Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

У нас вчора почався кашель без причини і без температури... невже кашлюк :sad::sad::sad::sad:

2. Nata

Nata Well-Known Member

Олю, спокійно. Я вже писала, що теж підозрювала у малого кашлюк, а виявилось, що кашляє від глистів. Глисти ми прогнали, два тижні спокою, тепер у нас застуда:confused:.

3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Спокійно!
    Для кашлюку характерні напади задушливого кашлю, так звані репризи, частіше вночі,або після сну, при нападі личко дитини червоніє кашель - ніби поштовхами до 1-5хвю часу, закінчується шумним вдихом і відходженням мокроти. Поза нападами дитинка нічим не відрізняється від здорової. До речі, заразний період - 21 день

4. Радість

Радість Well-Known Member

І моя вже тиждень кашляє. Правда не так, як при кашлюку, але також не дуже приємно. Саме головне, я почала так само кашляти. А дорослі також хворіють на кашлюк?

5. Irus'ka

В принципі,кажуть що після досягнення 10-ти річного віку ризик захворіти різко зменшується. Але моя мама, наприклад, заразилася. Але лікарі назвали то "паракоклюш" тобто - той що "стояв" коло коклюшу. Думаю, що поберегтись треба особам з ослабленим імунітетом.

• Подобається Подобається x 1
  6. молекула

молекула Well-Known Member

Ой, начиталась тут і сама загризлась... наш малий має якийсь такий дивний кашель. Він ніби і не кашляє, але вночі і коли прокидається то кашель страшний і аж "підривний" немов би, дитина аж видувається, але за якусь хвилину перестає :confused:Може це також кашлюк?! Ліки від кашлю йому щось непомагають, а як це побороти сама незнаю...Чим ви лікуєтесь в такій ситуаії (якщо у когось було щось подібне)?
    Нашому синочку всього 8 місяців

7. левиця

левиця Well-Known Member

А як то берегтись? Піднімати імунітет? Ця ж зараза через повітря передається.

8. Irus'ka

Мала на увазі - щоб не захворіти дорослим особам з ослабленим імунітетом треба поберегтись (буквально) від хворих діток :)

9. нталька

нталька Well-Known Member

Нажаль, і не дуже слабкі дорослі хворіють на кашлюк. У знайомої чоловік приніс додому цю хворобу і заразив двох дітей, хоча вони були щеплені. Але найгірше переніс хворобу саме він, бо кашляв аж до втрати свідомості.
    А взагалі так багато народу кашляє! ми теж, хоч і без садочка.

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну от, і знову ми повертаємось до теми про неефективність прививок! Хоча діти щеплені були, все одно за умов ослабленого імунітету захворіють. І що я собі тепер думаю, коли читаю, що у більшості форумлянок дітки кашляють...Ця осінь багатьом підірвала імунітет через ті затяжні дощі та холод. І навіть якщо діти щеплені, вони можуть також захворіти на кашлюк, але у щеплених симптоми будуть змазані, і кашлюк важко буде розпізнати. Не хочу вносити паніку в ряди, але я цілком допускаю, що в багатьох може бути кашлюк, але без класичного кашлю до рвоти.

11. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

я хворіла цього літа разом зі своєю малою
    чи то був кашлюк, чи паракашлюк (різними збудниками викликається) точно не скажу
    кашель був дуже сильний, я просто задихалася, надірвала міжреберні м'язи чи щось типу того, не могла тиждень часу самостійно з ліжка встати

в дитини мені той кашель більше скидався на астму, але ті нічні приступи то були репризи, про які тут вже казали

по темі садочка: подзвонили в п'ятницю, що Ярина бігає в туалет щоп'ять хвилин - застудилася
    опаленя і далі немає

12. Syana

Syana New Member

Привіт! Якщо хтось водить дитинку в садочок на Науковій, 32 або поблизу є ще один (на жаль № не памятаю - біля 6 райвідділу)- напишіть будь-ласка свої враження про ті садочки, особливо про ясельні групи. Дякую.

13. Nata

Nata Well-Known Member

У нас вчора був перший ранок. Свято осені. Вихователі молодці, вимуштрували діточок, а дітки всі такі гарнюні поприходили, мамусі сиділи в залі і плакали від радощів :).

• Подобається Подобається x 9
  14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

В мене ще як похресниця ходила в садочок, я завжди до неї ходила на свято. Дивлюся на них, а вони всі такі гарнюні, всі такі чемненькі стоять, стараються. ЦІ я на кожному святі плакала. А останній раз коли я в неї була, то було свято деньь матері. І тут вихователька каже - "Дітки а зараз ми заспіваємо пісеньку і привітаємо своїх мамусь і бабусь". А моя похресниця встає і каже - "І мою хресну". Всі в сміх, а мені так приємно, я тоді вагітна ходила, то сама сентиментальність, розплакалася,....

• Подобається Подобається x 12
  15. Радість

Радість Well-Known Member

В нашому садочку нарешті вчора включили опалення. Діти були такі щасливі, що можуть познімати свої світера і більше не сидіти постійно біля обігрівача. То треба було бачити:xaxa:.

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

а ми сьогодні прийшли в садок, щось не сподобалося дитині і пішли до бабці :) отак за два тижні дитина відвикла від садку...

17. Olia

Olia Well-Known Member

Всім привіт! Я тут вперше! Моїй донечці зараз 1 рік 3 місяці. І в мене теж проблема із дитячим садочком на Сихові. Я теж чула про "живу чергу" в садочку №40, а сама я ходила зі своєю дитиною в №130, і мені ще пів року тому сказали, що мість на це літо нема, і щоб приходити, коли дитині буде 3 роки...бо в них дітей записано на три роки наперед Отакі от справи!!! А ще на Сихові біля реабілітаційного центру Джерело щось будують, кажуть що садочок...може хтось щось чув???

18. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Дівчатка, допоможіть порадою... Моє дєцко не хоче ходити в садок.... все почалось в четвер...перед сном в дівчинки була істерика...вихователька каже шо Віка просто ні з того ні з сього почала істерично плакати...через хвилин 15 заспокоїлась і лягла спатки...все нібито забулось...
    Приходимо в п'ятницю в садок, а дівчинка вчіпилась в мою шию і нікуди не хоче йти...з довгими благаннями і істериками таки зайшла в групу...а далі все було нормально...
    Пішла сьогодні в садок з татком...20 хвилин проревіла...не дала себе роздягнути...вихователька навіть не намагалась її забрати...татко не витримав і привів назад додому...
    Тільки заходить мова про садок і діток...Вікуся одразу і однозначно каже, шо не хоче в садок і не хоче до діток....вона навіть в Жевжик не хотіла в суботу...
    Питалась у виховательки чи хтось її бив чи ображав...ну звичайно шо вона сказала шо ні...
    Я просто у відчаї...шо робити....шукати новий садок...через тиждень прийде з сесії інша вихователька....на неї вся надія...

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

Надійко, а чи можна тобі побути з нею в садку хоч годинку? Чи не пускають батьків?
    Дитина б заспокоїлася, почала бавитися, а може б і розказала чому не хоче в садок?

20. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

В нас батьків навіть в групу не впускають...

Статус теми:
Закрита.