Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

От якраз той квінні, що Ви кажете, має надувні колеса, так що мав би їхати м'яко. А ще на рахунок малих коліс - я думала, коли ми купляли малу книжечку, що ті колеса будуть страшно тарахкотіти (правда в нас гумові), але на практиці виявилось, що візок добре долає нерівності, нема тряски - напевно за рахунок низького "кліренсу", умовно кажучи, так що для низького возика, малі колеса не виявилися недоліком.

2. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, дивіться які гарні візочки, такі яскраві:girl_tender:і ціна теж феєречна(22 тис.)

• Подобається Подобається x 4
  3. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Гарні, стильні, але перші два, як на мене, дуже яскраві, і для дитинки, для її очок будуть "заважкі"

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ага, мені здається що і мамі згодом теж набридне ота яскравість, ті два перші точно дуже вже рябі. Якби були чорні (червоні, сині...) з такими яскравими вставочками було б прикольно, а так вже забагато.

• Подобається Подобається x 2
  5. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

Мені подобаються яскраві візочки, кілька років тому був модний колір кава з молоком, так куди не кинь оком у всіх був такий(перепрошую якщо когось образила). Не розумію як дитинку можна садити в чорний візочок.(цей колір на мені навіює якийсь смуток, депресію, а дитинство це радість, веселощі...) Щодо ціни, це 1000$ при старому курсі це ж було 8 тис., не так страшно...

6. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Вони мені дуже подобаються, але щось у Львові не знаю де подивитись вживу, тільки пару раз прогулянку бачила, а так щоб в магазині... Може ще хтось бачив десь Бугабу в нас продається?

7. Raven

Raven Мама малятка

В мене чорний. Бомбезний, на капі вставки з білими горохами. Матрасик правда білий, махровий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Щось мені так не подобаються ті спарені колеса...

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а коли мале у прогулку пересаджувати? Ми ще не сидимо, але вже починаємо пробувати у люльці перевернутися на животик. На дивані перевертаємося добре і швидко, а от в люльці борти заважають, але всеодно пробуємо ))). То ще можна возити в люльці чи вже треба прогулку?

10. olangel

olangel Well-Known Member

Поки не сідає, то їздити в люльці або автокріслі

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

в нас чорний з сірим))). Думаю, що дитині "вшистко єдно" який візок візуально. То більше для мамів задумано. Оте "буйство красок" і кольорів.
    мені якраз два останні нра найбільше.
    Почитала відгуки про цей бренд. Так, для загального розвитку. Так от, багато не дуже добрих відгуків. більшість таких. Пише, що слабенький візочок дуже. То італійський бренд, напевно розрахований для їхніх доріг. Там ще автокрісла є і столики для годування:girl_tender:
    Ми вже в прогулянці. Малий вже тижні два як в люльці не хоче бути. Скандалить. То ми пересадили. Там же є положення майже лежаче, то ми на ньому возимось і сидимо. Інколи в напівсидяче переставляю. Але він сам ще не сідає. Ну хіба як їсть, то постійно хапає мене за футболку і так рукою підтягується і сідає в мене на ногу.

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

чого не переходити на прогулянку? Там же повністю лежаче положення є. Тим більше літо, спека, а прогулянка таки відкритіша за люльку. Ми пересіли в 4,5 міс, хоч ще не сиділи, зате малому стало цікаво, бо все бачив.

13. olangel

olangel Well-Known Member

нєєє, ну як в дитини нема бажання їздити в люльці, то звмчайно, що можна в прогулянку. Ми десь з місяців 3 гуляли тільки в автокріслі, бо в люльці не подобалось :)

14. KAPUCHINKA

В малого якраз, ніби, з'явилося таке бажання. Принаймні може трохи полежати, побавитися. Бо раніше ніяк. Часом взагалі на руках приколисати присто неможливо, а поклав в люльку трохи похитав і вже спить, але то може через спеку. Але ще трошечки і не буде поміщатися. Ви в прогулку щось стелите? Бо якось класти просто так дитину в бодіку, ніби, якось не дуже, воно ж і підпарювати може. Чи ні?

15. Raven

Raven Мама малятка

В нас махрова вкладка-матрас в візкує, але я ще пеленкою накривала, бо і то парило.

16. lyubashka

lyubashka Well-Known Member

у нас [​IMG] майже горизонтальне положення тож з останньою дитиною (нар. в кінці березня) ми виходили гуляти з нею практично одразу, блище до 6 міс можна піднімати кут ~ 30-40 градусів навіть якщо дитина не сидить самостійно, зі старшою користувалися люлькою до 7 міс. ( якщо дитина не "вискакує", є паски безпеки і підйом положення голови (ото написала:girl_haha:)то нічого поганого в люльці немає, а в іншому випадку краще прогулянкова, заради безпеки і спокою ). Під низ літом стелила пеленку, хоч і не потіла дитина, мені так здавалось гігієнічніше, погуляли день-два - поміняли, як з постелькою
    трохи опису про новішу модель
    з "мінусів" візочка - це наші пандуси( з 4 спареними колесами мало на який можна спокійно заїхати)і наші дороги(за кілька років інтенсивного експлуатування колеса розхиталися, але ще всі на місці)
    задоволена ним на всі 100 літом і 90 зимою(по великому снігу не дуже поїздиш малими колесами), іншого б не купляла

Останнє редагування: 10 Червень 2015
  17. KAPUCHINKA

Дівчата, а де можна купити оту махрову вкладку в прогулянку? У нас в комплекті іі чомусь нема (((

18. Raven

Raven Мама малятка

Пошити, або пошукати конверт махровий в візок. В нас ті вкладки в комплекті йшли і до автокрісла, і в прогулку.

19. Virna

Virna Well-Known Member

А я нічого не стелю в прогулянку, якось мені не подобається, коли в возику купу всього настелено, бачила дехто і подушку пхає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Хто має/мав візочок ABC Design primo чи CAM Flip?
    Які враження? Як для спання дитини? Нам 1 рік. І як возитися з ним високим (1,73-1,80 м)?

Статус теми:
Закрита.