Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

дівчата, це мабуть у всіх таке на початках!!!!!!!!я вдома зранку давала кашу, бо не знаю чи буде він там снідати, а сьогодні вихователька питала, чи ви його годували, бо напевно не їв, то просила попереджати, а навіщо?як ще там щось вхопить - я тільки за!бо він у мене до їди не дуже, але в обід перед 12ю кажуть, що їсть перше, а вже друге - ні , тільки котлетку якусь може зїсти:)але це він і вдома так їсть - до сну тільки перше, а коли встає, тоді щось на друге ....зі сном ще не знаю, на разі ми до обіду і забираємо:)але вдома проблем зі спанням нема, мо і там так буде -подивимось:)тримаймося,все буде добре, бо дітки це найдорожче, що у нас є:)

• Подобається Подобається x 7
  2. leetsi

leetsi New Member

Ми тиждень, як пішли в садок 179 (на Сихові). Малий пішов без сліз, ніби все нормально. Адаптацію проходжу я, а не він (все думаю - переживаю, як же він там без мене...). Другий день сидимо вдома з сопельками :sad:, одним словом потроху звикаємо.
    Може хтось із форумчан теж свою дитину в той садок водить?

Останнє редагування: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я зранку також даю тільки ягідки, але в садочку малий снідати все одно не хоче, а от обідає непогано. Сьогодні з'їв супчик, а котлетку не хотів, бо вона "з поганого м'яска" (тобто рибна). Плакав недовго, набив двері, до яких вдарився і заспокоївся. Виховательці розказував про бульдозера, якого він бачив по дорозі в садок, і що вдома має такого самого, тільки маленького)))

• Подобається Подобається x 4
  4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Отак, написала що все ОК, а не тут то було... Сьогодні в Артемка температура 37,9 і садок знову відміняється. Не розумію, вже ніби одужав, не було ні кашлю, ні нежитю. І зараз ніяких симптомів, крім температури. Може його організм так реагує на відвідини садочка? Чи так останні зуби лізуть? Ну все одно зараз прийдеться не ходити поки одужає. А далі побачимо...

• Подобається Подобається x 3
  5. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Девочки спасибо за ответы, про логопедический сад.
    Я когда своего в обычный садик водить начинала, то мне воспитательница говорила, что адаптационный период может длится до полугода, так счто мужайтесь!

6. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

пройшло вже 3 тижні нашого відвідування садочка. Перші два тижні навіть не хочеться згадувати, то було шось страшне: сльози, крики, істерики:girl_cray:.......

Цей тиждень, це щось неймовірне, я навіть сама не можу в це повірити, моя дитина здається вже звикає ходити в садочок:girl_claping:. Зранку встає, знає що треба вдітися, помитися і сама каже "Йдемо". Єдине, що хникає, коли їй в садочку перезуваю тапочки. А далі ніби все добре, вихователька скоренько її заговорює і хникання припиняється. Спить, з дітками бавиться, коли я по неї приходжу, то вона завжди задоволена скаче і щось там діткам розказує (тобто, видно, що все добре).

Проблемою залишається наше харчування:girl_devil:, вже три тижні ходимо і дальше нічого не їмо. От як в нас!!!

• Подобається Подобається x 6
  7. Женічка

Женічка Well-Known Member

Galyna555, це і наша проблема.... те харчування....
    меню мені досить подобається, дуже різноманітне....
    ходимо з 21 червня.
    позавчора залишила малу на обід,думаю,проголодається гарненько ну і сяде їсточки.
    приходжу пів перша, стала під дверима, слухаю - ложки стукають,тарілки, ніхто не плаче, але на тому всьому фоні чується "мама,мама", я спершу не зрозуміла, що то моя дитина...
    відкриваю двері, всі їдять, а моє сидить, перед нею пустий стіл і тихенько так:"мама,мама"................. нов коментс............. вихователька вийшла,каже, що мала від себе їжу відсовує, і тупо кримає перед моїм носом дверьми...
    ну я вже мовчу, що няня взагалі не вітається,я вже думала,що здається мені,але ні!!!!!!!!!!!!!!! уявіть собі,кажеш людині в очі "доброго дня",а воно голову відвертає............. одне суцільне розчарування,а не садочок!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 10
  8. Іруня

Іруня Well-Known Member

Як то так??? А ти інших мам питала? До них теж таке саме ставлення? Я в шоці! Якщо ВОНО таке нервове, то нема чого пхатися виховательками в садок! А може би вам проситися в завідуючої в іншу групу?

• Подобається Подобається x 1
  9. Женічка

та то не постійна наша няня, і вихователька не постійна, за ті три тижні - вже друга няня. перша була нічого жіночка,проста, привітна,ну така,як має бути біля діток.... а це..... сьогодні аж маму свою водила показати то чудо-диво...............
    а з вересня буде вже наша постійна няня і вихователька нова,і група.

• Подобається Подобається x 5
  10. Іруня

Іруня Well-Known Member

А чого то в вас так? Ті дві виховательки і нянічка що в нас зараз є будуть вже аж до кінця садочку. І група та сама.

11. Женічка

от такий у нас стрийський німецький садочок.............
    завідувачка людина "з приємних", вчора зустріла жінку одну в маршрутці, то жалілась, що випускну групу з її синочком розформувала.....
    думаю,що з Нового року переїдемо в інший район жити,так чи інакше доведеться садочок міняти....

12. kati

kati Well-Known Member

Та бо то літо зараз, вихователі в відпустки ходять....так у всіх садках, влітку міняються вихователі. няні... а ще можуть групи об"днати, якщо десь в групі ремнт будуть робити.
    З осені в вже порядок:girl_smile:

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Начиталась я тут про малих "їдунів" і тепер вагаюсь.Моя малявка теж з їдою вічні проблеми має,от я і думала,як тільки виповниться 2 рочки,піде в садочок і там,за компанію з іншими дітками навчиться їсти.А тепер не знаю,може то довше почекати??Чи +- півроку не мають значення?

• Подобається Подобається x 2
  14. natka75

natka75 Well-Known Member

Це Вам вирішувати :girl_smile:але ці всі проблемки тимчасові, дитина адаптується до нових умов і мусить звикнути, а потім все налагоджується і я дивлюся по свому, він вже за тиждень часу в садку знає зранку, що треба йти, правда починає хникати ще вдома, просить мене "мама на уці", щоб я не пішла кудись....вже в садку теж не дуже хоче лишатися, але вихователька бере його на руки і несе в групу, потім він не хоче йти додому,каже вихователька, що всі діти по-різному їдять, є дівчинка, що може три таких порції з"їсти як мій, є що зовсім не хочуть їсти:)

15. Holly

Holly Moderator

А ми сьогоді ходили в садочок перший раз. Я поки говорила з вихователькою, мала побігла в групу до діток бавитись. Я спокійно її залишила і пішла. А коли прийшла забирати, то почала плакати, не хотіла йти додому. Перший раз були до обіду, навіть не їли. Сказала вихователька, якщо завтра так само буде поводитись, то лишу спати, заберу відразу після сну. Вихователька молода дівчина, дуже приємна, психолог. Не знаю як буде далі. Бажаю всім, щоб дітки ніколи не плакали в садочку і зрадістю туди йшли.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 8
  16. Gala

Gala Well-Known Member

моя сьогодні пішла перший раз в садок за пів року відсутності,то дома плакала,не хотіла,але сама себе вже настроювала і в садку не плакала.Ще я їй купила бульки,то як тільки прийшла,то пішла до діток їх дути.Зараз йду забирати.Ще медсестра причепилась,нащо дитину привели-в неї манти в карточці нема.Якось вирішимо цю проблему

17. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Кожен день читаю дописи про садок,і вони наганяють на мене все більше страху-як буде у нас. 3 серпня наближається,а я ще не зовсім готова:girl_sad::girl_sad::girl_sad: Морально,фінансово вже усе здали.Поки що на посуд,постіль,іграшки,штори,на овочерізку для садка...............

18. Holly

Holly Moderator

Ого. Невже і нас таке чекає? Я тільки заплатила за те щоб місце знайшли. Наразі більше нічого не кажуть.

19. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

За те,щоб знайшли місце-то окрема стаття видатків.
    У серпні буде і від мене звіт-що,коли,де і як.Поки всі в очікуванні.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

20. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а ми сьогодні вже в садок не йшли... шось покашлюємо..
    незнаю шо маю з тим садком робити, в пятницю навіть не їздила з чоловіком його завозити.... ше ті три попередні дні йшов в групу, то в пятницю вже розплакався перед входом то вихователька його забрала і побігла в групу... потім за годину дзвонила, то він якраз був в неї на руках, казала шо вирвав, так плакав... уявляєте мій стан після тих слів... потім пішов гуляти, то теж тільки на руках... свекруха ховалася в кущах, то коли прийшла до нього то пішов бавитися з дітками, в групу вже не зайшов... сплакалися ми з ним чисто з тим садком... в садку він вивчив одне слово, до-до-му... тому зустрічає тільки з словами ДОДОМУ ХОЧУ... зараз каже шо "ДОК НЄ, ДОМА"... і шо робити незнаю....

Статус теми:
Закрита.