Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

Ух ти, коляска зі змінними передніми колесами :)

2. Retaret

Retaret Well-Known Member

3. Havronia

Havronia Well-Known Member

В магазинах, де продаються візочки.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а хтось купував возик в Польші? Бо я дивлюся по іхніх офіційних сайтах, то виходить що навіть якщо повернути собі такс фрі то ті візки чомусь виходять дорожчі ніж тут. Дивно якось бо іх же сюди звідти везуть.може я не там шукаю?

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Якщо їх і везуть з Польщі, то напевне купують прямо з заводу чи якихось гутрівень. Але пишуть дівчата, що ті возики що в нас, і ті що в Польщі придбані трохи якістю відрізняються. Тобто, не факт що вони з Польщі привезені, і можливо через це і ціни різняться.

6. KAPUCHINKA

Та навіть не знаю. Магазин дає рік гарантіі. А більше тим візком ніхто і не користується То не думаю, що то невідомо що. Але хто його зна.

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

От не знаю що робити. Чи то везти чи тут купувпти і не заморочуватися. Бо якби самі іхали то б подивилися, а так нам знайомий може привезти, тільки треба сказати який. То думаю чи варто людині голову морочити.

7. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

І я на то звернула увагу перед купівлею возика. Курс скочив і ціни сильно піднялися, то також думала може вигідно буде купити в Польщі, але виходило ще дорожче. Можливо то із-зі того, що злотий вже по 5.
    Я цікавилась возиком не польського виробництва, тобто він в будь-якому випадку був би привезений чи то до нас, чи то до Польщі.

Ми вже свого возика вчора отримали:girl_claping: Дівчата, знаєте, що мене злякало - як його везтиму по сходах? Адже ліфту у нас нема. Як Ви справляєтесь або плануєте справлятись?

8. KAPUCHINKA

А вам який поверх? Моя сестра носить. Спочатку отих кілька сходинок щоб зайти в підізд, а потім ще кілька шоб добратися до ліфту. Я планую оті кілька сходинок везти.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

А який ви купили? Стоке? А який саме з них?

9. kristina

kristina Well-Known Member

Гуляє в нас по сихову Камарелла Севілья, таку як Віта купила. Приглядуюсь до неї майже кожен день. Подобається мені дуже вона і в люльці і в прогулці. Амортизація там теж класна. Власники нею задоволені.
    В магазинах я її ніде не бачила, хіба попередню модель то вана не дуже. Ах і ціна на них в неті скочила на 400 грн печалька...
    Бачила в церкві Тако мунлайт, cірий низ і оранджевий верх. Дуже кльова ясрава,але не ядрьона. Але там ціна ще плюс .

10. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

3-ій поверх.
    Так, Stokke Xplory.

11. KAPUCHINKA

Крістіна, я камарелло в ВАМі на Науковій бачила. Магазин Лапуля, правда, вона там була ядрьоного жовтого кольору, але може є і інші, або можна замовити.

12. kristina

kristina Well-Known Member

Ядрьоножовтого якраз і гуляє в моєму районі. За кілометр її видно. Власне мене інші цікавлять вживу побачити. Дякую за наводку

13. Raven

Raven Мама малятка

Де можна роздобути бампер до чіко ехо??

14. Paradise

Paradise New Member

Дівчата в кого колясочка Stokke, не знаю чи на зиму потрвбно зимовий набір купувати, зараз гуляємо, то в руки дуже мерзну, ручка якась така холодна на холоді робиться?

15. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Можливо в магазині чіко, я коли купляла там нашу коляску лайтвей, докупляла бампер в районі 150-200 грн.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас зараз будинок на горбочку і на подвір'я треба по сходах підніматись, то зі Стокке досить важко. Взагалі по всяких бардюрах мені з ним не подобається переходити. Але люблю його, бо він зручний для високих людей і досить маневрений на рівній поверхні. Ну і тканина супер. Вже рік і три місяці користуємось, а виглядає як новий.

17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Вкрали мені на днях мою Жанешку:sad: Родичі віддали мені свій Донатан. Розумію, що дарованому коню в зуби не заглядають, але напрягає він мене. Там взагалі немає ременів безпеки! Вони там не передбачені навіть! Хто як з цим справлявся? Чим там дитину прищіпити?

18. Barbie

Barbie Well-Known Member

На стафі продають універсальні ремені безпеки, і я так думаю, що якщо тканина з візка знімається, то можна в ательє зробити прорізи для них.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, хто живе в квартирі не на першому поверсі і в будинку нема ліфта, як ви звозите і завозите візок? Два рази в тиждень мій чоловік відсутній цілісінький день і мені прийдеться якось виходити надвір самій. Оці дні ми зносили раозм-спочатку раму чоловік зносив, а потім люльку з дитиною. Сьогодні , коли його не було, то моя мама була і ми то з нею так само зробили. А лишуся сама, то треба щось придумати...

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ну з малим я один раз спробувала звезти, плюнула і переїхала в слінг назавжди, бо малий особливої любові до візка не мав і мені так було зручно. З малою, то поки не пересіли в прогулянковий варіант, доти гуляли в візку тільки тоді, коли чоловік був вдома і мав бажання гуляти візочком (зрештою практично до року і в мене не було бажання гуляти візком особливо), в рік ми купили легкий візочок, то тепер я його зношу сама.

Статус теми:
Закрита.