Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalka

Natalka Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Дівчатка, чи знає хтось про садочок на Скрипника, де вихователькками працюють монахині, і де беруть дітей без щеплень. Ця інформація отримана по сарафанному радіо і потребує підтвердження...

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я теж таке чула, але ніяких реальних телефонів чи адрес.

3. Олька

Олька Well-Known Member

Моєї подружки малий туда ходить, то десь в лісі той садок. Вона дуже задоволена! В неї ще молодша дівчинка є, то вона каже що її автоматично туда візьмуть без всяких черг, бо старший туди ходив.

• Подобається Подобається x 1
  4. Natalka

Natalka Well-Known Member

Олька, а ви могли б нам скинути паролі , явки, адреса - тобто адресу, №садочка чи телефон...:чи якісь інші розпізнавальні знаки:girl_in_dreams:: З мене велика чеколяда за вашим вибором.

5. Олька

Олька Well-Known Member

Я в неї запитаю і все вам напишу!

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дівчатка, не підкажете, де можна закупити канцтовари недорого, чи гуртовню якусь? Бо моєму мавпеняті дали сьогодні великий список канцтоварів, які треба буде купити в садочок (тобто щоб кожна дитина мала своє індивідуальне), та деяких інших речей теж. Особливо мене здивував такий пункт: туалетний папір - 8 штук, білизнА - 2 шт.:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Оффтоп: "предвкушаю" реакцію Левандівки: допис від Яська Березнева "моєму мавпеняті" - "глянув на аватар - ржав":girl_haha:

7. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Вам в тему "Де можна знайти у Львові..." там є всі паролі і явки!!!
    А 8 рулонів і 2 білизни то на скільки часу????

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

До 31.08.2010 р. 8 рулонів паперу 5-річній дитині. Сама реготала:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

9. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А батьки нашої групи збирають гроші на ліжечка, шафки, столики і стільці. Тому що наявне розраховано на 25 діток, а в групі - 32. Одного разу вже прийшли 26 і одне не мало де спати. Садочки повинні бути гумовими, щоб розтягуватись, коли треба!:)))

• Подобається Подобається x 6
  10. Женічка

Женічка Well-Known Member

і у нас списочок був нічогенький, майже на 200грн, + 50 грн на потреби групи.

досвідчені матусі,а як ви вітаєте ваших вихователів з ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ?

11. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

н-дя? а мені не смішно. Можна подумати, що вони його лише за призначенням використовують. Тай ще дуже вміло. Не знаю, як у вас, а в нас вдома часом 8 рулонів за тиждень може піти. "Мамо, а я сочок розлила. - Добре, Лдусь, витри. - А я вже витерла! - Чим? - Папірчиком!" Результат: повний смітник туалетного паперу, липка калабаня на підлозі, і нема чим підтертися :)

• Подобається Подобається x 24
  12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хороша гуртівня Час-пік, поворот з Липинського, вулЖовківська,28
    Наш список канцтоварів у садочок був недуже великим, бо вихователі сказали що багато чого залишилось з минулого року.
    Купляла: Альбом для малювання
    пензлик для малювання і для клею, клей ПВА
    простий олівець і стругалка
    фарби гуаш
    картон білий
    олівці кольорові
    пластилін
    15 файлів і 30 листків білого паперу
    розмальовка

Кожен рік збираємось по гривень 20-30, купує щось батьківський комітет, часто вихователі просять купити щось не їм а щось корисне для групи або якісь методичні матеріали. Я від себе окремо даю гроші. Цього року хочу купити щось з косметики або парфуми. Не обзивайте хабародавцем, але наші виховательки настільки хороші, що дуже хочеться чимось віддячити.

• Подобається Подобається x 14
  13. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Вот мы и в садике, первый день прошол хороша, а во второй Коля пытался убежать, мне аж домой звонили. Впринципе малышу понравилось, но он ничего не ест и не выполняет задания, воспитательница говорит, что адаптация проходит нормально ))) Только мы вот приболели, завтра в садик не пойдём.
    Да и еще одно, напишу сюда же. Мы ездили в Джерело на приём к Олегу Романчуку. Очень опытный специалист в плане психиатрии и психологии. Если кого интерисует могу дать контакты.

• Подобається Подобається x 12
  14. kati

kati Well-Known Member

Ми цього року вирішили збирати гроші і купувати діткам все однакове.
    По перше це економніше вийде- не потрібно індивідуально кожній дитині по упаковці пластеліну, як каже вихователь 20 пачок на групу цілком вистарчає на рік.
    По друге всі діти будуть мати все однакове
    Ну а по третє вихователі порадили нам які саме вибрати канц товари, аби були якісними той самй пластилін чи фарби

Я займаюсь закупами хімії на групу:) На місяць нам сказали йде упаковка туал. паперу.
    А білизна повинна бути в групі,для санстанціі, а реально користуються доместосом та утьонком.

• Подобається Подобається x 7
  15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Скажіть будь-ласка хто водить свою дитину в приватний садок, куди і скільки він коштує? Можна в ПП.

16. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Моя знакомая узнавала про садик Детей с 2-лет берут - 40 грн - 1 день

Останнє редагування модератором: 23 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  17. нталька

нталька Well-Known Member

Дівчата, порадьте, будь ласка, чи варто виховательці "підказувати" що робити з дітьми і що взагалі з дітьми треба щось робити, щоб їх зацікавити, щоб вони не плакали.
    Ситуація така, що до нас в групу дали нову виховательку, кажуть, що вона ще початківець. Але у цієї виховательки, на жаль, нема підходу до дітей. Тобто, приводять дитину, дитина плаче, а вихователька просто стоїть і чекає, або просто за ручку заведе в групу і там лишить. Коли гуляють на вулиці, то вихователь окремо, а діти окремо. Деякі дітки ще адаптовуються і часто плачуть чи хникають, а відбувається таке - ці "плаксунчики" або стоять десь на майданчику і поплакують собі, або сидять на лавці біля виховательки і плачуть чи схлипують. Вихователь же ніяк не реагує взагалі.
    Забираю дитину, бачу, що осипший та заплаканий, підкликаю вихователя, щоб спитати що, як - відповідь "та шось плакав цілий час." оце "шось" мене просто добило. Та дитина ж проходить адаптацію, їй важко, ну, мабуть, вихователь мав би відволікти дитину від сліз, а не дивуватись чого та плаче. І це не лише з моєю дитиною таке. от і питаю чи може підказати вихователю якісь їдеї? чи то я забагато хочу?

• Подобається Подобається x 10
  18. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

нтатлька, а які у вас ідеї? Мені, як вихователю, цікава думка батьків з цього приводу. :girl_smile:Звичайно, дитина плаче не шось, а конкретно за мамою. Їй важко зрозуміти, чому добра і любляча мама одного дня вирішує залишити його напризволяще на якийсь час з чужими тітками і з чужими дітиськами. :girl_cray:Робота по пришвидшенню адаптації має починатися з дому. Тобто дитину ще вдома треба готувати до того, що вона йде в садок ,все їй пояснити. Сказати, що там багато діток, ти матимеш багато друзів, будеш бавитися іграшками. Бо в мене була ситуація, коли дитині вдома казали, що в садку всі!!! І діти і дорослі!!! НЕЧЕМНІ! :girl_mad:Ну то як дитина може позитивно сприймати садок???:girl_in_dreams:
    Ще один аспект проблеми. Вдома дитина була сама в своєму роді, здебільшого. Їй і тільки їй приділяли увагу. В садку ж таких діток збирається багато. Кожен хоче уваги. І дуже часто діти плачуть для того, щоб привернути до себе увагу, щоб їх багато шкодували. І буває, кажеш дитині тисячу і один раз, що мама тебе любить, мама скоро прийде, мама купить цукерочки і обов"язково повернеться за тобою. А ти тим часом подивися, які в нас тут є гарні іграшки, які в нас усі чемні дітки, а ще подивися, що я маю, а ще послухай, що я тобі розкажу...
    А дитина все одно плаче. Тоді є 2 варіанти, або на якийсь час лишити дитину в спокої, дати їй можливість осмислити те, що ти їй сказав. І через якийсь час знову повернутися з вмовляннями.
    Або ж другий варіант - покинути без уваги 15-20 дітей і весь час займатися тільки одним плаксуном.:girl_crazy:
    З досвіду скажу, відволікання уваги на іграшки, на дітей, намагання їх подружити тощо в ясельній і молодшій групі нічого не дає. Дитині треба не інших дітей і не іграшок, а треба тільки МАМУ!:girl_cray:
    Тепер по суті.
    Вас цікавить, чи варто сказати вихователю ,яким чином можна втішити конкретно вашу дитину? Якби я була вашою вихователькою, то моя відповідь була б однозначною: ТАК! СКАЖІТЬ, будь ласка. Я не знаю вашої виховательки і не можу передбачити її реакції, але раджу вам хоча б спробувати їй сказати. Надіюся, вона поставиться до ваших пораз з розумінням і прислухається до них.

• Подобається Подобається x 14
  19. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І у нас так зробили.файно.Скинулись по 30грн.і усе усі мають:)

• Подобається Подобається x 3
  20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ще й як дає! принаймні, у молодшій точно. не раз на власні очі бачила як наші виховательки дітей відволікали.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.