Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галченя

Галченя Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Як і обіцяла, спитала в зайомої виховательки. Вона нічого про комісії не чула. Лише сказала, що є спеціальні медичні комісії для діток з вадами розвитку чи мовлення. Наприклад, щоб попасти в логопедичну групу (котру повністю фінансує держава), то тоді обов"язково дитинці потрібно пройти мед.комісію. А решта:confused: Хоч, можливо в кожному садочку свої правила:confused:

• Подобається Подобається x 2
  2. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Як довго ви ходите в цей садок? чому вибрали саме його? чи задоволені вибором? Я теж збираюсь віддавати доньку в цей садок, рекомендували. Але ще не записувалась, вагаюсь у виборі. Чи там і надалі так багато зараз батьків на зустріч із завідуючою? Якось заходила в цей садок, але завідуючої тоді якраз не було на місці :confused:

3. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а коли потрібно проходиьи мед.огляд перед садком, хотіла пройти зараз хоча в садок з червня, але кажуть треба за два тижні до садка... це правда? Їздить мій чоловік сьогодні по садках, покищо лише відмови, треба мабуть шукати знайомих... він хоче віддати в садок на Яцкова, може хтось шось чув про нього, як туди потрапити?

4. kati

kati Well-Known Member

Мамусі, моя порада тим хто планує віддавати в садок в червні....Краще перечекайте і давайте дитину не з 1 червня а ,наприклад, з 7. За тиждень вчухне перша хвиля плачу і все не буде виглядати так жахливо. Це мені так радила сама вихователька минулого року, і коли ми прийшли то дітки вже трішечки заспокоїлтсь..... Тобто якщо вас не лімітує вихід на роботу, то з загальним натовпом краще не вести

квіточко,медогляд, можна пройти вже, не пізніше ніж за тиждень потрібно здавати скребки на глисти.
    Я особисто їх нездавала, коли почула ЯК беруть ті скребки то вирішила не мурдувати дитину, а відправила чоловіка:)

• Подобається Подобається x 6
  5. нталька

нталька Well-Known Member

мурдували чоловіка? :xaxa:

ми якось здавали скребки, ще і з середини дупці, то малому там ватку і залишили. Добре, шо викакалось. але дитина до сих пір памятає, шо йому там лазили.

• Подобається Подобається x 4
  6. levandivka

levandivka З яйцями...

Думаю, чоловік, гривень за 30 забрав довідку. :xaxa:

7. Галченя

нам обійшлося в 20 грн. за 5 хв разом з аналізами крові:xaxa:

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як почитала тут як беруть аналізи на яйця глист, аж недобре стало. Я послухала медсестру і купила цю довідку. Зате все інше здали-пройшли. Ну що мамочки, ми всі активно займаємось хабарництвом ? ? ? :no::no::no:

В садок ходимо 1р.8міс, вибором задоволена, хоч спеціально не вибирала, садок близько до дому. Вибирала садок, в який ходила я, біля Південного, але мене завідуюча звідти відправила, а тут все показали-розказали. Там прекрасні вихователі, але в ясельній групі приміщення сире, зато тепер в молодшій дуже гарна група, ми перейшли в нову гарну групу з новими меблями і купили тільки один килим.
    Там після садочку є ще школа 1-3 клас у якій з дітками займаються після уроків, розмовляла з батьками школярів, усі учні вчаться з садочкових груп.
    Мінус - територія навколо садочку ніяка, зовсім немає качель, приміщення старе, групи і спальні маленькі, зате ставлення вихователів дозволяє не звертати на це уваги.
    Батьків зараз немає, бо записують у цей садок 15 числа а батьків тоді було набагато більше, ніж може вмістити група, але в нашому житті все вирішується, так що успіху Вам:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  9. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

ВЕЛИКЕ дякую за таку інформативну відповідь! Будемо пробувати!

10. Радість

Радість Well-Known Member

Ми також всі аналізи здаєм крім цього.

11. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Тепер довідку ви купили,а потім...:xaxa::xaxa::xaxa::no::no::no:
    У садочку дітям також роблять такі аналізи,кажуть приносити зранку в сірниковій коробочці.:xaxa::8::xaxa:
    У нашій групі(діткам було по 5-6 років)одному хлопчикові не вийшло зробити діло у сірникову коробочку,то мама,щоб не мучити дитину завтра ,допомогла:xaxa::xaxa::xaxa:.А вихователька взяла і спитала,чиє воно:sad::sad:
    Бідна дитина змушена була нести коробочку назад додому:sad::sad::xaxa::no::8:

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

а вихователька як визначила???????? :8::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

13. Nata

Nata Well-Known Member

І ви вірите в те, що в садочку роблять нормально аналізи? По-перше, їх роблять десь в лабораторії, а по-друге, дуже сумніваюся, що у нас в лабораторіях якісно зроблять аналізи "нахаляву" (а це ж мінімум 25 штук).
    Трохи оффтоп, пригадую з Петром лежала на підтримці і послали мене кров здавати, на другий день лікарка прийшла перелякана, бо в мене дуже низький гемоглобін, перездала через день - гемоглобін втричі вищий. Дива та й годі :)
    От так у нас роблять аналізи...

• Подобається Подобається x 5
  14. SOLODKA

Вихователька просто спитала:
    -Михайлику,а хто :bad: у коробочку?
    А Михайлик щиро відповів:
    -Мама.
    -Передай мамі,що ми дорослим аналізи не робимо.:xaxa::xaxa::xaxa:

15. Галченя

ще такого не чула.

за той рік, що ми відвідуємо садочок подібного не було:confused:

• Подобається Подобається x 3
  16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А потім буду питати дитину, чи погодиться вона здавати аналіз таким варварським способом :xaxa:
    Аналіз на яйця глист зробити складно, бо для того щоб він був точний треба робити саме зіскоб. Аналіз в коробочці не дасть такого результату, бо по ньому дуже важко визначити чи є в дитини глисти і його роблять як і усе інше в нашій мед. системі за принципом "шоб було".

• Подобається Подобається x 4
  17. SOLODKA

Цю ситуацію я і сама добре знаю.Просто згодом вже у садочку потрібно буде домовлятись про аналізи з медсестрою(нам не виходило,ну нічого не брала:confused:) або з лаборантом у поліклініці:):).

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

Пішла я сьогодні до завідуючої садочка, в який ми записані ( це наша знайома, колишня сусідка ), розпитатися, чи беруть нас, коли, чи будуть збори тощо. Сказала нам в травні проходити медогляд і з 1 червня йдемо в садочок. Ура!!!
    Ми так собі сіли, поговорили... зразу ж зайшла мова про ремонт нашої групи.Ну, але це, мабуть, всюди так.
    На дверях в неї висить оголошення, що дітей 2003-2008 року народження вже не записують. І я так жартую, що з другим прийду записуватись, щойно народиться :). А вона каже, що вже має записано майже 20 діток 2009 р.н. А тоді подумала і каже : " Знаєш що, а давай я вас зараз запишу". Я сміюся, що вагітних вона ще певно ніколи не записувала:xaxa:. Каже, що вже записувала. Одним словом, ми ще не знаємо хто народиться, але вже записані на літо 2011 року:8:.

19. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Привіт дівчата!!! Мушу похвалитися, ми теж з 1 червня йдемо в садок!!! Ура!!! Написали нам купу лікарів пройти на медкартку, спершу хотіла домовитися щоб не проходити, але всежтаки передумала, нехай краще подивляться. Тільки от ті аналізи, незнаю коли здавати перед проходом лікарів чи можна після, бо якщо перед, то боюсь малу настрашити, щоб не плакала перед кожним кабінетом? :confused:

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

Думаю, що аналізи краще здавати останніми, бо деякі з них мають термін дії. Наприклад, в шкірний диспансер нам сказали йти в са-а-амому кінці, бо довідка діє лише 3 дні:8:.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.