нашому будинку не крокує.
    Але тростина то взагалі простіше простого. Як не працював ліфт, то складала її, там є спеціальна ручка, то легко на 5 поверх виносила. Дитина в мене правда вже більша, збоку сам ішов))
    А для мацьопої дитини, то взагалі не уявляю як бути без ліфта. Але якось люди справляються.

20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Я пошила (точніше на моє прохання наша форумлянка пошила) підстилку у візок з флісу і тканини типу махри. Зверху чохол і при потрепі флісове покривало тепле. При сильному мінусі - таки конверт мала, але цієї зими так, здаєься, і не користали

Статус теми:
Закрита.