Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

Топчуся я і далі біля того мунлайту, вже і міряла ту висоту, то виходить що візок нижчий від мондо всього на 5 см. Не думаю, що то суттєво. Єдине що не можу з кольором оприділитися. Не подобається мені та кольорова гамма і все. Хоча все решта впринципі влаштовує. І ще, дівчата той візок є в двох тканинах дешевшій і дорожчій. То в одному магазині кажуть що ткинини відрізняються тільки текстурою, а в іншому до дорожча тканина водовідштовхуюча. Різниця 40 дол. Варто переплачувати? Бо просто платити за кращу текстуру я не готова, але якщо є дійсно водовідштовхуючий ефект, то може і варто? Що скажете?

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я якби брала мунлайт , то такий.

Єдине, що вживу я його не бачила, на компі він в мене такого мятного кольору, а якщо в реалі зелений просто, то тоді нє.. А більше з тих дійсно трохи такі кольори не цікаві. Але то в неті одне дивитися, а на живо зовсім інше...

якщо не велика переплата, то я би певно взяла ту водовідштовхуючу, хоча взагалі ніби кожен возик має мати таку тканину.

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

то оця?))) бачила в парку і не стрималася, зафоткала на мобільний, колір бомба
    п.с. чомусь не змогла перевернути фото
    колір насправді не такий світлий, а насичений, глибокий, але чи мятний чи бірюзово-зелений важко сказати

4. agnechka

agnechka New Member

Я теж дивлюсь на нейтральні кольори, але цей м'ятний поза сумнівів "красуня")

5. Retaret

Retaret Well-Known Member

я нині знову пробігала повз возики, не втрималася щоб не зайти. Якраз примірялася там собі того Ріко і Камарели. Шось вони мені великі трохи, я ростом маленька, а там рами високі, шось незручно чуюся біля тих візків, чи то ше треба звикнути?? Ріко мені здався важчим ніж Камарело.
    А ще продавець радив мені Geoby (ну бо він там чогось на акції). Але мені не про акцію йдеться - він таки трошки нижчий і значно легший за два попередні. А є в когось якісь враження про них?

6. Vittoriya

тааа, прикольна. А в неті пишуть, що колір відрізняється в реалі, але бачу, що таки мятний

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в нас тканина промокає, але то не проблема, коли є дощовик. єдине, що на тканині потім плями залишаються від дощу.
    і звертайте увагу на колеса. в мене великі і снігу не боялись і бордюрів високих. а в знайомих колеса невеличкі, то казали що в сніг взагалі не могли візком виїхати. сніг набивався в колеса і вони не крутились.

8. Talya

Talya Well-Known Member

знайома мала ось такий візок [​IMG]
    для сухої погоди колеса добрі, а от коли сніг - катастрофа. сніг налипав на передні колесика і вони не прокручувалися зовсім. штовхали той возик як санки.

9. Raven

Raven Мама малятка

вони й з болотом не дружать, минула зима ним радувала мало не щодня:girl_wink:

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

На такі менше налипає ніж на здвоєні. В мене здвоєні, то капець.
    Можна припіднімати передні колеса і іхати на задніх.

11. KAPUCHINKA

ні, там є ще заленіша, а це, як на мене бірюза. в неті ті візки не погано виглядають, в живу дорожчі виглядають майже так само, а я вже іх вживу всі бачила ))) в дорожчій тканині вони виглядають гарніше, а в дешевшій якісь пожмакані, але у дешевших сама тканина, мається наувазі, кольори, якісь цікавіші. хоча теж не то ((( різниця між дорожчою і дешевшою тканинами 40 дол. щось важко сказати багато це чи мало у цьому випадку.
    ми наразі зупинилися на експандер мондо http://babbie.by/detskie-kolaski/universalniye-kolaski/riko-mondo-black-line.html на чорній рамі. думаємо над зеленим, синім, або фіолетовим кольором. мені ще шоколадний подобається, але чоловік проти )))
    порівнювали з тако, то там та серединка люльки якась пухнастіша, і люлька трохи більша, ну і вища вона, і тканана мені більше подобається і кольори, хоча в тако є захист від вітру і гарніша прогулка, але мондо на 100 дол дешевша і магазин дає рік гарантіі що на тако що на мондо.
    Домініка, ви теж на такий візочок дивилися, ще його розглядаєте чи ще щось підшукали?

---------- Додано в 09:06 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ----------

то китайський, мені здається що краще брати польський, але то моє упереждення до китайців.

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

не дуже відрізняються, хіба в кожного комп по різному відтінок передає, як на мене то там помаранчевий той що 04, вживу швидше блідий корал, а решта ніби більш менш, хоч відтінки трошечки різні.

12. Dominika

Dominika Well-Known Member

Також зупинились на Експандері Мондо, колір - світло-сірий. Думаю це наш вже остаточний вибір. Далі вибирати не бачу сенсу.

13. littlebird

littlebird Well-Known Member

Рама точно така як в нашій Адамекс Паджеро. Це не те щоб недолік, але на чорній рамі дуже видно пилюку. Літом коли сонце я замучувалась постійно її протирати. Вологі серветки тільки на це і йшли.

14. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

мені щось теж трохи схожа на нашу Адамекс Ендуро . Тільки в нас колеса на литих дисках і кошик нижній має вільний доступ , а не на суцільній "молнії".Як на мене польські візочки схожі між собою. А то вже за смаком люди собі підбирають модель і колір.

15. Petrova

Petrova Member

Дівчата, і як вам візочки Адамекс в експлуатації? Я придивилася до Адамекс Галактік ,сподобалася амортизція і гама кольорів велика ....
    http://i.spok.ua/goods/1342/1342948.jpg
    А ще цікавить може хтось має Дадо Etno Paski?

16. Raven

Raven Мама малятка

дада на картинках така класна, а вживу така несуразна
    особливо ті височезні капюшони - вітер залітай
    як побачила на вулиці, перехтіла зразу
    то в мене мулька вагітної була - візок в горохи:girl_in_dreams:

17. littlebird

Я вже тут раніше писала відгук про неї.

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

Зараз ми вже в прогулянці. Тому можу більш детально розказати. Не рекомендую однозначно. Прогулянка просто жахлива. Як тільки ми її розпакували, то зразу поламалась пружинка яка піднімає і опускає сидіння. Це ми ще навіть не користувались нею. Після того чоловік ще разів 4 ремонтував ту пружинку, бо вона обривається, хоч я користуюсь акуратно. Ремонтував сам, тому ще каже, що там постійно стирається якась пластмаска, він її мусить підпаювати. Через це сидіння має нерівний нахил, дитина лежить нерівно. Тобто коли чоловік підпаяє, то нормально, а потім вона стирається і сидіння вже лежить криво. Я писала, що капішон мілкий, але насправді він нормальний, повністю не закриває, але терпимо. Бампер дуже мілкий, хоч і регулюється.
    Ну і окрема історія це колеса. Не знаю чи це мені так пощастило, але ми вже їх клеїли безліч разів. Думаю попався брак, бо зараз одне колесо взагалі здулось. Купили нову шину і камеру.
    А так як ті польські візки мені всі на одне лице, то я б їх вже взагалі не брала.

18. KAPUCHINKA

А які б брали? Німецькі коштують десь тисячу євро, а китайські навряд чи кращі за польські.

19. Vittoriya

ну та, мала би я лишніх під 1000 євриків на візок, то би точно не брала польський... Але я вважаю, що нащо вискакувати зі штанів, якщо ну не можеш просто собі такого позволити.. А брати б/у... Особисто я не хотіла. Та й нормальні ті польські возики, люди возять і нічо.

20. littlebird

Я не знаю, який би брала. Так як ми планували з самого початку брати польський, тому і не цікавилась. Ми його купили за 2600 грн. За таку ціну, думаю, нічого б іншого не знайшли. Але якщо враховувати ремонт (в кого чоловік не може самостійно відремонтувати), він нам би обійшовся дорожче. А ще незручності. Я, від коли малюк почав ходити, візок стараюсь з собою не брати, хоч це також незручно. Ну не зручний він мені.
    На мою думку, за таку ціну і якість відповідна. Але я наголошую, що це я про Паджеро(не тільки з власного досвіду, але і знайомих). Про інші я не знаю. Просто візуально вони мені всі дуже подібні.
    Але ж є дорожчі моделі, можливо вони хороші. Маю знайомих в яких Тако, то задоволені.

Статус теми:
Закрита.