Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так, ще перші дні, чи то тижні, коли дитя манюнє, то ту люльку можна двигнути, але маля швидко набирає вагу і люлька стає важчезна. Тому ви ітак не зможете двигати.

• Корисно Корисно x 1
  2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

5- ти кілограмову плюс дитина і плюс речі теж не подужаєте.
    Можна накрити дощовиком в під'їзді.

• Корисно Корисно x 1
  3. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Трохи офтопну.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  4. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дуже хороша ідея, дякую.
    Та я теж трохи боюся, але вибору не маю. Хіба чоловік забиратиме люльку на ніч додому, а вранці виноситиме. Чи то й на день страшно залишати?

5. fantazerka

То виходить, що якщо не носити люльку - то вага візка не має значення? Але чомусь же часто продавці наголошують, що певний візок легший, ніж інший (тобто подають це як вагому перевагу). Та й тут часто читаю, що дівчата шукають якомога легший візок.
    Бо мені чомусь страшно купувати візок, який на 4 кг важчий, ніж інші такого типу. Боюся, що та вага десь може мені вилізти боком під час користування.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я вам ще таке скажу, що виробники часто дууже відносну вагу подають.

• Подобається Подобається x 1
  7. fantazerka

Та я помітила, що певно так і є. Але надіюся, що вони не применшили вагу Tako Extreme - бо куди вже більше? :girl_smile:

8. olangel

olangel Well-Known Member

ну не знаю, вага то велике значення... +речі+дитина і під горку))) а ще ліпше в сніг :) для мене 14кг, то вже максимум. Був з Марком Куінні базз, то прогулянкою майже не користувалась, та і мали куінні запп екстра, то різниця у штовханні/маневреності відчутна

• Корисно Корисно x 1
  9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Маю нагоду возити коляску Сатурн ,вона є набагато легшою, ніж наша Тако Ларет ,дуже акуратна ,маленька, легенька, але....не зручна, таке враження кожну ямку відчуває, дитина підстрибує ,після нашого танка, таке як іграшкова. Тому я за важчу. А щодо носіння ,то теж перші місяці носила люльку ,важко, ну але що робити, ті 4 кг ,вам суттєвого полегшення не зроблять.Вибираючи тростину ,теж обрала вагу 8 кг ,а не 5 кг, бо люблю відчувати, що пхаю ,коляска має бути міцна, з хорошою амортизацією ,ну і враховувати наше бездоріжжя, з важчою коляскою легше їхати. Ну це мені так.

• Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  10. Raven

Raven Мама малятка

Розламалось нам кільце до сумки в тако лареті. Те, що кріпить сумку до рами. Де можна купити нове, чи зробити, бо запаяти то неможиво?:girl_cray:

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дайте мені майстерклас в користуванні тростинкою. Я сьогодні зіпріла поки дійшла з крамниці. Танком собі ідеш і все, навіть одною рукою можна покерувати іноді. А в тієі тростинки колеса крутяться в різні боки, одною рукою не виходить, ьо ручка не суцільна, а роги, на бордюр щоб підняти - треба ззаду ще ногою надавити.
    Це я знайшла тростинку для аеропорта, а тепер думаю що без неі буде легше, або ще краще в рюкзак за спину. Це я про старшу доню.
    Чи я щось не правильно роблю? Бо наш стандартний візок - то танк квінні.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

12. Raven

Raven Мама малятка

я також прію, не дай Боже ямки, при загруженому візку
    лю свій танк

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я з Ромчиком досить рано перейшла на тростинку. В 10 місяців замінили ікслендер всюдихід на джобі тростину, потім на чіко. То чіко в управлінні в тисячу раз легша ніж джобі, але далеко не ікслендер.
    Цього разу не відчуваю потреби міняти на щось наш всюдихід. Для поїздок мені вистачає слінга, а коляска має бути нам обом комфортна, і я нею їжджу а не ношу її. Тому бебідизайн буде в нас до пабєди, цей візок задовільнив всі мої примхи на 1000%, не хочу з ним розлучатись.

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

Не знаю дівчата чому ви пишете, що прієте, бо в мене навпаки прію коли малий хоче бебекар. Бо той танк пхати мені ну зовсім тепер не зручно порівняно з інглезіною. Мені нею зручно і легше, звичайно по бруківці краще танком, але в загальному я задоволена, що маємо ще легший возик.
    @domino, правда ж класно після наших танків пересісти на щось легше?;)

15. Almariel

так отож. в танк спокійно 15кг продуктів навантажую. а вчора в тростинці мала лише 3 кг продуктів. але не в тому справа - я і без продуктів ледве суну її.
    сестра порекомендувала заблокувати передні колеса - може стане легше.
    я просто в розгубленні: мені у темі про подорожі з малюками порадили обов’язково брати візочок для старшої (менша в слінгу), а тепер не знаю що робити. танк брати - не варіант, бо там в ньому щось заклинило і він складається тільки з викруткою.
    і це вже друга тростинка, яку я пробувала. першою теж ледве керувала.

16. Raven

Raven Мама малятка

троха
    мені танк тяжко пакувати в машину, бо часто в дорозі і нема куди наші тлумаки поскладати, бо берем все з собою ліжко-манеж

17. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я в нашому візочку блокую передні колеса, бо інакше мені важко їхати, кудись мене заносить :girl_smile: Як ямка буде на дорозі, то важче виїхати, бо якось ті колеса крутяться у ямці і важко з неї виїхати. З розблокованими їжджу, наприклад, у супермаркеті, де абсолютно рівно поверхня. Хоч, чоловік їздить завжди з розблокованими. Можливо, у нього більше сили і йому легше керувати возиком. Але то я описала не тростинку, а возик з люлькою.
    Тож, спробуйте заблокувати, а раптом допоможе :girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ооо, я теж жалітися. Коли пересідали зі старшою з Маріти в тростину Еспіро Метро, я була щаслива! 8 кг, маневрена, компактна. В неділю пересіли з молодшою в ту ж Метро з Мутсі Ево - і мене скоро трафить та їзда. Воно не їде! Я його пхаю, а воно їде в інший бік! І що з того, що Мутсі має 12 кг, а ця 8. Євку я одним пальцем возила з повним кошиком по кривій дорозі. Я тепер реально відчуваю різницю між польськими візками і європейськими. Після Роану тростинка була спасінням, а тут таке. Якби не ширина шасі в Єво, я би далі нею їздила. Трохи напряжно знімати колесо по 2 рази в день, щоб в ліфт заїхати.

19. Almariel

я пойняв))) важливо з чого на що пересідаєш! ну, ще маю 3 дні потренуватися до відльоту, а там буде видно.

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Вага візка і легкість його складання має значення, якщо ви проживаєте в будинку без ліфта вище 1-го поверху і площа квартири невелика. Я зі своїм "танком" від Akjax відмучилась по повній. Можливості залишити в під"їзді не було - "прохідний двір". Але й ті малесенькі "триколісні" в мене не викликають довіри - дійсно, важко керувати, якось ненадійно виглядають, а як ще мале почне сидячи вихилятися.. Як вперше побачила - не могла собі уявити, як туди дитина поміщається :)

• Корисно Корисно x 1
Статус теми:
Закрита.