Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Дитячий візок (2)

а от люльки від Жане цікавлять. В магазині розповіли, що вони такі надійні, зроблені з того матеріалу що й костюми для водолазів.

2. raspberry

raspberry Well-Known Member

В мене люлька Транспортер. Вона найбільша в лінійці люльок від Жане. Я брала свою вже давненько (2010 року). То в мене вона повністю з натуральноі тканини. Всередині бавовна, ззовні теж бавовна, але з якоюсь пропиткою чи воском, щоб дощові краплі стікали. Але знаю, що теперішні іх люльки теж дуже якісні, більш вдосконалені і надійні. Щодо місткості: сину зараз 8 міс. Десь з 5 міс. ми на вулиці в прогулянці, а люлька в машині замість автокрісла встановлена. Він у мене повненький, то спокійно ще влазить :)

3. Popi

Popi Well-Known Member

А в мене мала категорично в люльці з 3 -х міс.відмовилась їздити. Ще сонну пробувала засунути, але через 20 хв. Були страшні крики, тому слінг і слінг. Цікаво а як буде у прогулянці. Тому ще варто задуматись чи дитина в 5-6 м.захоче в люльці їздити.

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

В знайомоі дочка теж кричала, не хотіла в люльці лежати, але зараз малій 6 міс. і вони перейшли на прогулянку. Дитина з задоволенням там катається. В прогулянці цікавіше, обзор кращий. В мене діти обоє добре іздили в люльці. Дочка народилась в липні, то в люльці я іі до середини весни відкатала, потепліло і ми перейшли на прогулянку. Син у мене з листопада, то теж до тепла в люльці - далі в прогулянку пересіли.

5. Raven

Raven Мама малятка

в люльку, для сидячої дитини, моїй якраз супер, бо конче тре звіситись вниз

6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Дякую, а то я вже голову зламала))) нам вони вже не потрібні:D

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

8. Raven

Raven Мама малятка

бо в прогулка велика і ми там таке витворяєм, що шишки всюди, бо нема м"яких накладок, а в люльці всі палки-крючки заховані під чохлами

9. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ми сидимо з п'яти з половиною місяців самостійно, до шести з половиною їздили в сидячій люльці, бо в прогулці бовтались ще

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я ще досі шкодую, що не взяла Nurse Bandit. Така вона мені ляля, ех. Не було можливості купити окремо прогулянку, а люлька мені ні до чого.

Катаємося зараз на такій

Mutsy Evo. Взимку теж будемо їздити. Має вона багато плюсів, але мінусів більше і не можу сказати, що задоволена нею. З плюсів: легенька в своєму класі (колись поруч стояв чийсь Тако Ларет, я по привичці хотіла його відсунути з легким зусиллям, то ледь з місця зрушила), їде - просто казка, я неї керую двома пальцями зі старшою малою на борту. Амортизація на задніх колесах достатня для того, щоб спускатися по сходинках, на невеликих ямах теж нормально їздить. Розкладається до повністю лежачого стану. Дуже зручна ручка. Візок дуже компактний, порівняно з Марітою займає в коридорі вдвічі менше місця. Гарно виглядає, як на мій смак.
    Недоліки: основний - капюшон. Я не знаю, який звихнутий дізайнєр його придумав, але то жесть. Коли дитина сидить, то ніби все ок, але в розкладеному стані він не захищає ні від сонця, ні від вітру, навіть при тому, що там є додаткова секція. А вся проблема в тому, що починається він занадто далеко від середини сидіння. В базовому комплекті не йде ні парасолька від сонця
    (мін. 450 гривень, якщо докупити), ні сумка. Рідний дощовик продавець мені подарував, він суперовий. Корзина має незвичну форму, але, як не дивно, вона дуже зручна і містка, але вчеплена надто низько - всі бордюри мої - і перечепити я поки можливості не знайшла. Амортизації на передніх колесах нема, тому коли дитина в положенні "до мами", трясе в районі голови. В ліфт не проходить (база 61 см), я знімаю одне колесо. Мені не напряжно, але знаю, що для багатьох це важливий момент.
    Ближче до холодів я свій візок трохи заапгрейджу, планую дошити капюшон і припасувати конверт, маю якраз такого ж кольору.
    Якби були в нас ідеальні дороги і якби я не зажала на парасольку, візочок був би майже ідеальний, а так, то маємо те, що маємо.

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Парасолька клова хіба поки дитина спить, прикрити від сонечка, а їхати з нею дуже незручно. Вона на кожній ямці хитається, від вітру похиляється...

12. oksumoron

oksumoron Active Member

Мені також дивно, що діти в 5 міс хочуть ще там їздити! Спати, звичайно, набагато зручніше, але в нас від сили 40хв, а потім хоче підніматися і все бачити, і щоб я з ним говорила!
    Ось наш Cam!
    Люлька досить велика, але користувались ми нею рівно один (!) раз! Доки спав, то був в автокріслі, було зручно, бо я не тормосила його, а зразу ставила на колеса! А так то все слінг!
    Я не дуже задоволена в автокріслом, бо голова дуже хитається, а ще малий дуже швидко з нього виріс, ті ремені, які мають 3 позиції висоти зовсім незрозуміло на кого розраховані! Регулюються погано, і я кожного разу в пошуках ідеального положення! А ще, малий, як бачить ремені, пищить від радості і брикається, то в мене вже два рази таке було, що я защіпила йому трохи шкіри на нозі!
    Тепер ми вже в прогулці, має 4 положення- дуже добре, що є повністю лежаче, широко лежимо і зручно спиться!
    Я дуже задоволена колесами, їдуть добре і в парку і по гальці, а в центрі в нас лише бруківка, то трохи трясе, але ще дитина ніразу не проснулась через це! Дуже тішать колеса, які крутяться на всі 360º, в тісних магазинах це саме те! Єдине це що на сніг ми ще не попадали!
    Я дуже скептично ставилась до тих прикрас на візку, але ми вже неодноразово все прали, нічого ще не відпало!
    З мінусів- важка, особливо коли приходиться складати і запихати в машину, і сам механізм не завжди працює, часто заїдає!

13. Raven

Raven Мама малятка

а в мене люлька сидяча робиться, машинки можна розглядати по дорозі

14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

мій малюк народився в липні.марила марітою(їх тоді було трохи менше).купили-задоволена супер.їздила в найбільші заметілі.мінуси-важка.плюси-велика,глибока,рівне тверде дно,тепла,надійна,амортизація-казка.як сидячку не планувала-помилялася.відкатали по повній програмі.купили прогулку(також шукала глибоку,широку) але малий її не сприйняв.так і стоїть.краще б купила міні тростину.але хто ж знав.

15. GIS

GIS Well-Known Member

А Ми поки зупинились на tutis zippy pia, льон. Ну дуууже вона мені подобається! І Відгуки про неї чудові. І маневренна і колеса класні і амортизація, і легка (а ми на 5-му поверсі без ліфта)
    Єдине що мен ше стримує.... розміри люльки 39см*87см... звідси питання-чи не замала для "зимової" дитинки? ПР на вересень, отож дитинка буде на зиму вже не малесенька+конверт+одіяльце ... Порадьте, досвіджчені матусі ?

16. Virna

Virna Well-Known Member

ого, а я на люльки дивлюсь 32 на 74)))
    думаю не замала.

17. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Добре, що написали, я тепер не буду думати, що вона мені таки треба:)
    Їздить в нас на районі візок Mamas&Papas, цікавий такий, а проблема з капюшоном така ж, як в мого. Подивилася якось його ціну і випала, Мутсі все ж бюджетніша.

18. Raven

Raven Мама малятка

а я свою троха модифікувала і вона файно і міцно тримається, гарно від палючого сонця закриває

19. katysik

katysik Well-Known Member

У нас люлька мала 89смх45см, малий народився на початку серпня, то в комбезі вже під кінець зими дитині було тіснувато по ширині, довжини ще був запас. Малий у нас середньостатистичний ))

20. GIS

GIS Well-Known Member

угу... то значить моїй малій тісно буде?( Каже мені вже лікарка "шо я маю робитьи з вашою великою дитиною...."
    ех... взагалі може хтось бачив ту tutis zippy pia в наявності? Де її можна пощупати? На їхньому оф.сайті пише на Краківській, мужчина, чий там тел. сказав, що магазин вони закрили і продають тільки он лайн ...((

Статус теми:
Закрита.