Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ksani

Ksani Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Мені цікаво, як у садочку вихователі пильнують за тим, щоб дітки не чубилися через ті забавки ? Бо вони ж "спільні", для всіх ?

2. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Дівчата, ви що навмисне ігноруєте?!!!:cesored:
    Перепитую ще раз:

Останнє редагування модератором: 8 Жовтень 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Irus'ka...гурток це дуже добре...я б свою дитину з радістю віддала, якби в нас в садочку було б шось подібне...гадаю, шо варто спробувати...а там подивитесь шо більше дитині буде подобатись чи будуть якісь результати...

• Подобається Подобається x 5
  4. Kristin_Daae

Kristin_Daae Well-Known Member

+100:)
    Цілком і повністю "за", якщо дитині сподобається і не буде надмірного навантаження.

5. Irus'ka

У-ух! Дякувати-Богу мене помітили, я жива. я є:clapping::clapping::clapping:
    Та думаю що зайвого навантаження не буде, бо заняття в різні дні тричі на тиждень по 1,5 години. Думаєте того достатньо?
    А де можна купити трико і чешки для танцю маленьког розміру - 92см?

6. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Поясніть то кожного заняття буде три рази на тиждень...три англійські, три танців і три театру чи кожного по одному в тиждень, а разом виходить три? і скільки коштує одне заняття?

Не знаю шо таке трико...а чешки бачила в Антошці(на Науковій)...і на Південному можна зустріти(але треба шукати)...і якшо не помиляюсь, то і в ТОП-ТОП були...

7. Ksani

Ksani Well-Known Member

мені здається, 1,5 години для маленької дитини- то завелика тривалість заняття

• Подобається Подобається x 5
  8. Irus'ka

9. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Чешки ще є в Арсені на Науковій - чорні й білі, різні розміри, здається, по 34грн. А трико-то штани спортивні трикотажні:)

• Подобається Подобається x 2
  10. Irus'ka

Серйозно,:cesored: а я думала що то гімнастичний закритий костюм докомплетований гетрами. А як тоді правильно назвати?

11. tslezinska

Ну, на рахунок такого костюму не знаю, навряд то дітям маленьким таке обов"язково мати, то скорше жінкам на аеробіку добре. Тріко ще називають шось накшталт чоловічих лосинів (в балеті). Коли я в школі на ритміку ходила, хлопці були у футболках та штанцях трикотажних.

12. Irus'ka

Я чогось думала, що зручно буде - не задирається не відгинається:confused:

13. tslezinska

Ну тоді то скорше в спортивних магазинах треба такий костюмчик шукати, але щось я сумніваюся, що знайдуться маленькі розміри.

14. Gala

Gala Well-Known Member

Моя старша ходить на танці,тоя їй купляла тріко в спортивному магазині-це таке як суцільний купальник тільки з довгими рукавами,а на ножки вдіваємо або лосіни або колготки.Деколи просто займається в спідничці і гольфіку.Так щоб було зручно.

15. zirka

zirka Well-Known Member

Гімнастичний купальник маленьких розмірів є в такому магазині на вул.Ак.Павлова "Все для танцю" (здається так називається) там є і чешки всіх розмірів і гетри і все інше різних розмірів. Хоча думаю що в садочку зручніше в гольфіку і спідничці. Бо цей купальник (по правильному) треба вдягати лише на трусики або колготки (без майки) взимку процес перевдягання трохи прохолодний та і довго і дитині в цьому треба допомагати. Вся група буде чекати поки одна дитина перебереться. Якщо купальник не вимагають, то може бути просто зручний одяг.

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

Стосовно християнського виховання - чи можете дати лінк на якийсь нормативний документ? А ще чи перелік орієнтовних занять для дітей? Чи це все роблять вихователі на свій розсуд?
    Прикро, що пріоритетом в садку є заспокоєння дитячих сліз, а не бажання зацікавити їх грою...

• Подобається Подобається x 3
  17. левиця

левиця Well-Known Member

Порадьте, де можна взяти класні костюми для виступу на прокат. Але не за сумашедшу ціну.

18. Irus'ka

Я все таки здуріла:8: і купила той купальник в "Антошці":dance: за 75грн., :agree: але моя дитина так тішилася, що готова терпіти і купити ще один (прошу сприйняти як жарт:D)

19. Олька

Олька Well-Known Member

А я купила на Шуварі в спорт. магазині за 35 грн.

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

ми рівно тиждень у садочку. За цей час дитина сама почала їсти ХОЧ щось ложкою, і далі намагається все робити сама, допомагає іншим дітям вдягатися і мити руки, вже два дні ходить без памперсу (до садочку теж хотіла все сама, але не так активно як тепер). Я не помітила, аби дитина після садку навчилася нового віршика чи пісеньки - можливо не все відразу ;)
    Ну і сьгодні вранці у дитини почався легкий кашель, чого і слід було очікувати... :sad:

Мамусі, а Ваші дітки як часто хворіють? Як потім після хвороби повертаються в садок?

Статус теми:
Закрита.