Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Ось недавно набирала для нашої групи:
    Розклад занять
    Понеділок:
    1.Рідний край - 2.Фізкультура
    Вівторок:
    1.Художня література - 2.Музичне
    Середа:
    1.Математика - 2.Малювання
    Четвер:
    1.Розвиток мови - 2.Фізкультура
    П’ятниця:
    1.Аплікація або ліплення - 2.Музичне
    Всі шедеври малювання-ліплення-аплікацій і т.д. вихователі виставляють в роздягалці і підписують хто і що зробив, ми все забираєм і збираєм:)

• Подобається Подобається x 2
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дякую!
    Це напевне для старших груп, а як молодша група? Що у них?

3. mayscream

mayscream Well-Known Member

В нашому садочку(Новий Львів) крім гуляння-спання-їдзеня малюють,роблять аплікації,ліплять,співають і танцюють.Група не старша))

• Подобається Подобається x 1
  4. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

ми в молодшу групу ходимо, і навіть минулого року в яслях в малих теж були різні заняття кожного дня.

5. Nata

Nata Well-Known Member

А мій Петро почав дома співати пісеньки і розмовляти англійською:clapping:. От такий вплив садочку :).
    Були у нас батьківські збори, вихователі звітували, що проводять з дітьми по 2 заняття щодня: краєзнавство, мова, література, математика, малювання, музичне заняття, фізкультура і християнське виховання (можливо я ще щось забула). Англійська - факультатив, тричі в тиждень, одне заняття коштує 3 гривні.

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

Нато, а у якому Ви садку? хочеться, щоб і у нас було християнське виховання в садочку :sad:

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Зацікавили мене нормативи МОН стосовно садочків, цікавий файл знайшла ось "Типовий перелік обов'язкового обладнання, навчально-наочних посібників та іграшок". Цікаво чи міністерство після написання цього переліку допомогло забезпечити ще й наявність цих предметів у садках?:8:
    А як у Ваших садках з іграшками?

• Подобається Подобається x 2
  8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

І в нас шось схоже...знаю 100% шо проводять музичні заняття, бо Кусі вони подобаються найбільше...і вона завжди про них розказує(і навіть троха співає...:y:)
    :n: тяжко-важко...приносили самі шо могли... знаю шо в деяких садочках батьки збирають гроші і їдуть на гуртовню...самі закупляють

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

так, "допомогло"...за кошти батьків...усю хімію, канцтовари, іграшки, книжки купляли батьки...кожен приблизно на 250 грн.:xaxa::xaxa:

10. Уляночка

а ми сильно малюємо - маємо вже вдома 2 ШЕДЕВРИ і ліпимо - наразі колобок у нашому доробку...
    а ще співає і розказує віршики у ігровій формі вихователька..Любко раз прийшов і цілий день проспівав "куй,куй...мама..нє..обіток":)...мусіла в неті шукати, що то за потішка:xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  11. Ольга

Ольга Well-Known Member

Уляно, то Ви у звичайному садку маєте уроки з малювання вже? Чи це додатково?

Стосовно іграшок - у тому переліку принципі всі іграшки мають чітке призначення, але чи ними правильно бавляться з дітьми (модерують гру вихователі)?

12. Nadijka

В тепер також суперова молоденька вихователька...коли не прийду вона постійно їм читає книжечки...:y:

Це він про "Куй,куй молоток..."?

13. Уляночка

звичайний садочок....а стосовно рольових ігор, то не знаю:umbrage:

14. Уляночка

так, "Куй,ку, чобіток..."

а наші показували нинька, що якусь гру бавились - голівку вперід-назад, руки на поясі, потім плескають і щось "співають"...ну і казки читають їм точно, бо вчора розказала Любчикові казочку і кажу "Ось і казочці кінець, а хто слухав молодець". А він каже: "Тьотя...тьотя.. адік..Таня" розштфровую - вихователька Олена Степанівна в садочку так казала" (ТАНЯ це Степанівна):xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  15. Ольга

Ольга Well-Known Member

А в нас вже почався садковий роман. Прийшли забирати дитину, а нас втішили, що доцю цьомав хлопчик :) Отак, вдома цицю їсть, а в садку з хлопцями цілується :)

• Подобається Подобається x 7
  16. Nadijka

а моя крутить шури-мури з Владіком...а так як його нині не було, то вихователька казала шо сьогодні в нас новий кавалєр - Василько:confused:
    Ой, дівки мені вже страшно...їй тіко 2, а вже таке твориться:xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Цікаво, а хто у вас вчителька музики? Я мала колись так працювати, мене на то вчили і моя мама нас по-садочках водила вчила з дітьми займатись.
    Може то мої мами випускниця?:xaxa:

18. Nadijka

:confused:ненаю...завтра подивлюсь...

19. Kristin_Daae

Kristin_Daae Well-Known Member

Ми в яслях, і в нас також двічі на тиждень музика, і двічі на тиждень фізкультура (окрім щоранкової руханки, я так розумію, не уявляю, що ті мацьопи там роблять). Малий також страшенно любить музичні заняття, завжди каже, що в них були "тані" (себто, танці))), плескає в долоні, показує якісь рухи. Мальований "шедевр" в нас наразі лише один - сині акварельні плямки на папері (типу дощ))), вихователька читала їм віршика про дощик, а вони малювали. Ми виставили це полотнище вдома на видному місці, і малий такий задоволений собою завжди показує, що це він малював.

• Подобається Подобається x 5
  20. Nata

Nata Well-Known Member

Петро ходить у звичайний державний садочок №57, просто у нас вихователі хороші. Християнське виховання - припис МОН, так що маєте повне право вимагати.

Щодо іграшок, бідося. Частину я принесла з дому (інші батьки я так розумію теж), частину вихователі закупили за попередні роки.
    А взагалі ми вирішили, що зберемо гроші і на Миколая закупимо в грпу нормальні забавки (ну й кожній дитині окремо звичайно).

Статус теми:
Закрита.