Дитячий відпочинок влітку

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ома, 12 Червень 2007.

1. resnichka

resnichka New Member

Відповідь: Діти і літо

А може хтось знає лагеря не у Львові, але не далеко від Львова, в радіусі 100 км., а то шукаю, але нічого поки гарного не знаходила, цікавлять з басейном, нормальним харчуванням. Чомусь не натрапляю на сайти лагерів, може хто знає, допоможіть. Дитині 11 років, ще побоююсь відправляти далеко. Дуже багато в Криму, а ось поблизу до Львова - майже нічого...

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

а є необхідний рівень знань англійської, який вимагають, щоб туди потрапити? чи буде дитині цікаво, якщо інші знають мову значно краще?

3. Sonne

Sonne Well-Known Member

Розказувала знайома, що в станції юних натуралістів, що на Кримській теж діє літній табір для дітей шкільного віку. Здається, навіть,безкоштовний. В деталі я не сильно вникала, бо моїм ще рости і рости. Але кому цікаво, спробуйте дізнатися більше за тел 2764607

4. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Підніму тему, думаю вже час.
    Заразо спитаю за табір поблизу Львова чи у Карпатах з доступними цінами.

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Поділіться будь ласка відгуками про англомовні табори у Львові :girl_wink:
    Також дуже цікаві відгуки про "Мрійники'', хто був минулого року?

6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

І я приєднуюсь до запитання. А ще цікавить чи не розпочався запис на "Веселі канікули" при церкві Покрови.

7. Neytasa

Хто має відгуки про такі мистецькі табори
    Також цікавлять канікули від "Кадриків" :)

Останнє редагування модератором: 24 Червень 2014
  8. Ольга

Ольга Well-Known Member

знаю організаторів табору, їм довірити дітей можна!

9. Neytasa

А що є для дітей 4-5 років? Бо у нас садок закривають на цілий місяць! Хотіла би кудись влаштувати малу на декілька годин на день, щоб були цікаві заняття, прогулянки :)

10. shparynka

shparynka Well-Known Member

Дівчатка, порадьте, куди краще відправити дитину в табір? Трускавець, Свірж, Славське? є купа пропозицій, щось сама загубилася в тому розмаїтті. думаю, або Політехнік-2 у Славському, або Динамо там же, ще є Дружба у Свіржі, чи Джерело в Трускавці. шукала в неті, все файно, супер, і тд, але мене цікавлять реальні відгуки.

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Дуже цікавить будь-яка інформація про мистецький табір при Палаці мистецтв "Фора". Чи є на форумі батьки, чиї діти займались там минулого літа?

12. Neytasa

Їдемо в Мрійники на перший заїзд, а потім ще на тиждень в ''психологічний табір'' :) малий там вже 2 рази був, завжди задоволений!

13. solomka

solomka Active Member

Хочу відправити своїх дітей в табір поблизу Східниці, Трускавця. Але переживаю чи вони ще не замаленькі. Хто має досвід перебування у таборах 7-9-річних дітей?

14. grape

grape New Member

Привіт! Хтось питав про англомовні табори у Львові, то ділюся інформацією, бо ми теж шукали для малого.
    1. табір від мовної школи "Фенікс". Тривалість - 2 тижні від ранку до години 5-6. Кожного дня заняття з англійської +носії мови. Крім мови обіцяють забави та екскурсії. Розташування у школі біля кінцевої трамваю № 4, великий майданчик біля школи+Стрийський парк поруч. Харчування включене у вартість. Вартість 1400грн. за 2 тижні. Ми на ньому і зупинилися, як на мене найкращий варіант. Приєднуйтесь!
    2. Мовні табори від Хелен Дорон. В Карпатах на базі - близько 5-6 тис. грн.(дорогувато). У Львові на території центрів Baby Club. Ціни точної не памятаю, але теж досить дорого.
    3. Табір від Українського католицького університету. Тривалість - цілий день. Вартість - 550грн/тиждень. У вартості включено обід. Але на скільки я розумію в них без екскурсій, вони весь табір на території УКУ.
    4. Табір від Green Forest. Тривалість 2 тижні з 10-14.00. Кілька екскурсій, майстеркласів. Вартість - 790грн./тиждень. Мінуси: розташовані в центрі на Коперника(ні побігати, ні м"яча покопати..)

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

Це дуже залежить від дитини, від типу табору і компанії з якою він їхав. Малий минулого року їздив у табір з Пластом(було 7 років). Він там майже нікого не знав. Діткам такого віку було важко. Але коліжанки мала їздила у спортивний табір, зі своїм тренером і дітками з спортивної секції то казала, що мала задоволена, все нормально. Але вона у неї дуже самостійна дівчинка.

15. Neytasa

Хто вже встиг побувати в мовних таборах у Львові? Поділіться свіжими відгуками :)

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А мене цікавлять поради - що давати дитині в табір з собою, а що б не радили?
    Їдемо вперше і я вже в шоку... Особливо цікавить чи давати сонцезахисні засоби( хто намаже?) спрей від комарів ( чи не оближе?) гроші (скільки?) гумаки (чи будуть гуляти в дощ?) білизну на всі 10 днів? І головне в що то все спакувати? чемодан на колесах великий і важкий, сумка незручна???

17. Neytasa

Вчора приїхало мое дитя з ''Мрійників'' :girl_cool: ці 10 днів для мене були не самі легкі, бо все таки вперше відпустила на такий період з чужими людьми... :girl_crazy: і звязок раз на день в 14 годині...
    Речей я йому напакувала, що на місяць би точно вистачило, але як на мене нехай більше, ніж би не вистачило чогось. Білизни і шкарпеток розрахувала на всі дні і дала пакет для брудного одягу, щоб не плуталось з чистим, хоча в таборі сказали, що вони беруть речі прати, але пралка то загальна, а дітей 50-70, тому дала по більше речей, щоб не потребувати прання. Пакувала речі в сумку, але більшість дітей були з чемоданами на колесах. Але це не проблема, бо старші допомагають донести, якщо важко.
    Засоби від комарів казали не брати, бо вони вечорами сидять біля вогню, а кімнати перед сном перевіряють і ганяють комарів. Але напевно малий вечором був в шортах, то низ ніг такий був покусаний і напухший.... Псилобальзам йому дала з собою, але йому там ще зірочкою мазали. Нічого воно йому толком не помогло, поки дома не дала лоратадин, бо жах було дивитись на ті ноги. Тому потрібно було перед поїздкою його навчити мазати укуси, хоча би перед сном і дати різні засоби. Від сонця не давала нічого, бо він би не мазався, та й сонця немає. Тим більше вони стараються бути в тіні, вихователі досить відповідальні і не смажили би дітей на відкритому сонці
    Гумаки не давала, бо дуже активна програма, а в них дуже не побігаєш, тому дала 2 пари кросівок.
    Гроші там не потрібні, бо територія закрита, магазинів немає.
    Перші дні малий адаптувався, навіть плакав. Ми дзвонили вихователям, просили допомогти йому. Тому дуже вдячна, що вони не проігнорували і все залагодили ! Потім все було чудово, із задоволенням приймав участь у всій програмі. І навіть сказав, що на наступний рік ще раз поїде- а це для мене головний показник! :girl_curtsey:

18. Fast

Fast Well-Known Member

Ну точно як моя мама, коли відправляла мене перший раз в табір.
    Спогади й досі як я тягнула ту сумку.
    В наступний раз пакувалясь сама :)
    І зараз пакуюсь так, що в невеличкий чумайданчик ппоміщаються мої речі, чоловіка і малої :)

19. solomka

solomka Active Member

є визначений час на дзвінки :shok:??? невже не можна дзвонити будь-коли?
    В п'ятницю везу своїх дітей в табір... вперше.... Якщо з одягом більш-менш визначилась, то зі взуттям проблема: незнаю що давати, питала співробітницю, яка теж везе з нами свою дитину, то казала, що окрім босоніжок, кросівок і шльопанців більше нічого не буде давати. Маю ще питання: в чому діти ходять взуті в кімнаті (будиночку, корпусі)? Чи можна в шльопанцях (в'єтнамках) чи потрібні кімнатні тапочки?
    І ще інформація для тих, хто відправляє дитину в табір. Віднедавна окрім медичної довідки форми 079о необхідна ще довідка з дезінфекційної станції про те, що дитина немає педикульозу (вошей).

20. Neytasa

В ''Мрійниках" час на дзвінки визначений- щодня з 14 до 15 години, в інший час телефони знаходяться в вихователів. Звичайно для батьків це не легко... Я би точно кожні 30 хв. дзвонила :girl_blush2: А з іншої сторони, дитина би весь час відволікалась, замість того, щоб вчитися самостійності, по всім, навіть дрібним питанням видзвонювали би батькам, а батьки в свою чергу безконечно би видзвонювали вихователям :ed4d70def841dc74b57 ще момент- ІГРИ на телефоні, особливо хлопчаки би з них не вилазили і не мали би бажання спілкуватись і займатись завданнями, які є в таборі (це стосується і планшетів) і спати би не вляглися, а сиділи би до ночі в іграх....
    А ще телефон може загубитись, поламатись і тд. а деякі батьки придявляли би претензіі до вихователів, а їм все таки потрібно займатись дітьми, а не слідкувати за мобілками :girl_smile: Тому як би це було не зручно, таке рішення вірне, тим більше якщо потрібне щось термінове, завжди можна телефонувати організаторам, вихователям. Також, якщо дитині дуже потрібно подзвонити, вона може попросити телефон у вихователя.