Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я рада що купила тростинку - вона нас уже пару разів добряче виручала в поїздках. Одного разу вирішили не брати, то за 2 дні думала помру з ерго
    Велосипеди з ручкою мені чогось не подобаються абсолютно + мені здається що Владу там тісно буде. На щодень таки наш велиекий прогулянковий візок 100 % підходить.
    Велосипед хочу пізніше купити одразу 2-колісний, тому для нас тростинка виявилася вдалою покупкою (тепер тільки переживаю щоб витримала мого бегемотика :girl_smile: ще з рік)

• Подобається Подобається x 1
  2. raspberry

raspberry Well-Known Member

Якщо маєте можливість, то краще купіть нову, або пошукайте б/в прогулянку в гарному стані. Ремонт рами буде не дешевий, та й потім, в тому місці вона може знов тріснути і знов буде ремонт і викинуті гроші. Тим паче вона Вас не влаштовує, краще купити таку, яка підійде. Збережете і гроші, і нерви (знаю по собі).
    А обираючи прогулянку, я б орієнтувалась на колеса середньої величини, краще резинові ніж пластмасові, на амортизацію, на просторе, жорстке спальне місце для дитини і щоб воно мало горизонтальне положення.
    Ви оприділіться, які критерії для Вас є ключовими, по них і обирайте, бо скільки людей, стільки думок:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Отут я б посперечалась... Не є то одним з основних критеріїв. В сидінні-гамаку дитині не менш комфортно... І якщо спальне місце нахиляється саме гамаком - то дитині теж незле спати. Знаєм, пробували. Мала абц-ку унівесальну, де прогулянковий блок саме так нахилявся, і катала квінні запп екстра. Абсолютно комфортно і зручно малому було їздити і спати (правда він на вулиці вцілому рідко спить).

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А я тих тростинок не визнаю і все. Я терпіти не можу коли у візочку щось скрипить-тарахтить, а ті тростинки для мене спалшний тарахкіт, я везти таке б психічно не витримала, а уявити як там дитині коли вона лежить-спить.:facepalm:У нас на майданчику багато всяких різних, і дорогі, і не дуже, то тарахтять одинаково всі, що в парку ще дороги нові...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

бо в них призначення все-таки не тривалі комфортні прогулянки, а як легкий девайс для батьків на дистанціях "з перешкодами", де треба скласти-розкласти, в руках понести, в автобус запхати. Я, наприклад, не наважилась би лізти в наші маршрутки чи поїзди з танками, але люди ж лізуть...

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

Мені навпаки ті роверки-попихачки видаются не практичними. Громіздке, де тримати, фактично без корзини як би з дитиною на ринок зайти.. Та й чи в такому віці захоче там сидіти? Вони дуже активно ганяти хочуть:) . і як засне деколи на дворі, то на велику ніяк.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І ще в машину запхати важко. Теж думала чи тростину, чи велик, але вирішили тростину і

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

я собі просто поміркувала, що може як не схоче вже у прогулянці то в велик сяде, бо ніби цікавіше має бути (тоді коли мамі тре на закупи чи по справах і льотання за дитиною не підходить)

9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А чого не схоче, якщо раніше хотів? :girl_wink:

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

та бо дорослішає, кожного дня якісь нові вподобання)))

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В нас є велосипед. Мені дуже зручно з малим десь на ринок виїхати, до дитячого майданчика. У візку теж сидить, але у велосипеді цікавіше. Але велосипед мені геть не заміняє візок. Якщо десь їдемо на цілий день, то лише візок, щоб і подрімати собі міг. А велосипед то таке, на короткі перебіжки.

Ну і так, він досить важкий і габаритний. Тримаємо в гаражі. А десь по сходах волочити, то навіть незнаю...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  12. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Давно збираюсь залишити відгук про наш прогулянковий візок. Можливо комусь буде доречним;)
    Люлька в нас була Espiro, через пів - року нам дали в користування прогулянковий візок Adamex Mars. Загалом нормальний, але чомусь в нас вічно були проблеми з колесами, оскільки й доводилось трохи возити візок по бездоріжжю. То колесо пробите, то ще якісь проблеми, та й малюк важив уже 10 кг+ вага прогулянки - мені було дуже важко пхати той візок, особливо на бездоріжжі (а такий кусок дороги в нас є в напрямку будинку). Тоді й задумались про прогулянку, але знову ж таки не з маленькими колесами. Вибрали ось такий варіант - ABC Design і дуже задоволені - бо вага прогулянки 7 кг, плюс колеса не маленькі. Складається книжкою. Користуємось вже рік, дуже задоволені, жодних проблем з тим візком поки не мали. Ще й корзина дуже вмістима, для покупок з малюком - саме те.

Останнє редагування: 26 Березень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Almariel

Almariel Well-Known Member

в мене дитина 15 кг, візочок 16 кг, продуктів мінімум 15 кг беру, разом 45 кг +. по дорозі - спокійно везу, навіть іноді одною рукою (як другою треба цицю притримати у слінгу, щоб погодувати меншу). по бездоріжжю так трошки треба підіпхати, але зоооовсім не важко. колеса надувні великі. тому все залежить від візка.

14. Мацьопа

Ну Ви молодець. Мені було дуже важко пхати 16 + 10 + продукти. А ця прогулянка важить 7 кг всього. Контраст відчутний, тому я дуже задоволена покупкою.

Останнє редагування: 26 Березень 2015
  15. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а в маршрутку можна запхати?)
    --- дописи об"єднано, 26 Березень 2015 ---
    я теж шукаю прогулянковий візок. а ті що тростинкою складаються, то вони на зиму добрі?

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

То не я молодець, то візок такий класний. Квінні фрістайл

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Мацьопа

Так, і в малу маршрутку на задні двері поміщаємось.
    Згідна, від моделі візка багато залежить. Можливо того ми й так задоволені цією прогулянкою, що з Адамексом не склалось:)

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

Я свого в тростину ща зиму заманила два рази. Все ногами:) а велосипед таке громіздке, як не зоче там сидіти -тягни Івана і велосипед:) . ох, діти. Але не всі дітки такі, багато мамусь з тими роверками.

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

Ми всю цю зиму в прогулянці від'їздили (ну, але й зими як такої не було). Як був сніг, то гуляли ногами (поза 2 роки нам) біля дому.
    А так - то дитина звикла, що до майданчика і з майданчика він їде, бо то через дорогу треба, і трохи далекувато ногами, а на руки в тих комбезах його брати - то не варіант.

20. Raven

Raven Мама малятка

Нам близенько, але як стомимся, тарабанити малу, м'ячики-лопатки-відерка, печенька-соломки мені тяжко, в візку все поміщається. Як гуляла ровером з племінницями в комплекті мені видавали рюкзак.

Статус теми:
Закрита.